Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pezze91

Sivuja: 1
1
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2014!
« : Syyskuu 11, 2014, 00:30 »
Kävin iltasalla pellolla, reilu sata löytyi tunnin kyykistelyn jälkee.

2
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2014!
« : Syyskuu 01, 2014, 17:33 »
Viime viikolla löysin Imatralta n. 10 kpl. En toisin ole vielä paremmalla spotilla käynyt. :)

3
Muutama spotti.

Harmi kun parhaimmasta ei oo kuvaa.  :'(

4
Okei, sori tuplaposti, mutta ettei tule liikaa tekstiä edelliseen ni parempi uutta viestiä.  O:-) Oli tarkoitus mennä vanhalle golf-kentälle, mutta siinä puoli matkalla pysähdyin keskellä mettää eräälle paikalle jossa oli tarkoitus käydäkki, mutta epäilin paikkaa huonoksi eikä noista kartta kuvistakaa hirveemmi nää minkänlaista maastoa luvassa on, mutta mutta...

Paikka omalla kameralla:Okei, ei paljoa auta noi, mutta onhan nyt laitettu kun kerta tuli panostettuakin. Paikalta löysin muutamasta tuposta silokkeja, n. 25 kpl. Harmi vain, että tuolla oli varmaan yli 90% roskasieniä!  >:D


5
Hyvä topic!

Eilen karttakuvien perusteella kävin syrjäisimmät peltolauhikot läpi lähialueeltani, en hirvee tarkasti etiskelly mutta muutama löytyi ennen pimeen tuloa. Sain vihiä kaverilta, että hää ite on löytäny erään käytössä olevan golf-kentän luonta itse aikoinaan, kun harrasti keräämistä. Siitä sain idean tsekata maastomappia ja löyty todella otollinen paikka, nimittäin vanha hylätty golf-kenttä. Street viewistkin näkyy maasto hyvin ja näyttää hyvältä. Ainut va, että paikka on ihmisten näkyvillä. Kaveri lupasi, että menemme hänen spotilleen huomen varhaisaamulla, kun ei ole ihmisiä; näinköhän on sama spotti. Tuskin, mutta nyt tsekkailee vanha golf-kenttä!

Elikkäs huomenna laitan karttakuvaa jos löytyy runsaskasvuinen spotti.

6
Vapaa aihe / Vs: Unilanka - Unet ja painajaiset
« : Syyskuu 10, 2013, 15:05 »
Oon ruvennu viime aikoina näkemään runsaasti valveunia muistuttavia unia. Viimeeksi rämppäsin varmaa 20 krt tunnin aikana uneen ja takas todellisuuteen, nukuin kaverini vieressä ja se oli mukana melkein jokaisessa unessa. En tiedostanut mikä oli totta ja mikä ei, mutta aina tiettyinä hetkinä tajuat, että olet sittenkin ehkä unessa ja osaat herätä todellisuuteen takaisin.. Sitten taas 2 min ja ollaa ihan pihalla. :p Nämä unet yleensä selvinpäin taikka sitten laskuhumalan vaikutuksen alaisena.

Nää on ärsyttäviä mitkä menee painajaisten puolelle, että joudut syystä tai toisesta huutamaan unessa pelkotilantakia, hetkeä myöhemmin "heräät" ja tajuat, että huudat oikeasti. Naapurit tykkää.  >:D

7
Alkoholi
Kannabis
Piri
Silokit
Ekstaasi
Bentsoja (mm. opamox, diapam ja fenatsopam)
Lyrica
Concerta

Kahta ensimmäistä tulee useemmin käytettyä, loput listassa satunnais kokeiluja.

8
Suippumadonlakki / Vs: Bongaa spotti
« : Elokuu 18, 2013, 23:32 »
Viime kesänä kiinnitin huomiota 6-tien varrella moneen potentiaaliseen spottiin. Todella suppeat tiedot ja ei muistikuvia sen tarkemmin tarkoista paikoista, mutta ajattelin nyt silti postata.

Kajaani-Nurmes etapilla varsinkin ja muutama Juuka-Joensuu välillä, oli kaverin kanssa tylsää n. 700km matkalla ni tsekkailtii vähä ympäristöä tarkemmin ja noi alueet jäi hyvin mieleen _ajoteitten varsista_!  O:-)

EDIT: Matkasimme kutostietä pohjoiseen pari vklp sitten, niin silmään sattui paljon otollisia spotteja varsinkin n. 40km imatralta pohjoiseen ja kiteen välillä. Paljon oli vanhoja peltoja, toiset taas "puolikäytössä", eläintenkera ja heinikko näytti hyvältä.


Sivuja: 1