Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kettu

Sivuja: 1 2 3 4
1
Itsellanikin valilla kay noin. Kokeilin kerran etta murskasin kakun ja laitoin takaisin. Rupesi kylla pinnaamaan mutta siihen tuli sitten sinista hometta niin piti heittaa pois.

Ethän ole sekoittanu tätä ''sinistä hometta' bruisingiin???

http://www.taikasieni.net/smf/index.php?action=media;sa=item;in=2668

Jos on murskannut valmiin rihmaston muusiksi, se tulee täyttymään ainenkin osittain bruisingista.
Toivottavasti ei mennyt nyt terveet rihmastot roskiin, ylempänä linkattu kuva monesti ensikasvattajalla antaa paniikin jostakin homeesta, kun valkoiseen sekoittuu jotain muuta väriä ja yleensä oletetaan että se on jonkin sortin HOME.
Oletukset pois ja HuMy käteen.
Bruisingia voi verrata ihmiseen, jos lyöt kovaa nyrkillä esim. Reiteesi, siihen syntyy mustelma.. Jos taas napautat valmista rihmastoa esim kylkeen, siihen syntyy "mustelma".
Harmillisesti monet heittäneet terveet rihmastot roskiin, kun lievästi väkivalloin otettu pf-kakku ottaakin osumaa, ja muodostuu yllälinkatun kuvan kaltaista hematoomaa.
Bruising ei siis ole vaarallista, vaan ihan "normaalia".
En nyt vastannut mihinkään, auttanut ketään, kuhan paasasin.

2
Aika outoa kyllä, mutta itselle moinen tullut vastaan Mc Kennaii lajikkeessa, repi kalvot noin pienenä, mutta lakkien avautuminen tasaisemmaksi tuli loppupuolella, mutta kasvoivat kyllä isoiksi möhköiksi, tosin ei printin printtiä ensimmäisellä flushilla, toisen flushin jälkeen huomasi, että isompina kasvoivat, nopeammin ja myöhemmin repesi kalvo ja avasivat lakkinsa.

En todennäköisesti vastannut mihinkään, enkä ratkaissut mitään, mutta kerroin vain, mitä itselleni on käynyt.

3
Muu sienikeskustelu / Vs: KYSELY SIENTEN PÄIHDEKÄYTÖSTÄ
« : Huhtikuu 11, 2013, 10:54 »
Kiitoksia kyselystä, aika suppea oli. Oikeastaan liian suppea saadaksenne oikeata kuvaa.
Hämäsi nuo irti huumeista ja elämä on parasta huumetta moskat kyselyn jälkeen.

Nyt rastiruutuun kyselyllä saatte vastaukseksi kuten jo yllä sanottiin, peloittelevan ja vääristyneen kuvan lukijalle/ kyselyn katsojalle.

4
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Pieni home ongelma.
« : Huhtikuu 11, 2013, 08:36 »
Suihkuttanut vettä pussin reiunoille vai suoran kasvualustaan, oletko tuulettanut kuinka usein ?
Outoa että saat moisen homehtumaan, ei sitä voi oikein millään pysäyttää. Homeen "säikeet" on pidemmällä kuin silmä näyttää.

Ehkä keskeltä kahtia leikkaaminen vois auttaa jos home on lievästi vain toisessa reunassa.
Ota kuva, infoa lisää.

En nyt oikein osannut neuvoa.

5
Vapaa aihe / Vs: HS: Huume kauppaa taikasieni foorumilla
« : Huhtikuu 05, 2013, 10:28 »
Illalla, skunkkia muhruteltuani rupesin myssyissä selaamaan foorumia, törmäsin tähän topiciin.. Ai että sitä mindfuck reaktiota minkä tämä sai aikaan, totaalinen raiskaus.

Kiitos loistavasta läpästä, osu ja uppos ainenki hetkeks. Pienen tovin mietittyäni savuisen pääni kanssa tajusin läpän, mutta kyllä se aiheutti muutaman ja toisenkin ylilyönnin sydämessä.

Propsit.

6
Kolonosaatiossa olisi parempi olla korkeampi lämpötila, 27-30'c. Rihmastoituu nopeammin.
Fruittauksessa sitten mielummin matalampi lämpötila, huoneen lämpö käy hienosti.

7
Sehän on vain proteiinia jos vahingossa muutaman toukan tahi kuoriaisen syö.

Ja sehän tuntuu kivalta kun pienet ötökät kävelee iholla, kutittaa !

Ihan relax vaan, pelätkää mielummin taivaalta putoavaa jäätynyttä kakkaa.
itselläni ei ole ollut ongelmaa vermiksen eikä ötököitten kanssa

8
Omaan silmään näyttää rihmastolta, vähän "seittimäisesti" kulkee, mutta ei näytä cobilta.

9
Sienet eivät ole leikkikaluja.

Täysin totta !

Ymmärrän turhautumisen uuteen aihealueeseen ja halun saada kaikki helpolla nyt ja heti.
Sienien kanssa se on väärä metodi.
Jos et itse vaivaudu opiskelemaan ja pohtimaan kasvatuksen saloja, ei ehkä ole oikea harrastus. Kaikki tieto on käsiesi ulottuvissa jos vain haluat, foorumi ja netti täynnä tietoa aiheesta. Se motivaatio ja into aihealueeseen on oltava, siihen sisältyy juuri tätä itseopiskelua aiheesta ja sen vierestä.. kuten jo yllä sanottu, ei leikkikaluksi.
Kaikilla omat metodinsa ja mielipiteensä, mutta omani tuli jo selväksi.

Vaikka aihe saattaa tuntua aluksi sekavalta eikä saa miellettyä asiaa kokonaisuutena, ei kannata lannistua vaan opetella lisää. Kyllä se kokonaisuus hahmottuu yllättävän nopeasti kun on opiskelumotivaatiot kohdallaan.
(ymmärtäkää lievästi sättivä kommenttini)

10
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: imelä/makea haju.
« : Helmikuu 14, 2013, 16:15 »
Ei muuta kuin tuulettelua vain lisää, onko ainoa kakku mikä terrassa on vai onko muitakin ?
Jos näyttäis paakkuuntuvan ja leviävän eikä haju helpota ni voit eristää sen mahd toisista kakuista.

Kerrohan sitten miten on käyny ja miten astia etenee, että lukevat oppii.

11
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: imelä/makea haju.
« : Helmikuu 13, 2013, 17:58 »
Yleensä imelä haju kertoo jo jonkin sortin ongelmasta, tulevasta tai jo olevasta, mutta itsellä on ollut muutamia kakkusia mitkä ovat imelälle tuoksunut ilman ongelmaa.
Katso pintapuolin, onko se bruising vihertävää, leviääkö se, jääkö se kiinni topsitikkuun kun pyöräytät.
Onko mones flush menossa ?

12
En usko että Mik.is kuin itsekkään ole dekriminalisaatiota vastaan, mutta jos ihan järjellä kelailet niin asiaan ei vaikuta 50k niminen adressi, hamppumarssit tai muut säkkijärvellä alasti pilkkimisetkään.
Tämmöisillä toimilla saadaan lievää näkyvyyttä kannabikselle ja sen ympärillä pyörivälle "paskalle" kansalaisten keskuudessa, jota näkyvyys osiltaan tuo sitä lievää asennemuutosta, mutta kuten jo edellä mainittu, tälläiset yritykset ovat LÄHES turhia. Kansalaiset kun niitä päätöksiä ja lakeja eivät säädä.
En todellakaan lähde sanomaan, etteikö tätä kannata tehdä, eikä saisi tehdä; vaan kannustan tekemään, mutta ei kannata asettaa suurempaa aatetta tälle toiminnalle, koska tällä tai vastaavalla toiminnalla ei asenteita eikä lakia tulla koskaan muuttamaan hamppumyönteiseksi niiden henkilöitten kohdalta jotka voisivat astiaan vaikuttaa.
Ainoa asia mihin uskon tai oikeastaan ajattelen että se on mahdollista, on kun maassamme vaihtuu täysin uusi sukupolvi johtamaan ja politikoimaan asioitamme, voi tämä Hampuusimyönteinen polvi vaikuttaa asiaan lakia muuttavasti, mutta en silti nää adressien tai marssien vaikutusta edes tulevaisuudessa.

Vaan se muutos tulee jostain "suuremmasta" (kuten jo yllä mainittiin), aikanaan.

Itse olen täysin dekriminaalisaation puolesta taisteleva yksilö ja pajaria polttelisin mielummin laillisena, puhtaana, verotettuna "apteekki" tuotteena, kuin masemannen väsäämänä lakkabudina ja kaikenlisäksi saan siitä rikollisen maineen, mutta silti tiedostan totuuden, etteivät nämä liirumlaarumit mitään muuta.
Mutta hienoa, että väki jaksaa nähdä edes pientä vaivaa jonkun asian eteen, minkä näkevät oikeaksi, vaikka se ei muuttaisikaan mitään. Pitäkää aatteistanne kiinni.

Pahoittelen vastaan sekä ristiin taistelevaa tekstiäni, mutta selventääkseni vielä. Kannatan itse dekriminalisaatiota.- Jatkakaa vastaan taistelua, kannatan sitä.

Peace and love, 420 ja niin edelleen.. Jatketaan..

13
Itse en ymmärrä, minne tämä maailma on menossa.
Jo kuten edellä mainittiin, kasvokkain tapahtuvat ihmiskontaktit, kommunikaatio ja kaiken ihmisväleisen tuotoksen korvaa nykyään sosiaalinenvitunmedia ja teknovitunlogia.
Omasta mielestäni tämä kaikki kehitys ja edistys maailmassa ei edistä ihmisiä ja niiden elämää, vaan vierottaa ja hukuttaa ne kauemmas siitä oikeasta totuudesta, periaatteesta missä elimme aikoinaan, oikeasta elämästä. Missä välitettiin, vannottiin ikuista rakkautta, katsottiin sinisiin silmiin johon pystyi luottamaan. Nykyään on vain pahuutta, rikollisuutta, huumeita ja synkkyyttä. Maailman valtaa suru.
Ihmiset pitää yhteyttä toisiinsa kirjaimilla, eivätkä sanoilla.
Ihmiset ilmaisevat tunteensa hymiöillä, eivätkä näyttämällä sisäänsä.
Ihmiset ovat kadoksissa kuin paimenesta eksynyt karja, eivätkä määrätietoisia kuin itsevarma korkealle katsova itsevarmuus.
Jotkut seisovat jaloillaan, jotkut elävät taivaassa... jotkut helvetissä.
Olenko ihminen.. en.. olen vain yksinäinen sielu, loputtomassa pahuuden valtameressä.

Älkää kadottako itseänne, eläkää itsestänne.. hyvästi.

14
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Tammikuu 25, 2013, 09:07 »
Lainaus käyttäjältä: Singularity link=topic=655.msg19237#msg19237 date=
Suurkiitos tästä! Onkin pitänyt kysyä millä jengi katkaisee tripit jos on aivan pakko saada trippi poikki.

Itse en todellista kaavaa tiedä miksi, mutta buprenorfiini(esim. Subutex, suboxone) lopettaa LSD ja sieniolot kuin seinään.
Lainit pöydältä ja vartin päästä kaikki tuntuu normaalilta.
Ei sitä trippiä tarvitse ehdointahdoin raiskata, mutta kuten jo sanottiin, joku plan B exit on hyvä olla, henkisenä tukena.
(pahoittelen offtopicia)

15
Yksinkertaisesti painelet lähimpään kirpputoriin/ kierrätyskeskukseen ja ostat sinne tuotuja isoisomummon juomalaseja, maksaa varmasti moninkertaisesti vähemmän, kun uusia et tarvitse.
Vaihtoehtoisesti keräät tutuilta lasipurkkeja/ laseja, tai painelet edelleen kierrätyskeskukseen ostamaan jo kierrätettyjä purkkeja, teet itse reijät ja käytät hieman luovuutta.
Mielikuvitus ja kierrätys kunniaan ;)
Peace and love - Kettu

Sivuja: 1 2 3 4