Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Mehikasvi

Sivuja: 1
1
Käyttökokemukset / Kristallin kirkas tajunnantila?
« : Elokuu 22, 2012, 01:27 »
Elon varrella on tullut maisteltua sieniä, kaktuksia sekä LSD:tä. Kokemukset ovat olleet aina mielenkiintoisia ja viihdyttäviä. Jopa se kerta kun söin LSD:tä niin paljon että kadotin itseni ja todellisuuden ihan kokonaan. Jokaiselta tripiltä olen jotain oppinut. Tosin ei mitään kovin mullistavaa.

Aiemmat tripit ovat aina olleet enemmän tai vähemmän sekavia häröilyhetkiä. Nyt kuitenkin viimeiset 4 sienitrippiä ovat olleet täysin erilaisia. Ajatus on ollut kristallinkirkas. Jopa tripeistä kolmas jolloin söin 12grammaa kuivattua cubensista. Tripin jälkeen muistan kaiken selkeästi ja ajatukset joita tripin aikana käsittelin olivat järkeviä vielä selvinpäinkin. Myös muiden henkilöiden mielestä joille olen ajatuksistani kertonut.

Tämä on minulle uutta ja mullistavaa. Jonkinsortin valaistuminen. Hallusinaatiot joista olen aiemmin nauttinut täysin rinnoin, vaikuttivat tälläkertaa lähinnä hieman häiritseviltä sivuvaikutuksilta. Olenko nyt vain henkisesti kypsempi kuin silloin joskus yli 10 vuotta sitten kuin viimeksi trippailin? Vai olenko vihdoin syönyt tarpeeksi monta kertaa näitä veijareita ja sienien taikatonttu on päästänyt minut seuraavalle levelille?

Onko muilla foorumilaisilla joitain vastaavanlaisia kokemuksia? Koen olevani näissä hommissa vielä aloittelija. Luulen että foorumilta löytyy paljon kokeneempia olentoja. Innokkaana odotan mitä sienet voivat minulle vielä näyttää ja opettaa.

Sivuja: 1