Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mizy

Sivuja: 1 2
1
Voon kirjottaa tässä kun kerkiä briifauksen, en ite muita käytäkään. Oon vaan just nyt lentokentällä.. :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Selvä ja kiitos jo valmiiksi koska kiinnostaisi todella paljon näiden käyttö.

2
Etsinyt ja selaillut nettiä läpi eikä tunnu oikein löytyvän hyviä/edullisia vaihtoehtoja ja oikeastaan tulee tilaaminen sen takia kalliiksi kun paketissa 500-2000kpl. Mahtaiskohan jostain löytyä pienempiä paketteja ja muualta kuin tuolta yhdysvalloista. Toivoisin muutenkin järkevää keskustelua johonkin aiheeseen pussien käytöstä (Kunnon pussien), koska noista paistopusseista ja muista räpelmistä on jo melko paljon keskustelua ja tietoa foorumilla. Kuitenkaan näiden aiheeseen tarkoitettujen pussien käytöstä/saatavuudesta on keskusteltu hyvin vähän tai ainakaan en ihan hirveästi löytäny koko foorumia selaillessa. Olisin valmis ottamaan tätä tietoa vastaan. ;)

3
Noniin eli luin näistä pusseista sen verran kun googlesta ja foorumilta löysin, mutten löytänyt mitään järkevää paikkaa josta näitä tai samankaltaisia pusseja saisi tilattua/ostettua. Myydänkö tämän tapaisia pusseja tavarataloissa ettei tarvitsisi tilata? Jos ei niin mistä näitä kannattaa tilata? Paistopussi asiat eivät kiinnosta pätkääkään. Haen vastauksia vain aiheeseen tarkoitetuille pusseille, enkä halvempia itse kyhättyjä vaihtoehtoja.

Kiitos vastauksista jo valmiiksi.

-Mizy

4
Kovin on hidastunut vauhti noissa allekirjotuksissa. Ekat 10k tuli kuitenkin nopeesti. Itse olen kantanut korteni kekoon ja mainostanut ja myös saanut varmaan 20-40 frendiä allekirjottamaan. Mainostusta vaan lisää ni saadaan asia enemmän näkyville.

5
Et ole tulossa vanhaksi. Ajat muuttuu ja ihmiset sen mukana kokoajan tyhmemmiksi. Esim. Muistan kun olin amiksessa ensimmäisellä luokalla. Teimme paperi/teippi palloja joita heittelimme luokassa ja kaikkee muutakin sählättiin. Nykyään kun katsoo luokkaa jossa ei ole tunti viellä alkanut kaikki vain pelaavat puhelimella eikä kukaan puhu sanaakaan. Nykyään lapsetkaan eivät leiki ulkona koska siellä ei ole mitään tekemistä? Vittu jos niitä videopelejä ei kokoajan pelaisi niin vois ehkä olla jopa se oma mielikuvitus. Itselläni ei lapsena ollut ikinä mielikuvitusta pyssyleikkeihin sun muihin mutta silti keksin paljonkin tekemistä/tuhoomista :DD

Itseäni myös vituttaa tämä ihmisten NYT JA HETI olemus. Olen tainnut jopa itse hurahtaa vähän tähän samaan koska tunnen pientä masennusta kokoajan siitä ettei elämäni liiku mihinkään suuntaan vaan leijailee vaan paikallaa. Mitään ei tapahdu, mutta pitäiskö? En myöskään syytä pelejä ja teknologiaa tästä vaan itse ihmisiä.
Teknologia saa kehitty ihan miten haluaa ja sehän auttaa meitä kaikki kokoajan. Itse olen onnellinen siitä että olen viettäny maalaiselämää 6v ja loput kaupungissa. Tuossa kuudessa vuodessa tuli opittua niin paljon kaikkea hyödyllistä elämää varten etten voi olla muuta kuin onnellinen. Maalaiset kaupunkiin ja kaupinkilaiset maalle niin rupee ihmisten järki luistamaan.

- OLEN PUHUNUT

6
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Tammikuu 08, 2013, 12:05 »
Yks parhaimmist ja iskevimmist biiseist koko levyllä. Tarpeeks painostava mut silti mukaansa vetävä :D riittää mulle

7
Kuulostaa yllättävän helpolta! Itiöt ovat tulossa ja en malta odottaa että pääsen kokeilemaan ensimmäistä kasvatusta! :) Voisiko joku viisaampi valaista montako rasiaa yhdellä printillä saa aikaiseksi?

Koko printti 0,5l maissia näin ainakin itse tein ja onnistuin.

8
Vapaa aihe / Vs: Palstalaisten taidenäyttely
« : Joulukuu 11, 2012, 10:27 »
Alotin tässä tekemään itselleni grideriä ku rupes kiinnostamaan. Alottelin tänään piirrustuksia ja sain jo ensimmäisen kappaleenkin valmiiksi rustattua.
http://imageshack.us/photo/my-images/547/kuva.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/100/kuva2l.png/

Kuvat siitä. Ja seuraavia palasia keksimään --> Päivittelen tänne tilanteen mukaan missä vaiheessa ollaan menossa :)

Piirrän osat ensin Autodesk Inventtorilla siitä siirrän piirrustukset toiselle koneelle Surfcam ohjelmalle jolla saan tehtyä kappaleeseen työstöradat. Lopuksi vain kappale kiinni cnc-koneistuskeskukseen ja painan nappulaa niin rupee kappaleet valmistuu :) vaikeaa mutta yksinkertaista hmm :D

9
Olisi tarkoitus käydä ostamassa terraarioon lamppua ESL mutta mistä? Asun turun lähettyvillä joten melkeimpä kaikki kaupat vaihtoehtona. Olen löytänyt vain näitä 4000k lamppuja mutta haluaisin silti sen 6500k ;)  Joku tietävä voisi kertoa kaupan josta näitä lamppuja saa? pidän itse helpompana hakea kaupasta kuin tilata :)

10
Lukemani mukaan 20 millilitraan riittää 1/4 printistä. Jos luulet että itiönesteesi on liian laihaa, niin voit toki yrittää sekoittaa hieman vähemmän vettä substraattiin.. Mutta huono on jos kakku menee liian kuivaksi, koska ruiskulla ei ehkä saa kosteutta jakautumaan tarpeeksi hyvin jokapuolelle kakkua, koska sitä ei voi ravistelemalla sekoittaa..

Kiitos hyvästä ja selkeästä vastauksesta. Nyt on tieto muillakin kun se on täällä tallessa eikä vain pikakeskustelussa. ;)

11
Luulen että ruiskuistani tuli liian laimeita (itiöitä vähän veden määrää katsoen). Nyt siis kysyn voiko pf-tekin vermis riisijauho sekotuksen jättää hiukan kuivaksi ja inokuloida suuremmalla määrällä itiövettä? noin. 2x

En hae nyt jatkokysymyksiä (paljonko printtiä käytit/cl yms)
Haen vain suoraan kysymykseen suoraa vastausta + vinkkiä miten homma onnistuu.

Ruiskut on jo tehty joten onnistuuko niillä inokulointi vai ei?

12
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Auto Jack (Paradise Seeds)
« : Marraskuu 22, 2012, 22:27 »
Käyppä hakemassa merilevä uutetta ja lisää veden sekaan. Tehostaa kasvin yhteyttämistä ;)

13
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Auto Jack (Paradise Seeds)
« : Marraskuu 21, 2012, 20:51 »
www.pavunvarsi.fi/product_info.php?cPath=21_34_87&products_id=105a

Paras ravinnepaketti mitä on!!! Suosittelen lämpimästi sillä näillä voi tehdä ihmeitä  8)

14
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Marraskuu 12, 2012, 13:17 »
Täydellisyyttä

Dont Say Nuthin - The Roots

15
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Auto Jack (Paradise Seeds)
« : Marraskuu 12, 2012, 08:05 »
miten jollain vaan voi olla näin huono tuuri :(  Noh ensikerralla sitten tarkemmat kiinnitykset. 8)

Sivuja: 1 2