Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Horton

Sivuja: 1
1
Suomessa on käynnissä mielenkiintoinen aloite: https://www.youtube.com/watch?v=AbOhVahPNl0

2
Su 14.4. tuli Foxilta klo 21 Huumebisnes Oy jossa oli osio taikasienten käytöstä hoitomuotona sarjoittaisessa päänsäryssä. Tulee uusintana vielä ensi yönä. Jos joku saisi talteen ja jakoon meille potilailla, olisi aika hienoa.
http://www.ampparit.com/tv-ohjelma-605960022
Tässäpä olis nyt suomiteksteillä versio Huumebisnes Oy Hallusinogeenit

Jos jostain syystä poistetaan youtubesta nii tulkaa huutelee mulle nii keksitää joku toine jakamiskeino.

Poistettu jälleen kerran Youtubesta.

3
Itsellä ollut jatkuvaa päänsärkyä 18v ja mitään apua ei ole ollut lääkärijutuista. Pitäisikö kaikki syödä kerralla?

Tärkeintä olisi varmaan löytää syy päänsäryillesi, erilaisia päänsärkytyyppejä on useampi sata ja sen lisäksi päätä voi särkeä muistakin syistä. Ei kaikki parane sieniä syömällä, psilosybiinisienet ovat tehokas hoito nimenomaan Hortonin neuralgiaan ja ilmeisesti joihinkin migreenityyppeihin. Neurologille, pään magneettikuvaus nyt ainakin mutta vielä tärkeämpänä etsiä itse tietoa juuri sinun päänsärkysi tyyppisestä särystä, neurologi ei ole yhtään sen viisaampi aikuisten oikeasti kuin potilas itse. Sinä itse olet oman päänsärkysi ekspertti.

En tiedä miten hyvä tämä on, englanniksi ainakin löytyy ihan päteviä testejä.
http://www.tohtori.fi/?page=5277649

4
Jos näitä harkitsee hoitomuodoksi Hortoniin, linkin tekstit tulee kyllä lukea läpi ja sisäistää.

Potilaat hakevat pienintä mahdollista hoitovastetta, koska se riittää ja aniharva haluaa psykoaktiivisia kokemuksia. Aloittaessa suositellaan jopa 1/4 ja 1/2 grammaa, jota sitten varovasti nostetaan vasteen löytymiseksi. Uskoisin, että määrä jolla psilosybiini saavuttaa (vapaat) reseptorit, riittää, eli se voi olla lähes olematon. Potilaat käyttävät myös SPUT (Small Piece Under Tongue) menetelmää eli annos on muru kielen alle, luultavasti jopa alle 0.1 grammaa. Isoilla määrillä ei siis tule sen suurempia hyötyjä. Haemme hypotalamuksen resetointia eli ctrl-alt-del.

5
Hortoniin sieniä otetaan pieni annos (n.1 gramma) ja uusitaan tarvittava määrä kertoja. 5 päivän väli annosten välillä että reseptori johon psilosybiini kiinnittyy on jälleen vapaana uudelle yritykselle. Triptaanit (kohtauslääke) kiinnittyy samaan reseptoriin eli estävät parantavan vaikutuksen. Valtaosa Horton lääkkeistä estää, heikentää, vahvistaa jne. vaikutusta. Mitä lyhyempi lääkehistoria (etenkin päänuppiin vaikuttavat) sitä paremmat tsäänssit. Tuolla englanniksi koko metodi: http://clusterbusters.com/?page_id=26

6
Söin kaikki kerralla ja eikä illan aikana olossa ollut havaittavissa mitään muutosta, oli vissiin liian pieni annos mulle.. Seuraavaksi 100kpl ? Kuinka paljon sienten koolla on väliä? Kiitos vastauksista.-

Siltä varalta ettei ketjua mahdollisesti lukevat Horton potilaat nyt sitten erehdy, Hortonin hoitoannos on noin yhden (1) gramman luokkaa, yleensä jopa alle. Ei missään tapauksessa tällaisia määriä. Ns. sub-hallusinogeeninen annos.

7
Su 14.4. tuli Foxilta klo 21 Huumebisnes Oy jossa oli osio taikasienten käytöstä hoitomuotona sarjoittaisessa päänsäryssä. Tulee uusintana vielä ensi yönä. Jos joku saisi talteen ja jakoon meille potilailla, olisi aika hienoa.
http://www.ampparit.com/tv-ohjelma-605960022

8
Minulla on ollut tämä helvetillinen kuppa eli hortonin neuralgia jo reilut 30 vuotta. Olen kysynyt sienistä, eli psilosybiinistä, hoitomuotona reilulta tusinalta lääkäreitä, pääasiassa neurologeja. Poikkeuksetta sairauden erikoisosaamisenaan tuntevat lääkärit ovat tyrmänneet tämän hoitomuodon. Internetistä ei kuitenkaan löydy juurikaan epäonnistumistarinoita. Mitä enemmän olen asiaa tutkinut ja yrittäessäni tätä tietoa jakaa minua hoitaville lääkäreille olen saanut entistä enemmän vastustusta; 9 10:stä neurologista ei suostu edes vilkaisemaan potilaan tarjoamia tietoja. Tämä on hortonin neuralgian suhteen tilanne nykypäivänä. Potilaiden sekä hoitavien tahojen suhtauminen sekä sieniin että muihin hoitomuotoihin kuin lääkkeisiin on oman kokemukseni mukaan lähinnä vihamielistä. Esimerkiksi facebookin hortoilijat ryhmä koostuu pääasiassa sairastajista ja siellä on kielletty nykyään edes keskustelu sienihoidosta - kyyti on kylmää jos uskaltaa kyseenalaistaa mitään. Horton potilaista valtaosa olisi mahdollista saada takaisin "elävien kirjoihin" mutta tällä hetkellä se on suomalaisessa yhteiskunnassa täysi mahdottomuus. Kaulin on todella oikeassa.

Sivuja: 1