Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - monk

Sivuja: [1]
1
Mulla on aika ristiriitaiset mielipiteet sienistä tässä vaiheessa elämää. Ne on näyttäneet mulle paljon asioita itsestäni. Hyviä ja huonoja puolia, kauniita ja rumia asioita.

Mulla on diagnosoitu laaja-alainen pakko-oireinen häiriö. Olen aika tyypillinen tapaus. Obsessiiviset kelat luuppaa päässä päivästä toiseen. Käsien peseminen lähti muutama vuosi sitten täysin käsistä, ja status quo on kämmenselät vereslihalla.

Ensimmäisellä tripilläni koin täydellisen vapautumisen OCD-oireista. Koskettelin likaisia paikkoja, makasin lattialla ja itkin ilosta, hieroin pölypalloja tukkaani ja nauroin. Elämäni paras tunne, kirkkaasti. Mutta kaikki loppuu aikanaan, ja tämän jälkeen luisuin syvälle helvettiin. Ajatukset eivät ole painokelpoisia.

Mä en ikinä ole saanut tunnetta matkalta mukaani, niin että olisin pystynyt muuttamaan käytöstäni parempaan suuntaan. Olen yhä tavallaan oireideni vanki. Parikymmentä matkaa myöhemmin, tuntuu että olisi aika jättää sienet kokonaan. Ainakin muutamaksi vuodeksi. Viimeisillä matkoillani psykoottiset kelat ja itsetuhoiset ajatukset tuntui tulevan pintaan joka kerta. Olen yrittänyt etsiä oikotietä autuuteen, mutta lopulta se työ on tehtävä itse, jos haluaa muuttua.

Mielenterveysongelmista kärsivät, olkaa varovaisia sienten kanssa. Sienet voivat auttaa aukaisemaan lukkoja, mutta masennuksen akuutissa vaiheessa trippaaminen on kokemukseni mukaan riskialtista.

2
Erittäin hieno kertomus. Voin samaistua, sillä olen kans ollut tuossa itsemurhaluupissa parikin kertaa tripillä. Hyvin pidit itsesi kasassa trippailevan kaverin kanssa, ja lopun seikkailut kuulostaa maagiselta.  :)

3
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2011
« : Syyskuu 06, 2011, 21:24 »
Terveisiä Kuusamosta! Toissapäivänä reilu 100 havaintoa, sama eilen, tänään noin 25. Paikat alkaa olla kuivana.

Sivuja: [1]