Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - j0rmis

Sivuja: 1
1
Kato ettei filtteri ole märkä vielä sen jälkeen kun otat pois painekattilasta.
EDIT: tai kastu muutenkaan kolonisaation aikana

2
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Bulkki ongelmaa!
« : Helmikuu 26, 2014, 22:34 »
Ootteko miten hyvin pastöroinu substraatit?

3

Mut meinaakos tämä, ettei tässä siemenet ole varsinainen substraatti vaan enempi väliaine ja kasvu tapahtuu enempikin kahvissa? Siis kasvuahan saa aikaa varmaan kivissäkin jos ne vuoraa kahvilla?

Ei meinaa!
Kahvi lähtee pois prosessissa kokonaan. Pieniä hippusia kahvia jää mediaan. Suosittelen lukee mun ohjeet mitä kirjoitin AK-siiduista.
Siinä selvitetään mitä tapahtuu. En sanoisi että pelkät siidut olisi edes hitaampia kun rukiinjyvät mutta tällä tekniikalla on noin kaksi tai jopa kolme kertaa nopeampia kolonisoitumaan.
Pystyisitkö laittamaan jonkintyylistä kolonisoitumispäiväkirjaa, vertailun vuoksi vaikka pari purkkia AK-siiduja ja pari purkkia linnunsiemensekoitusta/rukiinjyviä. Kahvilla tai ilman kahvia.
Tosin onko tällä mitään väliä jos kasvattaa itiöistä? Kertokaa joku kokeneempi..

4
EDIT: sdkgsdkg ei mitään

5
Oletko käyttänyt pelkkää kahvilla ja kipsillä ravittua jyvää kasvualustana, vai oletko ympännyt sen vielä toissijaiseen kasvualustaan? Onko kokemuksia pelkistä siemenistä ilman lisäravinteita verrattuna lisäravittuun settiin?

Yleensä olen ympännyt toissijaiseen subiin mutta nyt on kokeessa siidu PF-tek ja enkä usko että mitään ongelmia on etteikö sienet kasvaisi.
Ei muuta kun dunk&roll

[smg id=5357]

Kokeilin pelkkiä siiduja ja totesin että kasvaa mutta hitaasti. Siksi ajattelin kokeilla kahvia ja kipsiä lisäksi. Sillon alkoi tapahtumaan!Hip hurraa! No ei vaan! Tänään menin katsomaan mitä kuuluu purnukoille ja yllätykseksi löytyi yhdestä purkista ihka ensimmäinen kontaminaatio. Nyt sitten rikkoutui 100% onnistumisprosentti. Damn!
Vihreäpiru näytti naamansa kun oon hehkuttanut kuinka täydellinen tuote on. Nyt se sitten kostautui.
Uskon että syy mokaan oli vanha nesteviljelmä mitä en ollut säilönyt jääkaappiin vaan oli toista kuukautta valmiina lämpimässä keittiönkaapissa. Nyt vaan odottelen että löytyyko hometta muista 5 purkista mitkä samalla lc.llä inokuloin. Ei ollut vielä mitään näkyvissä kun tervettä rihmastoa. Sormet ristissä!
Tuskin se LC pilalle meni sen takia kun oli keittiönkaapissa, vaan jostain muusta.
Nimim. jyvät vituiksi LC :n takia, jääkaapissa säilöin. Jatkossa kannattaa jättää nesteviljelmät tekemättä, siihen ei voi ikinä luottaa ellei tee testi-inokulaatioita. :)

6
Googlettamalla selviää, että monien tutkimusten perusteella auringonkukan siementen sisältämät lipidit vähentävät useiden home- ja hiivalajien kasvua.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3769014/

ja lisää linkkejä...


Itselläni on testissä nyt hyvin auringonkukkavoittoinen linnunsiemensekoitus. Hyvinhän tuo Pleurotus djamorin rihmasto näyttää sitä kolonisoivan.
No huhhuh! En ehkä ihan vielä vaihda auringonkukan siemeniin mutta linnunsiemensekoituksesta en niitä enää poimi pois.

7
Osaisko joku sanoa että miksi pf-tek kakkujen rihmaston kasvu on pysähtynyt täysin. Eli itiöruiskut valmistin 23.1 ja inkuloinnin suoritin 24.1. käytin printistä puolet 2 itiöruiskuun jotkaa käytin 4 pf-tek kakkuun ja puolet maissi kasvualustaan. Maissi alustaan ei rihmastoa koskaan ilmestynyt ja kun vajaan parin viikon odottelun jälkeen sekoittelin rasiaa oli siinä havaittavissa selvää kontaminaatiota joten se lähti roskakoriin. pf-tek kakut kuitenkin lähtivät nopeasti rihmaistumaan ja alle viikossa kaikissa kakuissa oli havaittavissa rihmastoitumista. Yhtä nopeasti kuin rihmastoituminen alkoi on se myös loppunut ja viimeisen viikon aikana kakuissa ei ole ollut havaittavissa mitään edistymistä rihmastoitumisen suhteen. Loppuviikosta käänsin kakut väärinpäin ja nyt niissä saattaa olla pieniä elpymisen merkkejä havaittavissa. Osaako kukaan sanoa mistä mahtaa johtua että rihmastoituminen pysähtyi tällei? onko tämä ihan normaalia ja olenko vai liian hätäinen koska tämä on ensimmäinen kasvatukseni? entä voiko se vaikuttaa että printtini on lahjoittajan mukaan jo 2012 tilattu fsre:stä ja tästä johtuen itiöiden määrä printissä on normaalia vähempi?
Veikkaisin kontaminoitunutta printtiä ja itiöruiskua. Itellä kävi samoin jyvien kanssa, päälle viikkoon ei näkyny mitään kasvua, sen jälkeen vain vihreää. Syy = kontaminoitunut nesteviljelmä. :'(

8
Meinasin jo luovuttaa sienien suhteen, sitten tajusin kokeilla tehdä niistä teetä. (puristan aina sitruunaa mukaan, eikös se sitten oo ns. lemon tek?)
Suosittelen kokeilemaan jos raa'at sienet aiheuttaa vatsanväänteitä.

9
Kun kuivasin sieneni viime kasvatuskerralla, niin monet muuttuivat sinertäviksi. Olen lukenut juttua että tämä olisi psilocybiini joka hapettuu(?). Myöhemmin kun söin nämä sienet, n. 2g, niin tuloksena oli erittäin mieto trippi, erittäin mukava kylläkin, mutta haluaisin tietää että ovatko siniset sienet ns. "pahoja" eli suurin osa psilocybiinistä oli "hävinnyt" ja siksi trippi oli mieto.

Toiseksi, miten voin estää sen että ne sinertyvät? Viimeksi kuivatin ne 50 asteisessa uunissa ja huoneenlämmössä leivinpaperilla parissa päivässä.

Kiitos etukäteen.
Se on psilosiini (psilosybiinin epävakaampi serkku) joka hapettuu ja muuttuu sinertäväksi. Olevinaan.
Pitoisuudet voi vaihdella kun kasvatat itiöistä. Älä kuivata niitä uunissa, käytä tuuletinta tai elintarvikekuivuria.
Vaikea sanoa..

10
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: MDMA ja ekstaasi
« : Tammikuu 28, 2014, 16:07 »
Miten pahoja laskuja teillä tulee? Ite otan ne aina jotenkin raskaasti.
Älyttömän empaattinen olo, tuntuu että haluaisi tutustua kaikkiin paremmin ja rakastaa heitä! Ja sitten kun ne laskut tulee niin ei enää olekkaan niin empaattinen olo, ammottava tyhjyys vaan.

11
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Alkoholi
« : Tammikuu 28, 2014, 15:54 »
Nykyään tulee niin hirveitä ja pitkiä darroja niin ei vaan yksinkertaisesti pysty ryyppäämään. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?

12
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Harmaata karvahometta!
« : Tammikuu 28, 2014, 15:46 »
Missä siis vika, kun alkaa kasvamaan harmaata karvahometta jo laseissa? Oonko jättäny liian ilmavaksi nuo kakut?
Yhet ainoat kakut onnistuin tekemään oikein. Loput on harmaa karva pilannu :(!
Ei se mistään ilmavuudesta johdu, se on hyvä vaan.
Todennäköisesti et steriloinu niitä tarpeeksi hyvin tai pöpöt pääsi sisään inokulointivaiheessa. Luultavasti tuo jälkimmäinen.

13
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Yleisimmät mokat kasvatuspuuhissa
« : Tammikuu 27, 2014, 19:55 »
Liikaa nestettä brf-purkeissa, kakkujen rakastaminen kuoliaaksi (liiallinen kastelu ja/tai tuulettelu), kakkujen raapiminen ekan flushin jälkeen.. Enempää ei tällä hetkellä tule mieleen.

14
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Jokos haulikkolaatikkoon?
« : Marraskuu 26, 2013, 21:06 »
Jatkan nyt aloittelijakyselyjä, kun mieltä askarruttaa.

Ryhdyin porailemaan reikiä muovilaatikkoon, mutta pitääkö tosiaan pohjaankin porata? Miten ihmeessä perliitti pysyy laatikossa, jos pohjassa on reikiä. Ostamani perliitti on aika hienojakoista.
Ilmeisesti noi kaikki kolme maissikakkua voi laittaa samaa laatikkoon. Pitääkö niiden välissä olla paljonkin tilaa, vai voinko laittaa kylki kylkeen?
Kyllä se perliitti pysyy siellä, kuhan poraat sen sgfc tekin mukaisesti ne reiät.

Sivuja: 1