Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Vedinivo

Sivuja: 1
1
Kunhan tämä kuvio tästä selkenee, olisin mahdollisesti valmis toimittamaan printtejä niitä eteenpäin välittävälle henkilölle.

Jos yksityisviesti täällä ei tunnu tarpeeksi privaatilta niin olisikohan mahdollista, että yhdeksi vaihtoehdoksi tulisi yhteystietojen antaminen tor-verkon puolella esim sähköpostitse? Vaihtoehtojahan on monia. Privnote nyt toisena esimerkkinä.

2
Mitä muita vaikuttavia aineita sienissä on psilosybiinin lisäksi? Mitä kärpässienellä on? Luin kyllä siitäkin mutten jaksa alkaa penkomaan. Onko muita sieniä joissa on vaikuttavia ainesosia, eri aineita kuin psilosybiini?

Kärpässienessä vaikuttaa muskariini, muskimoli ja iboteenihappo. Iboteenihappo metabolisoituu muistaakseni hapen vaikutuksesta muskimoliksi, ja tästä syystä niitä kuivatetaan kauan.

Tuoreissa taikasienissä taisi psilosybiinin lisäksi olla psilosiiniä, joka taas hajoaa hyvin nopeasti, kun sienet kuivuvat. Elimistössähän psilosybiini muuttuu psilosiiniksi.

Toivottavasti saa jotain selkoa viestistäni. Muutaman tunnin yöunet jättänyt jälkensä.

3
.
Muita vinkkejä? Kakut varmasti dunkataan ennen kuin rikotaan toissijaiseen substraattiin?

— kömpelö —

Ei dunkata. Toissijaisessa pitäisi olla tarpeeksi kosteutta ja pelkkien kakkujen dunkkaus tässä vaiheessa olisi hyödytöntä.

Sivuja: 1