Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - somniphorius

Sivuja: 1
1
Taas huomasin kun joku kiukutteli naamakirjassa kun ei ole "ystävistä" kuulunut kun on parisuhteeseen astunut ja haukkui heidät siihen samaan syssyyn.

Ihmettelen tätä teknologian tuomaa nyt heti meininkiä, luo illuusion että tarvitsisi olla koko ajan yhteydessä ja ihmiset lyhytjänteisyydessään tiuskii ja suuttuu toisilleen kun ei olla jatkuvasti yhteydessä. Ennen vanhaan lankapuhelimesta sai kiinni jos sai, sovittiin viikkojen päähän, puolen vuoden päähän tai kauempana asuvien kanssa vuoden päähän tapaaminen, sitä odotettiin ja siitä pidettiin kiinni. Tuon ajan kuluessa ehtii elämässä tapahtumaan paljon, ja oli paljon enemmän aitoa jaettavaa naamatusten kun ei oltu jaettu asioita jo tekstarilla tai vaikkapa naamakirjassa harhaisen kuvitelma kanssa että kaikki tietää nyt ja muistaa tämän. Hoh hoijaa.

Jos menee itsellä hyvin ja on onnellinen niin eikös siitä pitäisi sitten vaan nauttia, Buustaako muiden solvaaminen sitä jotenkin? Pikemminkin kaivaa kuoppaa itselleen,
ja etäännyttää loputkin ystävät, kenties se onkin avunhuuto jos tuolla huutelee?

En minä ainakaan jaksa huudella ihmisten perään joita luulen ystävikseni vaikkei aikoihin olisikaan kuulunut, tiedä vaikka hekin olisivat löytäneet oman onnensa ja pääsen joku päivä vielä istumaan iltaa heidän kanssaan ja jakamaan kokemuksia :)

Kyllä ennenvanhaan oli asiat paremmin, olenkohan mä tullut vanhaksi?

Sivuja: 1