Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - pegezu

Sivuja: 1
1
Suippumadonlakki / Steriilit suippumadonlakit
« : Syyskuu 03, 2016, 17:14 »
Joissain harvoissa tapauksissa, suippumadonlakit eivät tuota lainkaan itiöitä jolloin heltat jäävät vaaleiksi. Tässä kuvat löytämästäni täysin vaaleasta suippumadonlakista. Sieni kasvoi samassa heinätupussa muiden suippumadonlakkien kanssa.
http://imgur.com/a/3eeBh

2
Vapaa aihe / Menneet aprillipilat
« : Huhtikuu 01, 2013, 10:12 »
Lainaus helsingin sanomista:
"Nettiyhteisö Taikasieni.net sivustolla on käyty laitonta huumekauppaa. Helsingin poliisi on ottanut teosta kiinni
3 epäiltyä, mutta kiinni otettavien määrän uskotaan kasvavan useisiin kymmeniin. Poliisi on saanut haltuunsa vain muutamien epäiltyjen tiedot, sillä Taikasieni.net on ulkomailla sijaitsevalla palvelimella toimiva sivusto eikä suomen virkavallalla ole toistaiseksi valtuuksia lähteä tutkimaan asiaa."

Että näinpä.... En tiedä saisiko täällä esittää facebook tietoja mutta kuulemma ainakin hän on yksi epäilty.

Tässä vielä linkki alkuperäiseen uutiseen http://ww.hs.fi/kotimaa/taikasieni+foorumilla+huumekauppaa+aprillia+syo+sillia%C3%A4n%C3%A4%C3%A4n/h294hgabsh

3
Vapaa aihe / Valokuvaus (puhelimella) - vinkkejä
« : Helmikuu 04, 2013, 16:02 »
Ajattelin jakaa vinkkejä kuinka saadaan hyviä kuvia puhelimella eri olosuhteissa.
Kaikilla ei ole varaa ostaa edes perus pokkareita, koska nekin maksavat useita satoja euroja. Kuinka siis saada hyvä kuvia puhelimella?
Useissa puhelimissa on 5mpix kamera ja salama, mutta siitä huolimatta kuvat ovat epätarkkoja. Eli:
Etenkin Nokian puhelimissa kameran tarkkuus on parantunut todella paljon pelkällä puhelimen ohjelmiston päivittämisellä, luultavasti tämä koskee kaikkia puhelimia, eli ota varmuuskopio puhelimen muistista ja päivitä puhelimen ohjelmisto.
Seuraavat kuvat olen ottanut Nokia n96 ja Huawei IDEOS X5 puhelimilla

Yksityiskohtien kuvaaminen


Yksityiskohtia ja erittäin pieniä kohteita kuvatessa, kuvasta tulee usein todella epäselvä tai jos taustalla on maisema, niin kamera tarkentaa aina taustan, eikä haluttua kohdetta. Käy siis näin:
[smg id=4048]
Kuinka siis saada kuvasta tällainen?
[smg id=4049]
Tuossa edellisessä kuvassa on hieman huono valaistus, mutta ero on kuitenkin selvä.

Yksityiskohdat, tai halutun kohteen, saa kuvattua kun tarkentaa ensin toiseen kohteeseen.
[smg id=4050]
Eli siirrä kamera toiseen kohteeseen ja tarkenna (kun kamera on tarkentanut kohteen, niin siihen tulee nuo vihreät reunat) Pidä tarkennus kokoajan pohjassa ja siirrä kamera kohteeseen. Tällöin kuva on tarkentunut vain lähietäisyydelle eikä lähde enään etsimään muita kohteita.
Tässä vielä kuva toisella puhelimella:
[smg id=4051]
Kun kuva on mielestäsi tarkka, niin pidät vain napin pohjassa, siirrät kohteeseen ja otat kuvan jolloin lopputulos on esimerkiksi tällainen:
[smg id=4052]

Tässä vielä pari kuvaa lisää. [smg id=4053] [smg id=4054]

Minä päivitän tätä topicia mikäli teillä on kiinnostusta tutustua enemmän tähän aiheeseen? :)

4
Käyttökokemukset / Cubensis kokemukseni
« : Toukokuu 02, 2012, 10:08 »
Ennen kuin kirjoitan tripistäni, kerron hieman taustaa:
Olen ollut monta viikkoa todella yliväsynyt enkä oikein ole jaksanut keskittyä mihinkään, kun olen juonut alkoholia niin en ole edes huomannut olevani humalassa, kun selvinpäinkin olen ollut ihan omissa maailmoissani. Mutta kuitenkin railakkaan vapun jälkeen, 5-6 tunnin yöunilla, saimme kaverin kanssa idean popsia sieniä.

Kokemukseni:
Noin 9 aikaan aamulla, popsimme kaverin kanssa muutamat cubensikset, vaakaa kun ei ole niin on mahdoton sanoa tarkkaa määrää, mutta itse söin hieman alle 2g aluksi (ainakin luulen niin). Noin 45minuutin kuluttua tuli todella huono olo ja oli pakko mennä tervehtimään vanhaa ystävääni vessanpönttöä. Oksennettuani tuli todella hutera olo, en meinannut pysyä pystyssä vaan oli pakko mennä sohvalle makaamaan, mutta kun kävin makuulleen, tunsin jotain painetta mahassani, tuntui lämpimältä mutta ihankuin jokin olisi painanut sitä tai vetänyt minua syvemmälle. Säikähdin ja nousin istumaan. Päässä pyöri mutta luulin sen johtuvan väsymyksestä/krapulasta. Sitten kaverini tokaisi sängystään että matto hengittää, vilkaisin sitä mattoa ja siltä se minustakin näytti. Kaverini vain nauroi ja ihmetteli sitä, silloin itseänikin alkoi hieman naurattamaan. Kävin taas makuulleen ja katselin katon rosoista pintaa ja lampun pistoketta. Katon pinta alkoi muodostamaan virtoja, eli ne laikut alkoivat liikkumaan virtana, samoin se lampun pistoke seilasi edestakas. Hetken katseltuani sitä päätin alkaa kuvittelemaan hauskoja asioita, hämmästyin kuinka helposti pystyin näkemään ajattelemani asiat suoraan edessäni.
Kaikkein mielenkiintoisinta oli kun pidin silmiä kiinni, näin todella kauniita kuvioita, sellaisia värikkäitä tunneleita ym kuvioita. Välillä ajatukseni karkaili synkemmiksi jolloin aloin ahdistumaan ja pelkäämään mutta kaverini oli niin fiiliksissä ja sanoi ettei tarvitse pelätä (se oli hänen eka trippinsä) niinpä minä sitten rauhoituin ja nautin.
Jossain vaiheessa laitoimme musiikkia soimaan ja voi taivas kuinka musiikki veikään mukanaan! Oli todella ihanaa kun rauhallista musiikkia kuunteli niin tuntui kuin olisi ollut jossain metsässä ilman mitään huolia.
Välillä juttelimme todella paljon ja nauroimme ihan älyttömästi, en muista milloin viimeksi olisin nauranut niin paljon. :D
Tripin loppupuolella menin puhelimellani messengeriin ja oli muute todella vaikeaa kirjoittaa kun teksti liikkui niin paljon, kirjaimet suurenivat ja pienenivät, ihan kuin jotain aaltoilua. Katselin ympärilleni, kattolampun varjostin pieneni ja suureni hengitykseni mukaan, nautin siitä hetkestä tripin loppuun asti.

Loppu fiilikset:
Tunsin oloni kuin uudelleen syntyneeksi, ajatukseni olivat selkeät, tunsin vain olevani väsynyt. Juttelimme kaverini kanssa kaikesta, kaikki tuntui niin selkeältä ja ihanalta. Olo oli jotenkin puhdistunut/raikas, tajusin ettei tässä mitään hätää ole, eletään päivä kerrallaan ja nautitaan elämästä täysillä. Seuraavan yön nukuinkin todella hyvillä mielin 11 tuntia, vielä hieman väsyttää mutta ei auta kuin nukkua univelat pois. ^-^

Kiitos ihanat pienet sienet, ja etenkin kiitos tälle foorumille!

5
Tietoa kasvattamisesta / Tiivistelmä HUMY:sta aloittelijoille
« : Huhtikuu 04, 2012, 11:38 »
Olen muuten ajatellut kirjoittaa sellaisen "Quick start" -version Hullu Mykologista, jossa olisi vain olennainen info ensimmäiseen kasvatukseen.

[smg id=2179 type=av]
Tässä oma tiivistelmäni Humy:sta, toivottavasti on apua :)

6
EDIT: Ketjun nimi vaihdettu

Toinen salvia ketju kertoi kasvatuksesta joten tehdäänpäs toinen ketju salvian käytöstä ja foorumilaisten omista kokemuksista.  ;)

Usein kysyttyä:

Kuinka paljon lehteä tulisi polttaa?
- Lehteä tulisi polttaa 0,5-1g kerralla, ongelma kuitenkin on siinä, että salvia on epämiellyttävän makuista ja tuosta määrästä lähtevä savu tuntuu varmasti todella kamalalta keuhkoissa. Mutta kuitenkin, tähän mennessä mielestäni toimivin annostelu on ollut:
1x: 0,5-1g
5x: 0,2g
10x: 0,1g
15x: 0,06 - 0,1g
20x: 0,05g
25x: 0,04-0,05g
30x: 0,03-0,04g
35x: 0,03g
40x: 0,025

Kuinka/millä salviaa poltetaan?
- Yleisin ja paras tapa on käyttää bongia, koska kaikki lehtimateriaalista lähtevä savu täytyy saada kerralla keuhkoihin. Jos oletetaan, että poltetaan 0,2g 5x: Pidetään liekkiä kokoajan yllä ja imetään KAIKKI salviasta lähtevä savu bongiin, kun savua ei tule enempää, otetaan suu pois bongilta ja hengähdetään rauhassa. Savua menee hieman hukkaan mutta sille ei voi mitään. Tämän jälkeen tyhjennetään keuhkot ja hengitetään bongissa oleva savu kerralla keuhkoihin, toista mahdollisuutta ei ole. Savuja pidetään keuhkoissa niin kauan kuin vain jaksaa. Itse en sen kummemmin ole aikaa laskenut. Vaikutukset alkavat todella pian sen jälkeen kun savut puhaltaa ulos.
HUOM!: On todella paha virhe yrittää saada savut keuhkoihin samaan aikaan kun liekittää salviaa. ENSIN bongi täyteen savua ja vasta kun on välillä tyhjentänyt keuhkot, niin sitten vasta savut keuhkoihin. Jos savut eivät mene yhtenä kasaumana keuhkojen perukoille, tulee tripistä todella sekava. Alempana kerron kuinka yli 20x extracteja voi myös polttaa.

Kuinka paljon lehteä täytyy pureskella?
-hmm, jaa-a, itse olen pitänyt vain 25x extractia kielen alla ja ylähuulessa jonka jälkeen pureskellut sitä "taikinaa", annos on tuolloin ollut 0,4-0,5g joka vastaa 10-11g normaalia kuivaa lehteä, vaikutukset ovat olleet:
-näkökentän selkeytyminen ja esineiden "ääriviivojen" terävöityminen.
-hetkelliset unenomaiset tilat.
-tunne että leijuisi jossain taivaalla/avaruudessa.
-rentoutuminen.

Voiko/kannattaako salviaa polttaa ilman trippivahtia?
-Jos tiedät mitä olet tekemässä ja koet olosi hyväksi. Olen huomannut, että trippivahdilla on minulle vain se merkitys, että koen oloni hyväksi ja on hauskaa, tällöin tripit onnistuu 100% varmasti.
Joskus kyllä nautin suuresti kun olen yksin ja poltan salviaa, tällöin pääsen matkustamaan pääni sisälle, riskinä kuitenkin on se, että alan tekemään jotain ilman että tajuan mitä olen tekemässä. Esimerkkinä kun poltin salviaa keittiössä ja tulin tolkkuihini eteisessä... luulin olleeni star wars elokuvassa lentämässä avaruudessa aluksellani ja viholliset olivat haavoittaneet minua...
Jos ekaa kertaa polttaa salviaa niin kyllä se trippivahti on melkeimpä ehdottoman pakollinen, riippuen tietysti annoksesta, itselläni auttoi ekalla kerralla kun pääsin juttelemaan messengerissä kaverin kanssa tripin lasku vaiheessa.

Kuinka pitää valmistautua ennen kuin polttaa salviaa?
-Itse en ole koskaan valmistautunut, kun saan jonkun ajatuksen päähäni jonka haluan salvian avulla selvittää, niin turha miettiminen saattaa tuoda vain ikäviä asioita mieleen jolloin trippi epäonnistuu aivan varmasti. Kun salvia trippi on päällä, ainoa keino päästä pois bad tripiltä on se, että kaveri rauhoittelee, mutta jos menettää todellisuudentajun niin kaikki on vain omasta päästä kiinni, siihen ei voi vaikuttaa mitenkään, se on vain kestettävä. Onneksi salvian vaikutukset kestävät vain 5-20min jonka jälkeen tulee rento olo, eli mitään krapulaa ei ole.
HUOM!: Salviaa ei missäännimessä saa käyttää masentuneena tai muutenkaan piristeenä! Jos joku asia suoraan sanottuna vituttaa, pelottaa tai ahdistaa, niin salvia vain voimistaa sitä tunnetta ja saattaa jopa luoda tilan jolloin kohtaa pahimmatkin pelkonsa suoraan silmien edessä!

Salvia on todella arvaamaton substanssi, joten sitä kannattaa polttaa vain jos on täysin varma asiasta.
Kuitenkin itse pidän kyseisestä kasvista, kun sitä oppii käyttämään niin pahoja trippejä ei tule ollenkaan ja siitä saa uskomattoman paljon irti.

Kun polttaa salviaa, on erittäin tärkeää pitää mielessä se asia, että salvia ei voi satuttaa sinua mitenkään. :) Tuo tieto on pelastanut minut jokakerta, olen vain hokenut sitä asiaa päässäni ja pian olenkin ollut hymy huulilla nautiskelemassa siitä olosta._____________________________________________________________________________________________________________________________________


Omia kokemuksiani:

Itse kokeilin salviaa kunnolla vasta jonkinaikaa sitten, mutta kokemusta silti löytyy. Ensimmäinen kokeiluni salvia 25x oli todella mielenkiintoinen, kyhäilin tyhjästä muovipullosta bongin joka toimi erittäin hyvin, ellei jopa liiankin hyvin. Yksin ollessani päätin kokeilla omasta mielestä hyvin pienen määrän salviaa, joka osoittautuikin liian isoksi.  Vaikutukset alkoivat heti kun puhalsin savut keuhkoista:

Päässä pyörii, en näe mitään, olenko unessa, missä minä olen??
Laitan bongin pöydälle, ajatus ei kulje, olen kuin unessa, en erota todellisuutta.
Pian tajuan olevani sängyllä, luulen että nukuin ja tunnen oloni väsyneeksi.
Nousen istumaan, en muista mitä tapahtui, päässäni pyörii, kuin olisi kaatokännissä.
Yritän nousta seisomaan mutta kaadun vain lattialle.
Menen paniikkiin, kuitenkin jokin ääni päässäni sanoo että ei saa panikoida, täytyy antaa matkan kuljettaa eteenpäin, pian se on ohi.
Hetken lepäilyn jälkeen nousen ylös ja menen tietokoneen ääreen istumaan, en muista mitä tapahtui, olen vieläkin kuin unessa.
Mieleeni tulee, että haluaisin kokeilla salviaa joskus, ja näin unta että sain sitä.
Huomasin salviani tietokoneen vierellä, näenkö sittenkään unta, voiko tämä olla totta, minullahan on salviaa ja todella taidan olla tripillä, mutta kuinka?!
Ajatukset alkaa valjeta, pystyn jo hallitsemaan itseäni, ainakin melkein.
Kävelen hoiperrellen vessaan ja katson itseäni peilistä, olen todellakin hereillä.
Menen takaisin tuolille istumaan, näen edessäni pitkät portaat ja koneeni on portaiden yläpäässä, jotenkin kiipeän ne portaat ylös ja alan datistamaan.
Näen jo kaiken selvästi, alan ihmettelemään niitä portaita jotka olevinaan näin, mitähän minä tein jotta pääsin ne ylös, enkai minä vain kiivennyt pöydälle tai jotain, en muista, matkani on ohitse.

Tuossapa nyt ensimmäinen trippini, oli todella typerää kokeilla salviaa ilman vahtia, mutta tuo kokemus opetti kuitenkin paljon, ja oikeastaan nautin siitä. :)
Myöhemmät trippini ovat olleet uskomattoman upeita! Tosin niitä en ole saanut bongin avulla, vaan olen tehnyt mini sätkiä.  ;)

Päätin kokeilla kuinka salvian polttaminen onnistuisi sätkästä. Minulla oli Bonuksen tupakka hylsyjä jota sitten lyhensin. Niissä hylsyissä on lyhyt filtteri, joten työnsin tupakan puruja sinne sen verran että hylsy täyttyy osittain puruista. Sen jälkeen laitoin n. 0,05g salvia 25x:ää ja pyöritin pään rullalle jotta purut ei tipu. Kokonaisuudessaan sätkä oli sen pituinen, jotta sen sai imettyä kerralla loppuun asti. Tässä kokemukset:

Sytytän sätkän, imen savut ensin suuhun ja siitä vasta henkeen, pidätän hengitystä niin kauan kuin jaksan ja puhallan savut ulos.
Menen parvekkeelta sisälle, astun pari askelta ja siitä se alkoi.
Näen huoneen outona, normaalisti huoneessa on seinät, näen ympäristöni pallon muodossa, huonekalut ovat ympärilläni, en voi lopettaa nauramista.
Kaikki näyttää selkeältä, olo on aivan mahtava, yksinkertainen huone on kuin uusi maailma, tekee mieli tutkia sitä lisää.
Lähden kävelemään eteenpäin ja alan miettimään kuinka pääsen pöydän ohi kun se on keskellä seinää???? Nojatuolikin on seinällä, kuinka täällä voi edes kävellä?
Seikkailunhaluisena lähden vain kävelemään vaikka se tuntuukin todella typerältä ja naurettavalta, kuinka voin kävellä seinää pitkin?
Katson sinne mistä tulin, ikkuna osoittaa taivaalle, ikkunan vieressä oleva sohva on seinällä, kaverini kävelee katossa, mitä täällä tapahtuu!?
Ajatukseni ovat selkeät, tiedän olevani tripillä, pystyn keskustelemaan hyvin kavereideni kanssa, ympäristö vain on uskomaton.
Jatkan matkaani eteiseen, kurkistan kulman taakse ja näen vessan oven joka on lattiassa, nauramista ei voi lopettaa.
Tiedostan selvästi myös ajan kulun, tiedän että pian trippi on ohitse joten päätän mennä istumaan, mutta se pöytä on vieläkin seinällä, kaverini taluttaa minut sohvalle.
Trippini on ohi.

Minisätkä on mielestäni ehdottomasti paras tapa käyttää salviaa. Noin 27 savut saatiin yhteensä kaverin kanssa 1 grammasta 25x. Pahoja olotiloja ei tullut kuin kerran kaverilleni, mutta itselläni kaikki oli hyviä. :)

Salvian polttaminen bongista on todellakin taitolaji, sitä täytyy harjoitella jotta se onnistuu, itsekään en osaa bongia käyttää vielä, enkä tiedä tarvitseeko minun oppiakkaan sen käyttöä.  ::)

Sivuja: 1