Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Myoni

Sivuja: 1
1
Noh joo nyt selvisikin syy, kun just mainitsin et viimeks MUKA täytin ilmavasti ja kakut näytti karseelta.... niin tosiaan viimeksikin olin tehnyt ilmavia nättejä kakkusia mutta  painekeittimessä käyttö tuhos sen ilmavuuden :D Lasit on ollut ilman koroketta kattilassa eli kun oon laittanut kakut sisään ja minimi määrän vettä, niin vesi on yltänyt korkealle lasien teippaukseen asti -> ilmeisesti tuhoten teipin liiman -> nestettä ja painetta päässyt lisää kakkuun ja koko kakku lässähtänyt lasin pohjalle. Kakut tuli tälläkin kertaa painekeittimestä täytenä sementtinä, voi surku.

 Nyt kysyisinkin, millasia korokeviritelmiä te käytätte, joilla on myös tollanen 6L painekeitin?
 
Kyllä tää amatöörinä vähän sähläystä on, mut en mä vielä lannistu. Positiivisena yllärinä yhteen viime kokeilun sementtikakuista on ilmestynyt rihmastoa, tosin vasta 1,5kk jälkeen, mutta tämä luo toivoa että itiöruiskuni on kuitenkin onnistunut :D 

2
Voisiko joku sanoa näyttääkö tää massa oikeelta? Viimeksi tuli liian tiivistä vaikka muka täytin ilmavasti. Tehty hullun mykologin ohjeella 1:1:2 vesi, tumma täysjyväriisijauho, vermikuliitti. Jos näyttää liian tiiviiltä ni onko ideoita tai toista ohjetta miten onnistua, missä meni pieleen?

3
Nyt uskallan melkein olla satavarma että löysin silokkeja?:) 28h kyykkinyt laitumilla ennen tätä löytöä, varmistetaan nyt sitten vielä! Osa oli niin pieniä että jätin vielä kasvamaan. Eli 1-3päivän välein kannattaa vai käydä tarkastamassa nämä samat spotit? Kasvaako uudet suunnilleen samoihin kohtiin? Vain 16kpl löysin, mutta monesta eri paikasta (samaa laidunta).

4
Ovatkohan nämä oikeita? Vai ovatko edes samaa lajia keskeän :D hevoslaitumelta ruohotuppojen söyvereistä löydetty... tuntuu että silmät ovat aivan solmussa, kun niin moniin erilaisiin mutta samanlaisiin sieniin  törmäsi.

Keskenään** ... näköjään tosiaan ovat solmussa kun kirjottaminenkaan ei enää suju!

Sivuja: 1