Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Swamiツ

Sivuja: 1
1
http://i.imgur.com/6Y2VAwO.jpg

Elikkäs tuommoinen kuokka vieras! Näyttää pelottavasti siltä et myös vastakkaiseen alakulmaan saattaa muodostua jotain ei toivottua! :C Voiko mitään enää tehdä terran pelastamiseksi!??

Kaikki ehdotuksen otetaan ilolla vastaan!

Tää on eka minkä oon tehny ja taisin nuolasta ennen ku tipahtaa! :/

2
Joop eli joku oli unohtanut katekerroksen - vaikuttaako miten? Tai voiko sen lisätä jo kolonisoituneen kasvualustan päälle? Jos voi pitääkö odottaa ennen kun avaa ilmastoiti räppänät?   ::)

3
Heips!

Katsoin Matyaksen laittaneen kuvia rihmaston tuplaamisesta niin että sekoitteli jo rihmastoutuneen ei rihmastoutuneiden maissien joukkoon...?

Tästä heräsi kysymys (jokseenkin tyhmä).. :D

Voiko kakut "rikkoa" rihmastoutumisen jälkeen isommaksi yhtenäiseksi "kakuksi" jos näin voin sanoa. Kun olen nähnyt noita lasin mallisia tötteröitä terroissa, niin voiko toteuttaa sen erilailla ns. isommalla yhtenäisellä kasvualustalla kuitenkin niin et nää kakut on ensin kasvanut rihmastoa täyteen.

Tai jos on valmiiksi isommassa astiassa tää kakku niin pitääkö se ottaa pois siitä kun oon lukenut et pitää kumota pois, et onko sienillä joku kasvusuunta vai rupeevatko vain kasvaa valoa kohti automaattisesti?  :o
-Mietin vaan ku nähny tollasen grow kit setin et sehän wörkkii ku "avaa vaa kannen". :D
 

Sivuja: 1