Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Eridanus

Sivuja: 1 2
1
Hei!

Millaisia kokemuksia foorumin poppoolla on psilosybiinin "tehon" vaihtelusta eri käyttökertojen välillä?

Oma kokemukseni on, että vasteeni cubensiksia kohtaan on ajan saatossa voimistunut. Nykyään saan tietyn tason vaikutukset noin 50-60% annoksella harrastuksen ekoihin kertoihin verrattuna. Näin siitäkin huolimatta, että tavara on kuivattua tasalaatuista jauhetta ja vieläpä samaa erää, eli psilosybiinin määrä pitäisi olla hyvin vakio.

Mikähän moisen voisi selittää?

Kiitos ajatusten jaosta!

2
Itse aloitin myös mikrottelemalla. Jos mikrottelu on päätavoite, niin kannattaa kokeilla makroannoksia ainakin jokusen kerran, jotta oppii löytämään ne todelliset efektit myös mikroista.

Omat kuvitelmani mirkoista ennen makroja oli pääasiassa placeboa. Mutta nyt kokeneempana tunnistan hyvin selvästi mikroannoksen vaikutukset. Vaikutukset on hyvin toistettavat (joka kerta samat) ja tekee niiden hyödyntämisestä helppoa (osaa ottaa oikeassa tilanteessa).

3
Vapaa aihe / Vs: Musiikkia matkoille
« : Syyskuu 22, 2020, 00:12 »
Kannattaa kokeilla musiikkia, jossa ei ole mitään kiintopistettä "tavalliseen" musiikkiin, esim perinteistä bassorytmiä saatika laulua. Tässä syvää matka-ambienttia:


4
Teki mieli valittaa hovioikeuteen, mutta onneksi tulin järkiini, kannoin vastuun ja lopetin meidän oikeusjärjestelmän resurssien tuhlaamiseen, oikeusjärjestelmällä, kun on tärkeä paikka yhteiskunnassamme huonosta huumausainelainsäädännöstä huolimatta.
Henkilökohtaisella tasolla varmaan viisas päätös unohtaa koko asia jos tuomio ei ole paha, mutta yhteiskunnan kehityksen kannalta saattaa olla huonompi juttu alistua väkivaltakoneiston alla. Tällaiset oikeustaistelut kannattaa joskus viedä loppuun asti, jotta lakeja linjattaisiin ennakkotapausten perusteella mielekkäämmiksi. Tällaisissa kansalaisaktivismissa olisi mielestäni hyvä käyttökohde joukkorahoitukselle.

Pari hyvää esimerkkiä miten valtion keulivan mopon eturengas on saatu palautettua maan pinnalle yhden miehen armeijalla:

"Korkein oikeus linjasi: "Taikasienet" eivät ole erittäin vaarallinen huumausaine"
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/korkein-oikeus-linjasi-taikasienet-eivat-ole-erittain-vaarallinen-huumausaine/6454466

"Netistä tilattu yrtti ei ollutkaan huumetta – tuomio nurin"
https://yle.fi/uutiset/3-9104031

5
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Mimosa Hostiliksen tilaaminen
« : Syyskuu 17, 2020, 01:02 »
Toisaalta jos tuota tilaa ja tulee vainoa, niin voi varmaan vedota moniin muihin legitteihin käyttötarkoituksiin:

https://holisticzine.com/uses-of-mimosa-hostilis
https://en.wikipedia.org/wiki/Mimosa_tenuiflora#Medicinal_uses

6
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Mimosa Hostiliksen tilaaminen
« : Syyskuu 17, 2020, 00:52 »
Itse kasvihan on laillista, kun ei ole enää millään listoilla.
Mutta se on toinen juttu, et voiko tullilla olla jotain epävirallisempaa listaa tämän tilaajista?
Takavuosina esim. kannabiksen siementen tilaajista ovat pitäneet omia rekistereitä, vaikka ei niissä itse siemenissä mitään laitonta ole.

Mikähän tilanne on GDPR:n kanssa?

https://tulli.fi/-/tietosuoja-asetusta-sovelletaan-eu-ssa-25-5-2018-alkaen
https://tulli.fi/tietosuoja

Lainaus viimeisestä linkistä "Tulli käsittelee henkilötietoja lakisääteisten velvoitteidensa ja toimintojensa toteuttamiseksi. Henkilötietojen käsittelylle on aina lainmukainen peruste."

Jos yrtti, siemenet, tms ei ole millään kontrollilistalla, niin onko silloin lainmukaista perustetta kerätä tietoja jollekin mustalle listalle esim jotain mahdollisesti tulevaa vainoa varten?

7
Hmm, tätähän voisi kokeilla käytetyillä bulkkisubstraateilla; niitä kun ei kukaan syö, mutta sisältävät varmasti paljon psilosybiiniä.

Tietääkö kukaan mikä on kiteiden koostumus? Lienee muutakin kuin psiloa suht suuren määrän perusteella. Jostain tuolta linkin postauksesta luin, että 220 grammasta rihmastoa tuli 3.8 gramma kiteitä. Kuivissa sienissä psilosybiinin pitoisuus pitäisi olla vain joku 0.6% massasta.

8
Jos matka käy liian painajasmaiseksi ja luomukeinot rauhoittumiseksi on jo kokeiltu, niin mitä toivoisitte "ensiapulaukustanne" löytyvän?

Netin syövereistä on muutamaa ehdokasta löytynyt. Pari päältä: mirtazapiini tai benzot.

Mirtazapiinin raportoidaan jotakuinkin tappavan tripin puolessa tunnissa, mutta eriäviäkin näkemyksiä/kokemuksia löytyy. Mekanismi lienee jotakuinkin päinvastaunen 5HT2A/B-reseptoreihin kuin psykedeeleillä.

Benzoista en taas tiedä miten nämä auttavat. Ilmeisesti rauhoittavat mieltä ja hidastavat aivotoimintaa, mutta trippi jatkuu.

Ajatuksia ja kokemuksia alle. Kiitos!

9
Tietoa kasvattamisesta / Suihkun käyttö puhdastilana
« : Maaliskuu 02, 2020, 13:17 »
Hei,

Mitä mieltä olette DIY-puhdastila-ajatuksesta:

- siirrä kasvatustarvikkeet yms suihkuun
- ovi kiinni
- yläsuihkusta kuumaa vettää tulemaan ja odota 5 min

Suihkutilassa on tämän jälkeen 100% ilmankosteus ja se tiivistyy jokaiseen pintaankin. Ideana on se, että höyry vie kaiken leijalevan pölyn yms pois ilmasta ja liimaa sen kosteisiin seiniin. Hetki suihkun sulkemisen jälkeen suihkussa saattaa olla periaatteessa aika laadukas puhdastila esim inokulointiin tai itiöruiskujen tekoon.

- suihku kiinni
- hoida steriiliyttä vaativat hommat ovi suljettuna

Itse olen tuota temppua käyttänyt kömpelön hanskalaatikon sijaan hyvin tuloksin. Tosin vertailukohtaa minulla ei ole (eli tekisi samat temput suihkun ulkopuolella).

10
Kirjallisuutta löytyy noista serotonergisten lääkkeiden vaikutuksesta sydämen läppiin. Tämä sanoo, että se olisi palautuvaa (rotilla):
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19609730

Tuolta löytyy lisää kirjallisuutta (similar articles oikealla ja haulla)...

Noh tämähän nyt menee jo vähän tämän ketjun aihealueen vierestä kun ei tuon parempaa näyttöä ole. Tuossakin puhutaan vain yleisesti serotoenergisista lääkeaineista ja niiden mahdollisista vaikutuksista sydänläppään. Kunnes löytyy jotain oikeaa tietoa ja näyttöä liittyen juuri psilosybiinin vaikutuksesta sydänläppään niin voidaan asiaa ehkä pohtia lisää.

Tässä on varsin tieteellisen näköistä laskelmointia aiheesta:

https://www.reddit.com/r/DrugNerds/comments/2mqqww/psilocin_and_5ht2b_agonism_induced_cardiotoxicity/

Jos joku tutkii tuon ketjun ajatuksella läpi, niin voisi pistää lyhyen tiivistelmän tännekin :)

11
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Tammikuu 23, 2020, 02:51 »
Lainaus
Jos oli epärealistisen nopeaa niin todennäköisemmin valkoista hometta.
Ei ollut hometta ja aikaa se otti 2-3 viikkoa silti.

Mutta aiempaan lisäyksenä, että suurin vika saattoi olla PMP-terraarion lähes tukkeutunut bubbleri ja siten huono ilma.

Terraarion putsauksen yhteydessä sekoitin kakut pastoröityyn toissijaiseen (kookoskuitu+kahvi+verm). Sieniä niistä nousee, mutta sadot ei ole olleet hirveästi isompia kuin pelkällä riisilläkään. Substraattia on noin 2 cm kerrokset ~18x12cm alumiinivuoissa. Parhaimmillaan sato yhden rasian flushista on ollut n 30g tuoretta = 2g kuivaa.

Mikähän voisi olla avain runsaampaan satoon?

12
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Joulukuu 21, 2019, 21:41 »
Riisitek erä 2 tehty, mutta saldo jäi jostain syystä surkeaksi. Sain neljästä kakusta vain muutaman pienen kitukasvuisen näköisen tatin. Kakuissa oli seuraavanlaiset muutokset edelliseen:

- riisi ehkä vähän väljempää (koska ravistelin niitä kerran kolonisoitumisen alussa)
- riisi ehkä vähän enemmän keitettyä kuin aiemmin
- itiöt tuupattu n 6kk ikäisistä itiöruiskuista vs aiemman erän suoraan printistä karistetut

Nämä kakut kolonisoituivat ennätysvauhtia. Yhden kakun vihreähomekin jäi rihmaston jalkoihin ja katosi täysin. Sieniä ei silti tullut. Dunkkasinkin vielä toisen kerran, jotta varmasti olivat kosteita, ja kerran vielä pyöritin vermikuliitissakin. Ei auttanut.

Yksi huomio vielä on lievästi tunkkainen haju terraariossa (myös ilman kakkuja). Voisiko tässä olla syy? Ts jos tuolla on alkanut bakteerit muhimaan ja syövät hapen pois?

Bulkkitestikin lähti käyntiin. Katsotaan mitä tulee.

13
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Marraskuu 10, 2019, 01:21 »
Kolmannesta flushista tuli neljästä kakusta yhteensä yksi (1) tatti. Se on iso ja komea. Muissa kasvaa vain pintakarvaa (rihmastoa). Kaikissa kakuissa reilusti bruisingia.

Liekö näistä ravinteet loppu vai mättääköhän joku muu?

14
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Marraskuu 01, 2019, 02:06 »
Tulihan sieltä toisesta sadostakin muutama tatti, joskaan ei montaa. Ekan sadon saldo 13g ruutikuivaa, toisesta 6g ja kolmas vielä vireillä. Tällä kertaa tökin taas haarukalla reikiä ennen dunkkausta josko se auttaisi.

15
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Lokakuu 19, 2019, 13:37 »
Dunkattu kakku ei näytä vieläkään mitään tokenemisen merkkejä 5pv jälkeen. Mitenkähän nopeasti toinen flushi tyypillisesti alkaa?

Vai teenkö jotain väärin kun menettelen näin?

- sadon korjuu leikkaamalla
- dunkkaus 12h
- takaisin terraan

Eli väleissä ei ole mitään "lepoaikaa".

Sivuja: 1 2