Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Whitedragon

Sivuja: 1
1
No siis, tuo kakku on valmistettu tietääkseni B+ injektiolla,
Normaalilla kattila,
Injektiolla,
Riisijauholla ja vermikuliitilla
Rihmasto kasvoin alussa silmiin nopeiten mutta aivan alusta asti tosi hitaasti, vähän alle 2vk kai kun ensimmäiset rihmasto osat näkyivät,
Oletus on että sen pitäisi olla aivan valkoinen ja osa rapsutetuista kohdista on vielä ihan täisyn vermikuliitti mössön näköistä.

2
Moi mulla olisi kysymyksiä miksi tuo kakku ei valmistu vielä noi 4kk?
 Lämpötilat on ollut noin yli 20 ja rihmasto kasvaa tosi hitaasti, tuo kakku on kai joskus ollut käytössä mutta koska siihen ei alkanut tulla rihmasto niin avasin sen enkä silloin huomannut mitään homeita(ensimmäinen kokeilu ikinä) ja steriloin kakun uudestaan ja injektion uudestaan, nyt tällä kakulla on kestänyt aika kauan eikä se ole vieläkään valmis.
Laitan kuvia katsotaan moneen viestiin saan ne.

3
Eli toi vihreä Trichoderma on vissiin sitten jotain vaarallisempaa hometta vai? Enkä aijo tässä mitään myrkkyhome sieniä tutkia, vaan ihan yleisesti ottaen asiasta kysyn. Hyvä tietää että joku voi niinkin niitä valmistaa ja luulla pääsevän homeista eroon. En haluasi törmätä mihinkään mikä sisältää hometta tiedän kyllä että ihmiset on saanut niistä tosipitkiä sairauksia ja homemyrkytysen oireet tuntee varmasti :/

4
Kontaminaatiot kasvavat siellä rihmaston seassa/päällä/alla.

Oon vähän tyhmä mutta siis onko sitä hometta siellä sienen(itiöemään) sisällä tai kulkeeko se siellä rihmaston sisällä vai pölyttyykö se vaan siihen sienen ja rihmaston päälle?
Ja en syö omenaa jos se on homeessa :)

5
Olisiko noi sienet sitten kuinka syötäviä vaikka kasvualusta olisi kuinka homeessa :D jos vaan puhdistaisi ne sienet alkoholilapulla niin eikö siitä homeesta olisi mitään muuta haittaa?

6
Juu kiitti :)
Okei, eli siis sienirihmasto jotenkin imee itseensä tätä kontaminaatiota niin se ei häviä mihinkään? Vaan aina siirtyy itiöemään asti myös ja seuraaviin itiölaskeumiin?

Onko eri kontaminaatiota tyypeillä erilaisia syitä kasvualustan poistamiseen?

7
En oikein löydä home kysymyksille selkeää lankaa niin aloitin uuden, eli jos kasvatusalustaan ilmestyy hometta tai bakteereja niin voiko sienirihmasto syödä sitä pois? Vai pitääkö koko alusta hävittää mah nopeasti kun huomaa näitä homeita tai bakteereja?

8
Kauankohan kestää että alkaa homeita näkymään inokuloinnista jos sellasia tulee? En löytänyt lankaa tälle

Sivuja: 1