Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kettu KetunPoika

Sivuja: 1 2 3 4
1
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Ace Seeds Zamal Hash
« : Maaliskuu 19, 2014, 13:09 »
Valaisin: 315W Keraaminen Monimetalli.

Onko toi sama lamppu jota saa esim. Vp-luxista "plasman tappajana"?
http://www.vplux.fi/tuotteet.html?id=94/331
 
kiinnostavaa nähdä millasta settiä tulee.. onkohan hintansa arvonen =)

2
Tuli löydettyä muutama tälläinen keskustasta kerrostalon nurmikkoistutuksesta.

Eli siis onko silokkeja? Kuvat on otettu pari tuntia poimimisen jälkeen.

http://www.taikasieni.net/smf/index.php?action=media;sa=album;in=114

Ei ole.

3
Miltä tää näyttää? Eräällä viljapellolla kasvaa näitä pilvin-pimein.http://imageshack.us/photo/my-images/12/02zy.jpg/

Vähän on huono kuva, mutta mitä tuosta nyt saa selvää (heltat samanväriset kuin lakki) niin ei ole suippumadonlakki.

4
[smg id=4547]
[smg id=4548]
[smg id=4549]
[smg id=4550]

Yhtään parempi tuuri tänään? Nuo kaksi sientä löysin ainakin oikean näköisen heinätuppaan uumenista.

Ei vieläkään. Ainakin omaan silmään väritys pielessä, kannattaa myös kiinnittää huomiota helttojen väriin

5
Nämä löytyivät tänään lenkkipolun varresta, kannon kupeessa heinien seassa kasvoivat. Alue on periaatteessa rantametsää, muutama mänty, mutta suurimmaksi osaksi leppää, koivua sun muuta. Maaperä on semmoista puolikosteaa, ei niin kuin rehevä niitty, muttei kyllä mikään kuiva kangasmaastokaan. Onkohan noi nyt psiloja?

[smg id=4537]
[smg id=4538]
[smg id=4539]
[smg id=4540]
[smg id=4541]

Varmaankin joitain hiippoja.

6


pekkapenaal1: Miten on tuulettelun laita? Onko rihmasto saanut tarpeeksi happea? Hiilidioksidi on raskaampaa kuin happi ja jos se keräänstyy terraarion pohjalle, se tukehduttaa sienien kasvua ja tekee lakeille noin. Sienet hengittävät happea ja uloshengittävät hiilidioksidia, aivan kuten mekin. Vika voi olla tosin myös genetiikassa.. :-[ Kerää kasvunsa lopettaneet, löysäksi lätsähtäneet pinnit pois ja odota uutta satoa. Tee tarvittaessa nopea kakkujen kosteutus jos kasvualusta tuntuu liian kuivalta.

Taidan tehdä lisää reikiä terraan. Ja tuuletella vielä aktiivisemmin. Kasvatustilassa ei siis voi olla liian korkea ilmankosteus? Harmillista kun pinnaa ihan mukavasti, mutta eivät vaan millään suostu kasvamaan:( Seuraan nyt vielä huomiseen asti miten käy kun tuulettelen, ja parannan ilmanvaihtoa. Jos ei auta, nesteytän kakun ja yritän uutta satoa?

Ilmankosteus terrassa tulisi olla mahdollisimman korkea, mieluiten yli 95%.. Samalla pitää tietty huolehtia ilmanvaihdosta, muutama kerta päivässä kannella tuulettelu riittää.

7
Osaisko joku sanoa mitä sieniä nämä ovat?

[smg id=3773]

[smg id=3774]


8
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 30, 2012, 21:32 »
mielestäni tuo käyttörikos tuli ainakin siitä tilaamisesta eikä siitä myöntämisestä. Koska kun kaverini jäi kiinni silokkien hallussapidosta (ei ollut syönyt eikä myöntänyt koskaan syöneen) mutta kuitenkin sakot tulivat nimikkeellä käyttörikos eikä hallussapito. se meni jotenkin käytön suunnittelun piikkiin tai jotenkin niin ja siksi käyttörikos. ja koska asiaa ei viedä käräjille vaan rangaistus tulee päiväsakkona niin rikosrekisteriin ei tule merkintöjä. :)

Kyllä se siitä myöntämisestä tuli. Sakkolapussakin lukee näin: "Huumausaineen käyttörikos; on huhtikuun 2012 aikana kerran laittomasti käyttänyt huumausainetta, eli noin 2 grammaa marihuanaa."

Hyvä kuitenkin tietää, ettei tule mitään merkintöjä rikosrekisteriin.

10
http://imageshack.us/a/img812/6817/imag0173q.jpg olen epätoivoinen. onko mikään näistä mitään?

No ei ole. Kiinnitä huomiota helttojen väriin. Löytämäsi sienet ovat luultavasti joitain hiippoja.

EDIT. jaa pegedaman ehti eka

11
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 28, 2012, 14:06 »
Kävin sitten tänään nöyränä noutamassa sakon. Sain 10 päiväsakkoa ja mun tuloillani 11 euroa päivässä, eli yhteensä 110 euroa.. Kahdesta grammasta bubbaa, kallista touhua kylläkin.

Jos täältä löytyy joku oikeustieteiden maisteri tai muuten vaan tietävä henkilö, niin vinkkejä kaivataan. Mulla on viikko aikaa valittaa tosta, mutta en sitten tiedä kannattaako se.. Tuo sakko siis tuli, kun kuulusteluissa (huumausainerikoksesta epäiltynä, kun paketti jäi tulliin) myönsin kerran kokeilleeni kannabista kavereiden kanssa. Sanoin, etten osaa arvioida määrää ja heitin hatusta, noin 1-2 grammaa. Tekopaikaksi sanoin "keskustassa" eli tuohonkin voisi vetoa, vaikka Amsterdamin keskustassa.. vai? Tullimies itse sen päätteli niin, että sen paikan keskustassa, jossa olin kuulusteluissakin vaikka en edes siinä kaupungissa ole käynyt kuin ehkä kerran tai kaksi aikaisemmin.

12
suipposieni: Kyllä ovat oikeita. Onnittelut löydöstä!

13
Muu sienikeskustelu / Vs: Taikasienet julkisuudessa
« : Syyskuu 24, 2012, 12:01 »
Sitähän se on, kun ei asioista oteta selvää ja kirjoitetaan asiat miten niiden luullaan olevan. Ja poliisisetähän on aina oikeassa. Joka asiassa..


14
Itse yleensä kuivattelen sienet lämpimän uunin luukun päällä tuulettimen avustuksella.. Ei mene kuin muutama tunti ja isompikin kasa sieniä on jo täysin rutikuivaa.

15
Erittäin mielenkiintoista. Voi olla, että tänään jo tulee lähdettyä sammaltamaan.. Katsotaan illemmalla, tarttuiko mitään käteen.

Sivuja: 1 2 3 4