Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - somniphorius

Sivuja: 1 2
1
Debrakine, ja vastaavat natriumvalproaattia ja/tai valproiinihappoa sisältävät mielialalääkkeet blokkaa tattien vaikutukset aika totaalisti. Hyi mitä tavaraa nuo lääkkeet kaivelin tietoa kun kaveri ihmetteli ettei tatit pelitä 3g annostuksella, selvisi tämä lääkitys kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön määrättynä. On pakko sanoa että on se kumma mitä myrkkyjä ne ihmisille syöttää ja millä perusteilla.

http://en.wikipedia.org/wiki/Valproic_acid

Aihetta sivuten kova dokkari:

Making a Killing: The Untold Story of Psychotropic Drugging - Full Movie (Documentary)

2
Vapaa aihe / Vs: HS: Huume kauppaa taikasieni foorumilla
« : Huhtikuu 03, 2013, 08:35 »
  :D  :D  Vielä parempi että luin vasta tänään, hieman kyllä kutitteli pakko myöntää, siinä vaiheessa kans pamahti samantien tietoisuuteen että kyseessä on pila kun oma profiili pamahti eteen  ^-^

3
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: MDMA eli ekstaasi
« : Maaliskuu 08, 2013, 16:07 »
Tänään olisi pitkästä aikaa hieman erikoisemmissa merkeissä kokeilla hieman esson vaikutuksia, mennään appivanhempien kanssa viettämään iltaa, suht turvallista sen suhteen että tuskin huomaavat vaikutuksia -  - > vetävät aivan perseet aivan takuulla :D Siitä sitten ehkä yöelämää ihmettelemään

Kyseessä sininen partyfloc, pillreportsin mukaan suht amfetamiinipitoinen, tosin eräs joka näitä on kokeillut kertoi suht sekavista fiiliksistä mutta se setting  O:-)

Tarkoituksena murskata jauhoksi ja nokittaa hieman, ei koko nappia, eli siis ei rakettina euforiaan ole hakusessakaan vaan nimenomaan hyvä ja soljuva kommunikointi  :-\

Aikoinaan tuli nappeja nappailtua laidasta toiseen tutustumatta sen kummemmin mitä oli ottamassa, pahoja ja hyviä kokemuksia. Pahimpana ehkä looppitrippi kotimatkalla, kävelin kaupungilta kotiin n. 7km keskustasta sijaitseva lähiö, siinä poljin paikallani ja ihmettelin etten pääse eteenpäin - katselin sivuille kun sen tajusin, että tolpat menee taakse ja maisema muuttuu sivulla mutta kas vain kun nostin katseeni olin taas samssa kohtaa, tätä jatkui tunnin jos toisenkin(ainakin siltä se tuntui) - koitin kaikkea, juoksin, yritin kääntyä yms. mutta aina vaan sama maisema edessä ja samassa kohdassa jumittelu. . . Noh sitten kuitenkin jossain vaiheessa havahduin että hei, kotipiha näkyvissä :D :D

Edit

 ^-^ Hauskaa oli ja homma toimi niin kuin pitikin, jopa tanssitin anoppia paikallisessa.

4
En noiden kuvien perusteella ainakaan cobiksi julistaisi . . .  ::) Odotappa vielä

5
Vapaa aihe / Vs: Palstalaisten taidenäyttely
« : Maaliskuu 04, 2013, 08:38 »
Tässä edistys toisen session jälkeen, 40cm pelle, mallina bloodpainter Rev Meyersin taideteos josta muokattu hieman:


6
Jep, itsekin palottelin 65L boksin kasvualustan kolmeen osaan, kolmanne flushin dunkkauksen yhteydessä jotta saan ne foliovuokien päälle ilmaan ja on helpompi käsitellä ja käännellä jos pinnailee sivuilta ja pohjasta paljonkin.  ;)

http://www.taikasieni.net/smf/index.php?topic=1508.0

7


Tästä lähtee, pistokkaat saapui pari päivää sitten  ::)

Kunniaa ja kiitosta edelliselle postajaalle  ^-^

8


2.sta apteekista menin hakemaan micropore teippiä ja puhdistusalkoholia. Teippiä löytyi ja kävi ilmi että puhdistusalkoholi on reseptin alainen. Neulat ja ruiskut unohdin :D

Neo Amisept - toimii puhditusalkoholina eikä todellakaan ole reseptin alainen o.O


9
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Mikä on, kun ei edes pinnaa?
« : Helmikuu 04, 2013, 08:33 »
Mullahan ei kans meinannut pinnata millään yksi kakku ensi kasvatuksessa, siihen kasvoi ajan kuluessa kummallisia pikkutatteja ja kakku mustui... Sitten kun leikkasin siitä ison osan pois, lähinnä pinnat, ja dunkkasin, olikin eri meininki: ::)

Olen päätellyt että itselläni kakku kuivui alkuunsa. Jännin efektihän tuossa oli että tatit tuntuivat kasvavan sieltä kakun sisältä tavallaan, eikä niinkään siitä pinnasta kuten yleensä, kuvassakin näkyy hyvin kun tatit tulee jostain "halkeaman sisältä".
Jos kakku tosiaan vaikuttaa olevan vailla kontaminaatioita, anna aikaa sitten vaan, jossain vaiheessa voit toki kokeilla vaikka leikata sitä tai tehdä jotain muita experimenttejä, et ainakaan menetä mitään - jos ne irtopalat kerran tekee tatteja, voit tietty vaikka murtaa tai leikata sen useampaan otteeseen


10
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Kysymys sienten muodosta
« : Helmikuu 01, 2013, 17:09 »
Itse sain tällaisia sitten loppupeleissä aikaiseksi  ^-^


Tänne oli ilmapunpusta letku töröttämässä katosta, monotube


Tässä oli aika ankeat olosuhteet - perliittiä pohjalla, pari kertaa päivässä huiskuttelu ja sumuttelu


Edit

Niin joo ja sit oli vielä 20cm monsteri :D11
 :D hauskan näköistä tuo oranssi -  >:( roskiin enivei

12
Taas huomasin kun joku kiukutteli naamakirjassa kun ei ole "ystävistä" kuulunut kun on parisuhteeseen astunut ja haukkui heidät siihen samaan syssyyn.

Ihmettelen tätä teknologian tuomaa nyt heti meininkiä, luo illuusion että tarvitsisi olla koko ajan yhteydessä ja ihmiset lyhytjänteisyydessään tiuskii ja suuttuu toisilleen kun ei olla jatkuvasti yhteydessä. Ennen vanhaan lankapuhelimesta sai kiinni jos sai, sovittiin viikkojen päähän, puolen vuoden päähän tai kauempana asuvien kanssa vuoden päähän tapaaminen, sitä odotettiin ja siitä pidettiin kiinni. Tuon ajan kuluessa ehtii elämässä tapahtumaan paljon, ja oli paljon enemmän aitoa jaettavaa naamatusten kun ei oltu jaettu asioita jo tekstarilla tai vaikkapa naamakirjassa harhaisen kuvitelma kanssa että kaikki tietää nyt ja muistaa tämän. Hoh hoijaa.

Jos menee itsellä hyvin ja on onnellinen niin eikös siitä pitäisi sitten vaan nauttia, Buustaako muiden solvaaminen sitä jotenkin? Pikemminkin kaivaa kuoppaa itselleen,
ja etäännyttää loputkin ystävät, kenties se onkin avunhuuto jos tuolla huutelee?

En minä ainakaan jaksa huudella ihmisten perään joita luulen ystävikseni vaikkei aikoihin olisikaan kuulunut, tiedä vaikka hekin olisivat löytäneet oman onnensa ja pääsen joku päivä vielä istumaan iltaa heidän kanssaan ja jakamaan kokemuksia :)

Kyllä ennenvanhaan oli asiat paremmin, olenkohan mä tullut vanhaksi?

13
Vapaa aihe / Vs: Palstalaisten taidenäyttely
« : Tammikuu 26, 2013, 10:40 »
Tänne rupean varmaan iskemään enemmän tekosiani toistaiseksi  :)

http://somniphorius.deviantart.com/


14
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Tammikuu 25, 2013, 13:25 »
Tulsi saattaa toimia. Kerran juotiin ennen tattien syömistä Tulsi rauha -nimisestä sekoituksesta (sis. tulsia, vihreää rooibosta, inkivääriä, kanelia, rautrohtoyrttiä...) tehtyä hauduketta. 50g tuoretta cubensista toimi suunnillen yhtä voimakkaasti kuin 5g normaalisti.
Nyt en oikein ymmärtänyt, eikös sieniä pidä tuoreena syödä juurikin noin 10x enemmän kuin kuivattuna? Eli tuolla ei ollut mitään vaikutusta?


Itte punnittin et 33g juuri punnittua teki 4.2 rutikuivaa.

Mulla oli varmaan tosi vesipitoisia tatteja kun kävi niin että 84g tippui 7.2g kuivaessaan . .

15
Käyttökokemukset / Vs: Toleranssi?
« : Tammikuu 21, 2013, 07:00 »
Tuli kokeiltua nyt sitten kahtena päivänä peräkkäin ja voin todeta että kyllä ne reseptorit oli lukossa.

Edellisen päivän tai yön, juuri ennen nukkumaanmenoa kokeilumielessä unen saantia koskien, annos oli aika mieto, pari keskipientä kosteaa tattia ja ehkä alle gramma kuivaa, ja iloisia olivat pikkuvisuaalit, lattian puukuviot eli nätisti, kaikki tällainen perus pintojen eläminen ja asiaan kuuluva pelitti tuttuun tapaan ja napit korvissa musiikkia kuunnellen sängyssä silmien kiinni laittaminen toi mukavat värikkäät psykedeelikuviot esiin. Unikin lopulta tuli mielestäni ennen vaikutusten loppumista.

Toisena päivänä olikin sitten isompi satsi juuri kerättyä, suhteellisen vahva annos, lähes neljä kukkura ruokalusikallista paloiteltua sientä. En omista minkään asteista fiktiä joten pahoitteluni määrän epätarkkuudesta. Vaikutukset minimaalisia, pientä väreilyä tuijottaen, ajatusten juoksussa ei kummempaa eroa, se tunne vatsassa tuolla jossain sisällä tripin alkaessa jonka yleensä koen ilmeni heikkona mutta suurimpana vaikutuksena koko kropan kuumotus, tuntui todella kuumalta, jopa ahdistavalta, kävin suihkussa mutta tämä ruuminlämmön nousulta tuntuva kuumotus ja ahdistus säilyi pitkään.

Tuli opittua tämäkin, itseni kohdallani ainakin, toleranssi on totta.

Sivuja: 1 2