Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - PalezQkkeli

Sivuja: 1 2 3 4
1
Vapaa aihe / Vs: Kuoleman jälkeinen todellisuus
« : Toukokuu 03, 2012, 15:43 »
Itse uskon että jos universumi on syntynyt sattumalta, niin meillä on aivan yhtä suuri todennäköisyys elää ikuisesti sattumalta ;).
Jos on olemassa jotain korkeampaa älyä, niin sillä on varmasti syynsä meidän olemassaololle. Keskustellaan asiasta sitten hyvin eletyn harmonisen elämän jälkeen. Jos tällaisella elämällä ei saa paikkaa taivaasta niin se ei ole minun paikkani  ;)

2
Vapaa aihe / Vs: Ekstraterrestriaaliset elämänmuodot
« : Huhtikuu 23, 2012, 17:11 »
Yhdyn Qufwanin kommenttiin.
Uskon että on olemassa älykästä elämää. Haluan uskoa että ulkoavaruuden oliot ovat käyneet täällä, mutta sitä tuskin olisi saatu peiteltyä. On tietenkin täysin mahdollista että alienit ovat käyneet täällä salaa huomaamattamme.

Henkilökohtaisesti uskon että nämä "lentävät lautaset" ovat hallituksen kokeita. Erinäisiä lentäviä ajoneuvoja, joita testataan aina välillä. Teknologian kehitys yms.

Villein teoriani (jonka en usko edes olevan mahdollinen) on että ulkoavaruuden oliot ovat tulleet käymään maapallollamme ja he ovat tehneet sopimuksen esim. Yhdysvaltojen hallituksen kanssa ettei kumpikaan osapuoli paljasta olioiden olemassaoloa. Tämän perustan maailmamme rakenteeseen. Kapitalismi pyörittää kaikkea maapallollamme. Mitä tekisivät ihmiset, jos he saisivat tietää että on olemassa elämää maapallon ulkopuolella? Todennäköisesti pyytäisimme näiltä olioilta apua moneen asiaan. Teknologiaan, fysiikan ymmärtämiseen yms.
Mutta yksi asia murtaisi rikkaiden selän. Jos ihmiskunta saisi tietää suuremmasta elämänmuodosta, jolla on voimaa auttaa meitä, emmekö pyytäisi vapautta ja tasa-arvoa kaikille? Maailmanrauha on tässä maailmassa kaikkien ihmisten toive, paitsi rikkaiden ihmisten. Jos kilpailu, sodat, puute yms pörssiin vaikuttavat seikat puuttuisivat, niin samalla puuttuisi heidän rahakönttinsä..
Villi teoria, mutta tiedä häntä. Ongelmana on että jos korkeamman älyn olento tulisi meidän maailmaan, eikö hän haluaisi pelastaa meitä? Olisiko se, sen rodun toive? Mitä jos oliot ovat yhtä ahneita kuin me? Sillonhan he pitäisivät meitä panttivankeina. Pyörittääkö Xenu oikeasti galaksiamme?!
Ehkäpä heillä ei ollut tarpeeksi voimavaroja auttaa meitä? Vai ovatko he sittenkin niin hölmöjä etteivät tajunneet mitä kapitalismi on.. Tiedä häntä..

Surullisena joudun toteamaan että ehkä nuo oliota näkivät meidän maailman kunnon ja sanoivat toisilleen "Jätetään heidät rauhaan. Emme halua osaa tähän syöpään.."

3
En psykedeelien osastosta osaa sanoa, mutta oletko ikinä kokeillut kannabista?
Sillä on näitä "anti-inflammatory"-efektejä. Kannabis myös laskee hieman verenpainetta. Kipua lieventävät vaikutukset ovat oletuksena mukana :)
En ole tarkemmin tutkinut Hortonin Syndroomasta, joten kannattaa olla varovainen mitä kokeilee..

Itselläni psykedeelit vievät päänsäryn jopa kuukaudeksi pois. En kuitenkaan kärsi migreenistä tai vastaavasta.

5
Suosittelisin että peität laatikon reiät. Sen sijaan että ilmanvaihtuvuus on tasainen ja joudut kostuttamaan kokoajan, olisi hyvä saada kosteus korkeaksi. Ilmanvaihtoon riittää kyllä kun tuuletat laatikon muutaman kerran päivässä ;) Voit haistaa kakkuja kontaminaatioiden selvittämiseksi. Jos tuoksu on raikkaan sieninen niin kaikki on ok. Jos haju on kitkerä/mätänevä niin kannattaa siirtää kontaminoituneet kakut omaan laatikkoonsa, varmuuden vuoksi. Tuskin haluat hometta kaikkiin kakkuihin.

6
Vapaa aihe / Vs: Bittiraha (Bitcoin)
« : Huhtikuu 15, 2012, 21:04 »
Omat coinini olen hankkinut sivustolta https://intersango.com
Todella hyvä ja selkeä sivusto ja Bitcoinit voi ostaa yhdellä tilisiirrolla ilman muita kikkailuja. Viimeksi ostin coineja pari viikkoa sitten ja toimi kuin junan vessa.

Liian nopea kertoo siitä että turvallisuus on ongelma ;)

Ottaako noi eri palvelut muuten eri summia välistä?
Taitaa ottaa vain VirWoXiin päin siirrettäessä pienimuotoisen maksun.

7
Vapaa aihe / Vs: Bittiraha (Bitcoin)
« : Huhtikuu 14, 2012, 15:30 »
Virvox tiliä varten näyttäisi pitäävän olla jokin virtuaali avatar? Mitäs siihen kohtaan pitäisi laittaa?

Voi olla että joudut asentamaan secod life-ohjelman koneelle ja tekemään sinne hahmon. Itse jouduin hahmolla vielä käymään virtuaalikaupungissa enabloimassa valuutanvaihdon. Pääsi ihan unohtumaan tämä vaihe, lisään pian ohjeeseen.

8
Yksi mahdollisuus on että jyvät ovat olleet huonossa säilössä. Ne ovat voineet kerätä kosteutta, hometta tai kumpiakin. Jos pelkkää hometta on jyvissä, niin riittää että vesi lisätään ja home alkaa kasvamaan. Jos sterilointi ei vie hometta niin sitä on runsaasti tai painekattilasi teho on laskenut :/
Just a theory.  ::)

9
Vapaa aihe / Vs: Bittiraha (Bitcoin)
« : Huhtikuu 10, 2012, 19:58 »
Ohje oli tarkoitettu oppaaksi BitCoinien hankkimista varten, siksi en opastanut mainaamisen.
Itse mainaan Radeon HD 6950-kortillani. Hidasta tahtia se on mutta se on hyvä kurssin kannalta. Jokaisen pitäisi pystyä mainaamaan vain etanavauhtia ;)

Kommentoikaa ja ilmoittakaa jos jotain puuttuu!  :D

10
Vapaa aihe / Vs: Bittiraha (Bitcoin)
« : Huhtikuu 09, 2012, 21:57 »
  Kuinka hankin BitCoineja helposti ja anonyymisti?

  Huomasin että aiheesta on jo lanka, mutta infoa näyttää puuttuvan. Suurin osa oppaista on liian monimutkaisia joten, Tuumasta toimeen!

  Käytän itse VirWoX-tiliäni tähän esimerkkiin. Sieltä saan kätevästi muunnettua euroni bitcoineiksi päivässä.
  Ainoa huono puoli on että joudut ensin muuntamaan EURot VirWoXin omiin Linden Dollareihin,
  ja vasta sitten voit muuntaa Linden-dollarit Bitcoineiksi. Prosessi ei sinänsä vie kuin pari hiiren kliksausta enemmän,
  mutta jos L$-kurssi on hyvä, voit saada BitCoinisi halvemmalla, kuin eräiltä kilpailijoilta. (Esim. MtGoX.)

  ***BitCoinista!***
  BitCoin on virtuaalivaluutta, joka tarkoittaa sitä että rahalla ei ole fyysistä muotoa. Kaikki BitCoin-valuutta pysyy netin sisällä.
  (Tähän on tosiaan tulossa muutos. Fyysisiä kolikoita voi jo ostaa tietyiltä myyjiltä.) BitCoin-valuuttaa ostetaan aivan kuin mitään muutakin
  tuotetta, jota ostaisit kaupasta. Valuutan hyvä puoli on se, että se on täysin anonyymi maksuväline netin sisällä. Valuuttasiirrot kulkevat
  usean varmistuspisteen läpi, joka saa aikaan sen että valuuttaa on vaikea seurata. Tämä on saanut aikaan nousevan suosion sitä kohtaan.
  BitCoin-Kurssi vaihtelee päivästä päivään. Tämä tarkoittaa sitä että tänään yksi BitCoin voi maksaa
  3.8€, kun taas huomenna sen hinta voi olla jo 4€. Kurssin vaihteluun perehtyneet ekspertit tienaavat valuutanvaihdolla runsaasti,
  mutta huomattava tienaaminen vaatii jo syvää perehtymistä, sekä kokopäiväistä valuuttakurssinkurssin seuraamista.
  Esimerkki väliin. Jos yksi tuote maksaa vaikkapa 5Btc (lue. BitCoin) niin itse tuote maksaa 5Btc * Valuuttasi kurssi. Jos EUR/Btc-kurssi
  on 3.8€/Btc, niin tuotteesi maksaa 5 * 3.8€ = 19€.

  Omassa esimerkissä käytän VirWox-tiliäni, koska olen totenut sen erittäin turvalliseksi ja nopeaksi.

  ***Kolikoiden ostamisen vaativat valmistelut***
  BitCoinien ostamista varten tarvitset seuraavat asiat:
  • Nettipankkisi tunnukset (Nordea, OP, Handelsbanken ym.)
  • Maksun välikäsi, jolla siirrät eurosi VirWoXin tilille, (PayPal, BitInstant ym) sekä

  1.1. (Mikäli et omista vielä verkkopankkitunnuksia, varaa aika omaan pankkiisi niiden hankkimista varten.)
  Aloita menemällä verkkopankkiisi ja etsimällä tilisi/korttisi verkkokäyttötiedot. Kortin verkkokäyttö on monella pankilla oletuksena
  pois päältä. Tämä estää ei-haluttuja maksuja lähtemästä tililtäsi, sekä auttaa sinua perehtymään verkkomaksamiseen, kun otat sen käyttöön.
  Vaihda kortin verkkokäytön asetus päälle, jotta voit myöhemmin suoraveloittaa tililtäsi PayPalin avulla.

  1.2. Mene osoitteeseen https://www.virwox.com/ ja tee sivulle käyttäjä. Tällä sivulla vaihdat myöhemmin EURosi Linden-dollareiksi,
  ja siitä edelleen BitCoineiksi.

  1.3. Tee PayPal-käyttäjätunnus menemällä osoitteeseen https://www.paypal.com/fi
  Kun olet tehnyt käyttäjän, tulee sinun lisätä suomalaisen pankkikorttisi tiedot PayPalin järjestelmään.
  Klikkaa Profile ja Add/Edit Credit Card. HUOM. PayPal hyväksyy vain suurimpien suomalaisen pankkien kortit! Lue sivulta lisää.
  Täytä korttisi tiedot ja päivitä kortti järjestelmään. PayPal voi veloittaa pienimuotoisen summan kortin lisäyksenä. Tämä on sen takia,
  että kortti saadaan varmennettua järjestelmään. Summa on luokkaa 2€ ja se siirretään hetken kuluttua takaisin tilillesi.

  1.4. Hanki itsellesi maksuton BitCoin-lompakko osoitteesta http://bitcoin.org/
  Lataa oman käyttöjärjestelmäsi mukainen asennusohjelma, ja asenna BitCoin-lompakko koneellesi. Kun olet asentanut lompakon koneelle, näet
  sieltä henkilökohtaisen BitCoin-osoitteesi. Käynnistä ohjelma ja valitse välilehti, jossa lukee "Receive Coins."
  Tämä osoite on sinun BitCoin "pankkitilisi." Aina kun olet ostanut kolikoita, siirrät ne tähän osoitteeseen. Osoite on hyvin pitkä määrä
  erilaisia kirjaimia ja numeroita. Muista aina kopioida koko osoite tarkasti. Tarkista koko osoite aina rahoja siirrettäessä!
  Jos lähetät rahat väärään osoitteeseen, on ne lopullisesti menetetty.


   Nyt sinulla pitäisi olla tehtynä seuraavat asiat:

  • Verkkopankkitunnukset, sekä nettimaksaminen hyväksytty verkkopankista.
  • VirWox-tili.
  • PayPal tili, johon olet lisännyt pankki- ja/tai luottokorttisi hyväksytysti.
  • BitCoin-lompakko tileineen.  ***ITSE KOLIKOIDEN OSTAMINEN***
  2.1. Kirjaudu VirWoX-tilillesi ja valitse vasemmalta välilehdestä "deposit."
  Ylhäältä näet eri maksuvälineiden pienet siirtomaksut, sekä valuuttojen yksilökohtaiset päivän siirtorajat. PayPalilla voit siirtää
  päivässä 200€, miinus sivun ylälaidassa lukevat palvelumaksut. Klikkaa valitsemasi virtuaalipankin ikonia. Palvelu siirtää sinut pankin
  omalle sivulle, jossa vahvistat maksun syöttämällä tilisi salasanan sekä klikkaamalla varmistuskenttää.
  Näet sivun vasemmasta ylälaidasta kaikki valuuttasi.

  2.2. Kun olet saanut rahat VirWox-tilille, on aika muuntaa ne Linden-dollareiden kautta BitCoineiksi.
  Klikkaa exchange-kentästä "EUR/SLL." Varmista että olet ostamassa Linden-dollareita etkä euroja. Sivulla tulee lukea "Exchange EUR to SLL."
  Kirjoita kenttään haluamasi määrä Linden-dollareita ja klikkaa "next." Järjestelmä kysyy vielä varmennuksen ostostani, klikkaa osto eteenpäin.
  Nyt tilisi eurot on muunnettun Linden-dollareiksi, ja ne on aika muuntaa vihdoinkin BitCoineiksi.

  2.3. Klikkaa "Exchange"-kentästä "BTC/SLL." Tee tässä ostossa sama prosessi, kuin kohdassa 2.2. Tililläsi pitäisi nyt olla aivan tuoreita
  BitCoineja.


  Onneksi olkoon!
  Nyt omistat BitCoineja, ja on aika siirtää ne sinun lompakkoon. Mene VirWoX-tilissäsi kohtaan "Withdraw."
  Muistatko BitCoin-lompakkosi osoitteen, jonka mainitsin kohdassa 1.4. Kopioi tämä "Receive Coins"-osoite ja syötä se nettisivun
  "Withdraw to Bitcoin"-kenttään. Edelleenkin tarkista osoite tarkasti, jottei rahasi katoa mystisesti! Kirjoita pienempään kenttään
  montako BitCoinia haluat lompakkoosi ja klikkaa hiirellä "Request Withdrawal"-nappia.
  Siirto VOI viedä jopa 48h arkipäivisin, mutta itse olen huomannut että maksut käsitellään noin päivässä.

  Pidä BitCoin-lompakkoasi auki aina kun olet koneella. Lompakko päivittää joka päivä uudet tiedot, jotta se pysyy yhteyksissä BitCoin-verkkoon.
  Päivitys ei ole kovinkaan raskas, mutta se voi useasti viedä tunteja päivittää. Saat lompakostasi ilmoituksen,
  kun rahat saapuvat tilillesi.


  ***BitCoineilla internetissä maksaminen!***
  Avaa Btc-lompakkosi "send coins"-välilehti. Kirjoita maksukenttään vastaanottajan Btc-osoite ja alempaan "amount"-kenttään
  paljonko haluat siirtää varoja. Tässäkin siirrossa voi kestää päivä, jos toinenkin. Yleensä siinä kestää reilusti alle päivän.

  Siinäpä se vaikein olikin. Pieniä variaatioita tästä ohjeesta on, mutta ne vaihtelevat vain sen mukaan kenen pankkia ja kenen
  nettimaksupankkia käytät.
  Muista aina ostaa vain henkilöiltä, joihin luotat. BitCoin on vielä varhaisessa vaiheessa ja netti on täynnä ihmisiä jotka haluavat rahasi!
  [/list]

  11
  En ole ikinä kokeillut tuoretta Salviaa oraaliannoksena, mutta en ole varma haluanko. Jos aineen vaikutus kestää enemmän kuin 4-6h, yhtä voimakkaana kuin esim. happo, niin en tiedä jaksaisinko. Kestäisin kyllä, mutta minulla nautinnollisuuden raja menee kaukana keston rajasta. Ehkäpä kokeilen kuitenkin psykonauttimielessä ;)

  Pikemminkin 30min - 1h (-1,5h). Maku on erittäin kitkerä, muttei mitenkään mahdoton. Lehdet voi kääriä köntiksi (quid) ja pureskella sitä pikkuhiljaa. Salvinoriini ilmeytyy syljestä suun limakalvojen läpi, joten mehut kannattaa pitää mausta huolimatta sinnikkäästi suussa. 30min kohdalla ne voi sylkeä vaikkapa johonkin kuppiin ja rentoutua nauttimaan kokemuksesta.

  Lisää tietoa pureskelusta ja muusta:

  http://sagewisdom.org/usersguide.html

  Kiitokset tästä, Pampula! Mieleni aukeni huomattavasti kun kerroit keston ja maun. Olen mies jonka ilme ei värähdä juuri ollenkaan vaikka Absinttia joisi. Joten enköhän kestä tuon maun ;) Kunhan oma Sally kasvaa niin maistelen siitä sitten  ^-^

  12
  Mutta koskaan en pysty polttamaan useita savuja peräkäkkäin, hyvä että pystyssä pysyy kun hallusinaatiot ovat yleensä sitä jotta tila jossa olen, muuttuu nurinkuriseksi ym. :D

  Hyvä Salvia ei minusta maistu edes pahalta, poltettaessa siis. Hieman tuhkaisen makuinen vain. Hallusinaatiot ja selvät visuaalit jotka tulevat jopa silmien auki ollessa, ovat minulla vielä kohtaamatta. Hieman mustien ja pimeiden värien kiiltelyä olen nähnyt runsaasti mutta siihen se jää. Silmät kiinni trippaillessa, sen sijaan, näen runsaasti erilaisia väriaaltoja. Pysyvät suurimman osan ajasta vieläpä 3Dnä.
  En ole ikinä kokeillut tuoretta Salviaa oraaliannoksena, mutta en ole varma haluanko. Jos aineen vaikutus kestää enemmän kuin 4-6h, yhtä voimakkaana kuin esim. happo, niin en tiedä jaksaisinko. Kestäisin kyllä, mutta minulla nautinnollisuuden raja menee kaukana keston rajasta. Ehkäpä kokeilen kuitenkin psykonauttimielessä ;)

  13
  0,5g 40x:ää!!!?? Nyt kyllä on joku pahasti vialla! Joko salviassa on vikaa tai sit poltit totaalisesti väärin!  ??? Tähän mennessä JOKAISELLA joka on minun 25x:ää polttanut 0,05g, on tullut voimakkaita vaikutuksia... mutta 40X:ÄÄ ja niin paljon! Ei ole mahdollista ettei toimisi... :D

  Kyllä ihan laatutavaraa oli mutta unohdin mainita että poltin 0,5g parissa pienemmässä erässä ;) Erien välissä ei ollut kuin minuutti. Kyllä naurukohtaus ainakin iski kun huomasin kaiken piirtyvän jäljessä näkökenttään! Olen ollut muutenkin erittäin vahva kaikennäköisiä aineita vastaan. Särkylääkkeetkin tuntuvat toimivan hitaasti. Aineenvaihduntani on lääkärin mukaan uskomattoman korkea.
  Sen voin sano että kun pääsen sen kynnyksen yli ettei ruumiini pysty "taistelemaan ainetta vastaan" niin sitten lähtee uskomaton kyyti. Mutta niin on odotettavissakin kun vaikutus iskee yhtäkkiä nurkan takaa :D
  Lisää jos salviaa saisi niin pääsisi tutkimaan että millaiset onkalot minun pääni sisältä löytyy.

  14
  Kokeilin salviaa tossa pari päivää sitten ensimmäistä kertaa ikinä. 0,5g 40X jäi vähän laimeaksi. Toisilla vaikutus tulee lähes heti keuhkojen tyhjennyttyä mutta minulla se kesti minuutin. Otin bongista kunnon hitit ja pidätin 30sec. Päästin savut ja jäin odottamaan. Mitään ei tapahtunut. Kunnes yhtäkkiä, kuin pyyhkäisevä ymmärryksen aalto, tunsin vaikutuksen. Menetin lähes kokonaan painovoiman tunteen ja sormissani sekä varpaissani oli pistelevä tunne. Tuntui että heräsin "todellisuuden" unesta oikeaan todellisuuteen hetkeksi. Kaikki oli niin elävää ja suoraan edessäni. Mitään verhoa ei ollut silmieni edessä enää peittämässä ymmärrystäni.
  En kokenut tunteita jotka vastaisivat lukeneistani. Ei ollut "putkinäköä" taikka kuolemantunnetta. Olin vain todella hereillä. Mikään ei elänyt omaa elämäänsä silmieni edessä mutta kaikki näytti silti niin todelliselta. Olin todella häkeltynyt kokemastani, hyvällä tavalla. Kaikki pelon ja väsymyksen tunteet lähtivät ruumiistani tuoksi pieneksi hetkeksi.
  Kaikenkaikkiaan hyvin laimea ensireissu mutta oikein positiivinen kokemus  :)

  15
  Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
  « : Syyskuu 14, 2011, 00:21 »
  Okei tyypit nyt löyty niin kaunis kappale ettei mitään järkeä o_O Saa itselleni melkeen kyyneleet silmiin. Ja musiikki-ihmisenä kappaleen rakenne ja nuotitus (nuotitin itse huvikseen) ovat yksinkertaisia ja neroja ♥

  Mass Effect - Galaxy Map Music Full

  Sivuja: 1 2 3 4