Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lajula

Sivuja: 1
1
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Syyskuu 29, 2019, 20:15 »
Jep. Selvästi löytyy vielä ihan kunnolla noiden muutaman yöpakkasenkin jälkeen. Määrät toki vähentyneet, mutta ei nekään vielä merkittävästi. Vielä ehtii huoletta sienestää ainakin muutaman viikon ajan!

2
Mitä sieniä on lähdössä matkaan? Silokkeja vai cubeja vai kenties jotain muuta? 4 grammalla silokkeja tulis kyllä sen verran vahvat oltavat etten kyllä viitsisi sellaista yksin telttailemassa syödä. Cubeissakin se on jo aika paljon...

Sanoisinko näin, että sen kaksi grammaa kuivia silokkeja, tai kolme grammaa kuivia cubeja söisin maksimissaan yksinäni luonnossa.

3
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Elokuu 20, 2019, 16:51 »
Keski-Suomesta keräsin n. 10 kappaletta tänään ja pienen osan jätin kasvamaan.

Edit: Tuosta nyt pari päivää mennyt ja nyt löytyy jo sadoittain

4
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Elokuu 02, 2019, 17:18 »
Onneksi jo lähes kokonaan tukahdutettu kaikki-mulle-nyt-heti -lapsi sisälläni huutaa kateuttaan. Omalla spotilla ei minkään sortin viitteitä että siellä mitään olisi ikinä kasvanutkaan. Sateista ei tietoakaan vaikka lämpötilat olisivat kyllä kohdallaan.

/s

Hyvä että löytyy, eiköhän niitä täältäkin tässä syksyn piälle.
No sehän ois sama täällä. Kylmää on kun tänkin päivän ylin lämpötila oli 14 astetta, huomenna 13, mut viimesen puolentoista viikon aikana on satanut noin 0.5mm. Sen lisäksi Foreca ja Ilmatieteenlaitos ennustavat seraavalle puolelletoista viikolle sadetta 0mm. Voi suoraan sanoa että kyllä vähän vituttaa mut sentään jotkut löytää! Tekee melkein mieli lähteä vesikanistereita täynnä olevan peräkärryllisen kanssa spotille :D.

5
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Heinäkuu 25, 2019, 13:09 »
Hyvä juttu. On tainnut ollut tuuria matkassa jos siellä on ollut yhtä lämmintä kuin täällä vähän pohjoisemmassa. Onnittelut!

6
Onpas sääli. Tosiaankin pitäis alkaa Keski-Suomessakin säät lämpeämään ihan kunnolla jo huomisesta lähtien. Kunnon sateitakin ennustetaan vasta sit siitä eteenpäin, mutta turha toivo taas vähintään pariin viikkoon ees ajatella käyvänsä kattomassa spotit. Noh, kärsivällisyys palkitaan.

7
Ohhoh, tässähän alkaa näemmä jo kohta olla aika käydä ekan kerran spoteilla. Eipä ole koskaan tullut mieleenkään käydä jo heinäkuun puolella katsomassa. Vielä kun satais vähän enemmän...

Sivuja: 1