Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MaZa1

Sivuja: 1 2 3 4
1
Mulla ei oo tää onnistunu ikinä, tuntuu että aina jääny liikaa kosteutta vaikka mikä olis.

Tästä päästäänkin pohdintaan/ kysymykseen että mitäpä jos maissin sekaan laittas vähän tuoretta kahvia imaseen osan kosteudesta? Ja eikös kahvissa oo ravinteitakin?

2
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Lämmöstä sekä valosta
« : Joulukuu 16, 2015, 16:28 »


Oon alkanu kunnostautumaan unelmieni suhteen ja kokeilen matyaksen maissikakkuja.

 Tukisin mielelläni foorumia, mutta 7€/1printti, joka voi mennä täydellisesti pieleen on vähän suolanen lahjotus. Jos tulisi 2-3 printtiä samalla rahalla niin viestini olisi lyhentynyt 30%.

Onko 7 euron panostus kunnostautumiseen unelmiesi suhteen todellakin liian kova hinta? Tältä foorumilta saat aivan ilmaseksi järjettömän määrän informaatiota ja ohjeita aiheeseen ja jos jaksat nähdä vaivaa ( Pf-tek ) yksi printti kyllä riittää alkuun pääsemiseksi.

Jep ja sen jälkeen voit ottaa printit omista sienistäs eikä tarvi ikinä enää maksaa printistä

3
juu kiitos palautteesta ja neuvoista tästä nyt kauppaan hakemaan vermikuliitti ja kakut tulille :) mitään arviota muuten kun valmiiksi tilattu 10ml itiöruisku  niin moneen kakkuun tästä uskaltaa laittaa ihan vain mielipiteitä
Ellen väärin muista niin olikohan se pari milliä per kakku

4
Piiitkästä aikaa taas harrastus tuli mieleen ja kattelin että jääkaapissa ollu ehkä vuoden verran pilttipurkki jossa itiövettä ja tässä vähän mietin että mitähän siitä viittis värkätä.

Ykskään maissitekki ei oo itellä onnistunu ja riisitkin meni vituralleen mutta pitäskö niitä kuitenki viä kokeilla?
Ruiskua en jaksa käydä osteleen nyt eli kaatamalla varmaan itiöveden laitan..

Ehdotuksia otetaan vastaan miten kannattais tehdä, jos vaikka menny joku "makaronitekki" ohi :D

5
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Kysymys Joka askarruttaa...
« : Joulukuu 18, 2014, 17:46 »
Itellä oli kans samaa ongelmaa ekan kasvatuksen kanssa ja hyvin kestivät, kunnolla vaan sumuttelet / kastelet vähän perliittiä/soraa mitä nyt onkaan terran pohjamateriaalina

6
Jossain toisessa ketjussa joku neuvoi että tekee vaikkapa pilttipurkkiin itiövettä ja sieltä kaataa sit mihin tarviikin joten tein tuossa pari viikkoa sitten kyseisen operaation ja sen jälkeen keittelin maissit tän ohjeen mukaan mutta itiöiden raapimisen sijaan kaadoinkin vähän kyseistä itiövettä rasioihin.
Toiseen laitoin ehkä tuplasti sen mitä toiseen, ihan vain kokeiluks, ja nyt näyttää molemmat puskevan rihmastoo nätisti.

Ja niinkun on sanottu, tolla vedellä, laittaa sen sitten ruiskusta tai purkista, saa helposti kustua kosteuden joten kysymys tässäkin on siis jokusesta millilitrasta, ei mistään maissien hukuttamisesta.

http://s2.postimg.org/bk4b3dpsp/20141215_153620.jpg
http://s2.postimg.org/kgf37bgex/20141215_153631.jpg

Vasempaan laitoin enemmän nestettä mutta aikalailla samalta näyttääpi

7
Kokeilkaa ihmeessä välimallia, että printistä raaputetaan steriloituun pilttipurkissa olevaan veteen ja sieltä kaadetaan kakkuun raottamalla purkin kantta. Toimii varmasti, eikä tarvitsee turhaa räplätä ruiskujen kanssa. Yhdestä printistä saa helposti ainakin 50 kakkua.

Perskeles täähän onki hyvä vinkki :D

8
Tota apteekki kuumotusta en ymmärrä kun johan sen tyhmäkin tajuaa ettei niitä huumehia niin helvetin isolla ruiskulla ja pumpulla vedetä...mut joo itiöruisku on kyl kannattavin saa tehtyä monta kakkua ite vaan jääny vähän mut ku ny sais printtiä ni pf kakkuja alan taas tekeen ja niihin ruiskulla tietenki itiöt..niin ja onnee kasvatukseen :)

9
no hajoshan ne... laitoin silti veteen. Pistetään sitten osissa foliolle. Terve sieni haisi. Isoin purkki nesteyttämättä.

Mikset murskaa johonkin isompaan vaikkapa uuteen satsiin maissia?

10
En tästä löytäny oikeen jutun tynkää niin päätin sit tehdä uuden aiheen.

Eli missä ihmiset tykkää trippailla? Omassa kotonaan vai ulkona?

Ittee vähän tässä on mietityttänyt toi kotona trippailu varsinkin jos on kasvatukset menossa viä, kun mitä täälläkin lukenu et joillakin meno on vähän kovaäänistä niin alkaako ikinä kuumotteleen naapurit?

Ite tykkään jossain ulkona rauhassa trippailla tai mökillä yms jossa ei naapureita ole.

11
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Marraskuu 30, 2014, 01:57 »
Mää keittelin max vartin omia ja valutin vedet ja pistin hellalle hetkeks ja sekotin koko ajan, hyvin onnistu ja tuli omasta mielestä sopivan kuivia, ei ollu puuroo vaan ylimääräset söin ni oli pehmeitä mutta silti pureskeltavia :D

12
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Marraskuu 29, 2014, 22:02 »
Tuli vaan mieleen että eikös tässäkin kannattais tehä niinku maissitekissä että valuttaa vedet ja pikasesti kattila viä hellalle et viä poistuis vettä? Vai nappaako liian helposti kattilaan kiinni?

13
Onks sulla valoo boksissa/yläpuolella? Jotenki muistelen että sienet ei kai tarvi valoo muuhun ku siihen että kasvavat valoo kohti eli yläpuolelle valoo ni kai lähtee ylöspäin lähtee? Tää on siis muistikuva eli joku vois vahvistaa/korjata :D

14
Vapaa aihe / Vs: Re: HS: Huume kauppaa taikasieni foorumilla
« : Huhtikuu 03, 2013, 01:50 »
Joskus hamppufoorumilla oli vastaava "tämä kaveri on nähty myymässä huumeita alaikäisille " ja sama fb kikka.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Jep muistan kans sen :D Sekunnin säikähdys tuli ku avasin ton linkin, kunnes tajusin et ei saatana täähän on se sama kikka :D

15
Joo ei tosiaan kannata haistella homeisia purkkeja, ei mitään kauheen terveellistä. Olikos se täällä vai missä keskusteluakin tästä ja linkkikin oikeen jonkun tarinaan mis saanu jotain terveysongelmia kun oli haistellu kakkuja jokka oli ollu homeessa...?

Sivuja: 1 2 3 4