Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tapahtumahorisontti

Sivuja: [1] 2
1
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Maaliskuu 24, 2019, 18:54 »
kevät virtailee !
 

2
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Tammikuu 20, 2019, 15:16 »


Täysikuu ja kuunpimennys lähestyy. Eilen meditatiivisen päivän kääntyessä iltaan join matcha-teetä maustettuna 1.11 grammalla cubenseita. Tämän albumin kuuntelin läpi keskittyen sydänalaan. Aah. 

3
Moi,
Kysymys usean sienilajikkeen kasvattamisesta samassa terraariossa. Nyt kävi niin, että cube pf-kakut ovat samaan aikaan valmiita kuin pitkään kolonisoituneet shiitakeet. Tulevatko toimeen keskenään? Muita huomionarvoisia asioita? Voiko olla etuja esimerkiksi paremman mikroilmaston luomisessa. Erityishuomioita / strategioita sienten valmistumiseen ja printteihin liittyen?

E. Toinen kysymys. Voiko ensimmäisen ja toisen flushin välissä pitää kakkua esim. jääkaapissa ja näin aikatauluttaa itiöemävaihetta. Joulu lähestyy.. 


Peaz, luv & harmony

4
Suunnilleen samassa vaiheessa edellisen kirjoittajan kanssa. Kakut inokuloitu  14 päivää sitten. Jäin myös vähän harmittelemaan nopeammin kolonisaation toivossa, että pistin itiövettä reunoille vain kahteen kohtaan. Laseissa on toinen folio pistoreiän päällä, ilman teippiä. (vaikka microporeakin sain hankittua, mutta mitään merkkejä kontaminaatioista ei ole, joten annan olla.) Mietin, että pysyykö kakku tarpeeksi kosteana koko kolonisaation ajan. Kaapin lämpötila n. 23 astetta. Omasta mielestä kakut näyttää hyvinvoivilta. Voiko joku vilkaista. =)

yleiskuva.
http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=46024557759981976100

Pahoittelut hankalasta latauslinkistä..

5
Olin tykötarpeita PF-tekkiin ostamassa. Katselin sopivia purkkeja inkubaatiovaiheeseen ja päädyin ostamaan painekattilaani muotonsa puolesta sopivia metallisia 3 dl säilykepurkkeja. Nyt tarkemmin miettien, purkit ovat haastavia, koska inkubaatiovaihetta on lähes mahdoton seurata. Kysymys: Onnistuuko inkubaatio täydessä pimeydessä? Voin toki referenssinä käyttää yhtä tai kahta lasimukia, joista voin seurata rihmaston kasvua ja arvioida vastaavasti säilytepurkkien tilannetta. Miltä kuulostaa?

6
Käyttökokemukset / Vs: Ensi kokemus edessä..
« : Lokakuu 21, 2018, 20:05 »
Ota huomioon, että mustaherukkamehu toimii sienten kanssa MAO-estäjänä ja voi vahvistaa vaikutusta entisestään. 1.6 grammaa oli itselläni ensimmäinen annos, se antoi vahvan tripin. Hyvää matkaa ! 

7
Heitetään nyt tänne jos jotakuta kiinnostaa. Huutokaupassa olisi edullisesti laboratoriolaatuinen inkubaattori. Tekeekö tällä mitään mykologiaharrastuksessa.

https://huutokaupat.com/893999

8
Vapaa aihe / Vs: Kesän avaus
« : Toukokuu 12, 2018, 21:11 »
Voisin itsekin fiilistellä vähän tapahtumia. Kevät on ollu kyllä taas hyvää ja korkean muutosnopeuden aikaa. Pikku hiljaa valmistuvat opinnot, uusi asunto ihanan tyttöystäväni kanssa, musiikkiprojektit joista mainitakseni huomenna oleva ensimmäinen keikka, Louhen käärmeet esiintyvät. Kasvukausi ja terminen kesä alkaa olla käsillä, kasvit, sienet, rohdot. Tänään keräsin voikukan juuria maasta, ne antaa juurensa tällä hetkellä helpohkosti. Oon joka kevät koittanut vähän paastot, se on tuntunut aika vaikealta ajatukselta, kun on ollut myös mieli ja ruumis aika herkillä / ayuervedisesti vata dosha dominoi liikaa. Kuitenkin, hyvää meininkiä elämä täynnä !! Tänään koivut hiirenkorvilla. Polttelin juuri spliffin; Islannintimjamia, kotimaista timjamia, kolme kesää sitten ulkokasvatettua Typhoonia.

Peaz, Luv & Harmony <3

9
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Maaliskuu 20, 2018, 20:31 »
Taivaisten talkoiden, keväisten aurinkojen, matinpartojen pidentyen. Kauniita sointuja ikivihreältä Brian Enolta. Making Space albumin loppuraita. 

10
Vapaa aihe / Vs: Nettiradiot
« : Maaliskuu 11, 2018, 12:15 »
Nyt kun topicci on jo ylhäällä niin suositan Protonia. Syvältä mouruilevaa housea nousujohteiseen työskentelyyn yms. https://www.protonradio.com/

Toinen, ehdoton lemppari on Dubtechnoblogin live stream. Joka sunnuntai myös live-lähetys:


11
Tapahtumahorisontti saattavat olla levinneitä suippumadonlakkeja ainakin jotkut noista. Itse olen huomannut, että varsinkin isommissa sienissa saattaa lakki levitä. Jos mahdollista niin otappa vielä toinen kuva sienistä kun ovat vierekkäin vaikkapa valkoisella paperilla.
Kiitoksia Erkille ja Velholle tunnistuksen vahvistuksesta. Talvivarantojen sekaan siis. Valitettavasti en tässä vaiheessa kuivatusta saa oikein kunnon kuvia. Lakeissa on ilmennyt sinertymistä ja mikä pahempaa, sienissä vipelsi vastenmielisiä psilosybiiniä syöviä barbababoja. Eliminoin toukat ja jatkan putsattujen sienten kuivatusta.

offtopic: Oletteko törmänneet toukkiin sienissä? Miten niihin pitäisi suhtautua?

12
Kävin vuotuisella vakiospotilla ja löytyi runsaasti suurikokoisia yksilöitä. Hyvinkin rajatulta alueelta hevoslaidunta löytyy tämä paikka. Tiedostan että siellä kasvaa myös paria muuta lajia enkä ole ennen nähnyt näin kookkaita suippumadonlakkeja. Huom. punaisella merkattu pinni/pieni yksilö, jonka perusteella itse olisin melko varma. Mielipiteitä? ei vara venettä kaada.


13
Vakiospotilta löytyi aikaisemmin empiirisesti oikein määriteltyjä sieniä. Nämä ovat tosin hieman epäselviä. Löytyivät runsaasti tupasta kasvavasta heinikosta. Mielipiteitä?
http://imgur.com/a/uQbAI

14
Oon paukuttanut taas tunteja dub/minimal technoa ja vanhan koulun trancea.

Jotain uutta ja tuoretta:

Aphex Twin - Orphans [full ep]


15
Vapaa aihe / Kärsimyksestä
« : Lokakuu 29, 2016, 21:41 »
Arvon ihmiset,

Olen kuullut, että jokaisen ihmisen täytyy käydä tietty määrä kärsimystä elämänsä aikana läpi. Hetkinä, jolloin kärsimys ottaa yliotteen, ihmisen henkinen ja fyysinen tasapaino järkkyy. Sama toimii myös toisinpäin: Fyysiset ja henkiset oireet aiheuttavat mielen niitä hyväksymättä auttamatta kärsimystä.

Olen henkiökohtaisesti  kuluneen vuoden aikana joutunut kokemaan paljon fyysistä kipua ja inhimillistä kärsimystä, joka johtuu epämääräisestä koko kehoni tulehduttavasti ihosairaudesta. Tämän sanon siksi, koska olen käynyt lääkereiden ja parantajien pakeilla vailla selvää syytä oireisiini. Samalla kokeilen tällä hetkellä myös perinteistä kiinalaista lääkintää, akupunktuuria. Tuntuu, kuin sairastaminen olisi vienyt pohjan lukuisille aikaisemmin itselle tärkeistä asioista, joiden keskiössä voidaan katsoa kehollisuuden olevan. Saunominen, avanto, tanssi ja urheilu ovat jääneet vähemmälle. Tässä vaiheessa olen yrittänyt olla itselleni armollinen ja rakentaa hyväksyntää itseäni että tilannetta kohtaan. Olen tällä hetkellä niin väsynyt ja uupunut, etten edes jaksa kirjoittaa pidempää tekstiä. Katsotaan, herättääkö aihe keskustelua.

Miten suhtaudutte kipuun, tuskaan ja kärsimykseen? Mitä sairaus teille tarkoittaa? Kuinka pystytte käsittelemään edellä mainuttuja?
Olen tällä hetkellä niin väsynyt ja uupunut, etten edes jaksa kirjoittaa pidempää tekstiä. Katsotaan, herättääkö aihe keskustelua.

-T

Sivuja: [1] 2