Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tami

Sivuja: [1]
1
Aika paljon mikrodosettanut, yleensä annoksella 2-3 silokkia 2xvko. Tein tätä parantaakseni treeniä, vaikutuksista on jotenkin vaikea sanoa. Nykyään ilman sieniä pysyn treeneissä flow tilassa lähes koko ajan, onko se sienien ansiota vai vaan treenin.. Yleisesti mieliala pysynyt hyvänä, raskasta pettymyksistä huolimatta jaksamista on löytynyt. Toi määrä antaa vain pienen buustin, värit näkyy kirkkaamin ja musa kuulostaa paremmalta ym. Kuitenkin pystyy toimimaan normaalisti sosiaalisissa tilanteissa.

Itselle raja tripin ja ei tripin välillä on siinä kuinka sieni ottaa mukaansa, ite on vaan kyytiläisenä.  Näissäkin annokset on kovin pieniä, 15 silokkia oli tripin rajapinta ja 20 silokkia trippi.. Tosin sieniä ottaessa annan sienien aina viedä jos ne niin haluavat, tarkoitushan on mennä sinne minne ne vievät :D

2
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Maaliskuu 25, 2018, 23:39 »
Ajatuksia isompien annosten ottamisesta ilman sitteriä?
Sieniä on tullut syötyä ehkä 20krt, yleensä kavereiden kanssa annoksella 1-1,5g silokkeja. Yksin on tullut tripattua 4 kertaa, isoimmillaan 2g annoksella. Sienet toimivat noilla annoksilla hyvin (1,5g egon pois hälventyminen ja koko näkökenttä täynnä visuaaleja niin ettei eteensä nää). Kokemukset tuntuvat olevan aika vaihtelevia, esim. 2g trippi selvästi heikompi/harmonisempi, edellinen 1,5g oli todella intensiivinen ja sekava (tämä tosin paaston jälkeen).
Kai tässä yritän kysellä että uskaltaisiko ottaa yksin seuraavalla kerralla vaikka 3g vai onko se "liikaa" ja tarvitaanko sitteriä noille ekoille oikeasti isommilla annoksilla tehtäville tripeille?
Tarkotuksena makustella tota 3g trippiä ja seuraavaksi ottaa mahdollisesti 4g riippuen miten se sujuu :D

3
Eilen kokeiltu mikrodose 0,2g suippumadonlakeilla. Tämä ei valitettavasti ollut oikea mikrodose vaan sisälsi selviä vaikutuksia jopa vähäisiä visuaaleja.
Tänään hieman pirteämpi olo mutta ei niin selvää jälkihehkua kuin isommilla annoksilla. Täytyy sanoa että isommlla annoksilla aivojen sekottuminen ja niiden uudelleen järjestyminen tuntuu olevan se juttu miksi seuraavana päivänä on hyvä olla.

Sivuja: [1]