Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Panza

Sivuja: 1
1
Psilosybiinisienet luonnossa / Vs: Laillinen tekosyy
« : Lokakuu 10, 2015, 10:09 »
Pokkana vaan (jatkuva pälyily kuka tulee missä menee se onki vasta oudo näköstä, suuhu vaik tatit jos sinisii näkyy.)  ne paskavaatteet päällä ja pellon reunaa kyntämään ennenkun talon isäntä kerkeää. Onneks tääl mul frendei omistaa peltoi ja saan niit kierrel ko tietää mitä mä touhuun. Sitkö meen paremmil paikoil oon siel tosiaan ihan kaikes rauhas ja vaik joku tulis kyselemään niin rauhallisesti vaan selittelee just et jotain on hävinny tai sit "koha kattelen ku tanne tippu tuossa yks päivä remutessa kännykän takakansi" toimi viimeksi. Oon myös siin keräilles keksiny uusia sienilajikkeita jos joku tulee kyselee niin kerään vaikka "hunajavahakasta,latinan kielinen nimi viel pääl, jota vaan tälläses maastos nousee"
Viime törmääminen oli turkulaiseen vieraaseen joka ties homman nimen ja siinä sitten vaihdeltiin kuulumiset, terveiset sulle jos luet. 3pv sit.
Mutta mutta.. jossei se kerääminen näytä oudolta nii se ainaki näyttää ko lähdet isomman satsin jälkeen luontoo kiertää. Ite ainaki alkaa huippaa aina et heilun vähän mut en sen takia jää sisälle.

Ehkä ei kuumottava eikä pelottava hetki..erikoisin oli kun oisko 40m päässä ampu ukko haulikolla sillai et ropis mun pään yli haulit. Ei se ollu ees huomannu mua ku kyykin enkä mä sitä. Eipä siinä sit mitään. Sitä harrastetaan täällä päin. Kyllähän kerran on tullu kysyy ku sen peltoa kierrän mut sanon aina että kuhan tutkin, täällä ei näytä niin kiinnostavan - maallahan asun. Niiku muutki suomalaiset. Ero on vaan se että osataan kuokkia paskaa ja "stadilaiset" ei osaa. Naurun tasapainos tais joku sanoo. Joo huomaa kui pomppii ajatus..(jns +lähistö)

hei hei! Hyvii noi edelliset neuvot, tää oli jotain mun omaa ihme tekstii.

2
Suippumadonlakki / Vs: Silokkihavainnot 2015!
« : Elokuu 04, 2015, 10:42 »
Kumma kyllä noussu suht normaalisti mutta pienemmässä mittakaavassa, olisi  ehkä järkevämpää odotella vielä pari viikkoa. Tarkotan että normaali määrä mitä vuosittain on löytyy muutamasta  nurmitupsuista mutta sit osassa tupsuja ei ole mitään, oma mestani on semmonen pitkä pellonreuna. Toinen isohko alue ei ole työntänyt yhtään yksilöä ylös ( kahta ei lasketa ) kyllä sekin pian alkaa koko voimallaan tunkea, sieltä viime syksynäkin tuli kerättyä tuhansia. Mutta näyttää ainakin lähtevän ihan hyvin tämä syssy satoineen. Mitänyt polveni rikoin viime syksynä ja vieläkin vaivaa niin ylös alas liikkeet saa aika tukalat fiilikset, siks näyttääkin enempi et jumppaan mestoillani :)

Pari päivää sitten kävin keräämässä ja löyty lautasellinen täyteen oisko n. 50kpl. Viis rakettia ja ihan hillittömän kokoisia lätsiä parissa. Antaa rauhassa tehdä luonnon pikku ystäviämme..

Paikka Pohjois-Karjala, lähellä rajaa..

3
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2014!
« : Syyskuu 12, 2014, 21:08 »
Vaikuttais tulevan mukava syksy. Löysin pari mestaa mitkä sillai tiesin, mut kelasin et ni yleisel paikal et muut hipit jo käyny.. (ei pidä olettaa)mut eip ollu viel niin. Et vakio paikkojen pääl hyvät uudet!
Ohjuksii ♥ pienii, paksuvartisia pikkuhattusia olevia tehopakkauksiakin jo hyväst. Sadetta ei ole ollu tääl mis asun, tää päivä on kyl tullu pikku eturauhaisvaivaisen vettä. Siis tää aika ku käyny kattelee. Mut rauhaa veljet ja siskot <3
Pyörähti merkkipäivä, 15-vuosi :)

Sivuja: 1