Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kasipallo

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Oletteko huomanneet muiden päihteiden vaikutusten muuttuneen psykedeelisten kokemuksin jälkeen? Olen trippaillut muutaman kerran psilosybiinillä ja kerran hapolla. Näiden kokemusten jälkeen esimerkiksi pilven vaikutus on muttunut täysin, mieleen tulee paljon negatiivisa asioita, mutta toisaalta joka paikassa on vähän samankaltaista taikaa kuin matkoilla olleesa.
Hieman offtopic mutta olen havainnut samankaltaisen efektin myös MDMA:n jälkeen, mutta alkoholin kans. Kännissä ollessa maailma näyttää hälyttävän paljon samalta kuin mämmeissä, jotenkin omituisen pehmeältä.
Selvinpäin ollessa psykedeelit ovat antaneet minulle vain positiivisia ajatusmalleja.

2
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2012
« : Syyskuu 08, 2012, 23:39 »
Syksyn ensäimmäidet löydöt tehty! 13 silokkia Oulusta  8)

3
Muu sienikeskustelu / Vs: Taikasienet julkisuudessa
« : Syyskuu 08, 2012, 00:20 »
"Enintään neljän sienen hallussapito katsotaan käyttörikokseksi. Sitä suuremmat erät ja välitys tutkitaan huumausainerikoksina."
Toton linkkaamasta jutusta.

Suomen oikeusvaltio toimii C:-)

4
Metsämarja: ylemmällä paperilla kolmas vasemmalta ainakin mielestäni selvä silokki! Muista en mene sanomaan mitään tällä kokemuksella.

5
Voisko Pantterikärpässienen tunnistamisesta tehdä oman viestiketjun? Kaipaisin pikaisia tunnistamisohjeita asiasta tietävälle, ei oikeen tunnu mistään löytyvän tietoa Pantterikärpässienistä :O
Kiinnostaisi myös millaisessa maastossa esiintyy parhaiten?
(En ainakaan ole löytänyt täältä mistään viestiketjua aiheesta)
http://www.taikasieni.net/smf/index.php?topic=1211.0

6
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2012
« : Heinäkuu 27, 2012, 01:15 »
Obscure, missä metsässä nuo kasvavat vai katsoinko väärin?  :D

7
Ihan mielenkiinnosta tälläinen kysymys, että paljonko yhdestä salviasta saa poltettavaa?

8
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Valaistus ja valon määrä
« : Heinäkuu 16, 2012, 23:25 »
Vastaan kysymykseen b. Mulla ei ollut valoa ollenkaan, niin sienet kasvoivat vinoon.

9
Sienten tunnistaminen / Vs: Suippumadonlakkien tunnistuspyynnöt
« : Heinäkuu 10, 2012, 22:41 »
Jondeer, ei ole suippumadonlakkeja. Ne eivät edes kasva vielä, kuukauden päästä lähtisin aikaisintaan etsimään (:

10
Toimisto / Vs: Kehitysehdotukset
« : Heinäkuu 08, 2012, 23:44 »
Pitäisköhän tehdä joku pieni infopaketti- ihan perus infoa taikasienistä foorumeille? Joku wikipedia artikkelin tapainen.

11
Kuulustelut on kuulusteltu ja kuumotukset helpotti huomattavasti. Elikkäs tiivistettynä: Poliisisetä kyseli tekniset tiedot, sotilasarvot jne, ja sen jälkeen itse asiaan. Kyse oli siis marras-joulukuussa tilatuista melatoniineista jotka jäivät tulliin. Yhteensä päälle parisataa tablettia. Myönsin tilaukseni totta kai, mutta vetosin siihen, että Suomessa näitä myydään luontaistuotekaupoissa joten oletin saavani näitä tilata. Annoin tullille luvan tuhota siellä olevat purnukat. Tämä uusin lähetys siis ei ollut mitenkään kytköksissä tapaukseen.

Hommat meni ihan hyvin mielestäni, tai ainakin sellaisen vaikutelman antoivat poliisit. Kuulemma joku kymmenkunta päiväsakkoa tiedossa, ja asia kuitenkin luultavasti käsitellään käräjillä mutta ilman läsnäolovaatimusta kenellekään asianomaiselle. Merkintöjä minnekään ei pitäisi tulla, ja tuumasivat että nämä on niitä pienimpiä rikkeitä mitä voi olla ja verrattavissa ylinopeussakkoon.

Pieni heatening on siinä yksityiskohdassa, että samasta tilauksesta tosiaan tuli myös osa melatoniineista läpi, vaikka osa otettiin tullin huostaan. Sitä en maininnut kuulusteluissa koska sitä ei edes kysytty varsinaisesti.. Ehkä olisi kannattanut mainita sekin seikka, koska luulisi sen olevan poliisilla tiedossa. Kuitenkin, poliisit tuumasivat vaan että nämä pitää hoitaa pois vaikka ei iso asia olekaan, mutta en tiedä sitten liekö ollut haastattelutekniikkaa vain tms. Ainakin kuukauden saan kuulemma odottaa minkäänlaista päätöstä, ja yöunia ei kuulemma kannata menettää.

Pieni huoli on siis tuosta yhden asian mainitsematta jättämisestä, mutta enpä uskoisi tästä isoa haloota nousevan kuitenkaan. Sanoisin nyt tämän kokemuksen perusteella ettei kannata alkaa valehtelemaan tai vääristelemään totuutta tällaisen rikkeen osuessa kohdalle, koska asia on kohtuullisen mitätön. Lopullinen mielenrauha tulee toki vasta kun päätös on tehty sitten joskus.

Miten kävi?

12
Muu sienikeskustelu / Vs: Taikasienet julkisuudessa
« : Kesäkuu 17, 2012, 22:53 »
Tänään oli Tieteen Kuvalehdessä juttua suippumadonlakeista. Vähän epäasialliseen sävyyn oli tosin kirjoitettu: " Sitoutuessaan aivosoluihin psilosiini laittaa pään kirjaimellisesti sekaisin." ja sitä rataa.

Tuo tiede lehden juttu 2012/7/s4 oli kyllä niin posketon, että pakko laittaa kuva. Meni uskottavuus koko lehdeltä samantien, jos kaikki jutut on samaa tasoa niin puistattavaa. Miten voi kukaan pystyä muotoilemaan noin pahasti rakenteellisesti virheellisen otsikon?Voisko joku uploadata loputkin artikkelista tänne? Oliko kyseessä siis tieteen kuvalehti vai tiede-lehti?
Kyseessä on Tieteen kuvalehti.

13
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Toukokuu 10, 2012, 20:01 »
Fiilistelen Infected Mushroomin uutta levyä(: Kuunneltavissa spotifyssä 8)

14
Muu sienikeskustelu / Vs: Taikasienet julkisuudessa
« : Huhtikuu 25, 2012, 20:28 »
Tänään oli Tieteen Kuvalehdessä juttua suippumadonlakeista. Vähän epäasialliseen sävyyn oli tosin kirjoitettu: " Sitoutuessaan aivosoluihin psilosiini laittaa pään kirjaimellisesti sekaisin." ja sitä rataa.

Netissä ei vielä ollut kyseistä juttua mutta eiköhän se pian sinne ilmesty :)

15
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Kysymys kasvatustilasta
« : Maaliskuu 27, 2012, 20:42 »
Kiitos nopeasta vastauksesta! Pitääpä käydä kiertelemässä paikalliset rautakaupat kunhan ehtii ;)

Sivuja: [1] 2 3 4