Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - katse

Sivuja: 1
1
Moi,

edellisestä tilannekatsauksesta alkaa olemaan taas reilu vuosi aikaa. Varsinaista päivitystä tilanteeseen ei ole, vaan Horton on pysynyt poissa sen jälkeen kun hoito sienillä aloitettiin  :)

Hoitoja on nyt tehty noin 3 kk välein ja annostus on ollut kuivattuina sieninä 1,0...1,5g. Annostus on kaikin puolin ollut sopiva, sillä sivuvaikutuksia ei juurikaan ole ja oudot tuntemuksetkin kestävät vain muutaman tunnin.

Sienien lisäksi hoitoja on ajateltu kokeiltavan myös RC-siemenillä, mutta täyttä siirtymistä siemeniin ei ole tietysti ole järkevää tässä tilanteessa tehdä. Siemenillä hoitoja harkitsevalle tiedoksi, että siemenien osalta hankinta on helppoa esimerkiksi tästä https://tranceplants.net/product-info.php?pid141.html. Sivua suositeltiin facebookin Horton-ryhmässä ja ensimmäinen oma tilauksemme saapui juuri perille. Kyseisestä facebook-ryhmästä löytyy myös lisätietoa siemenien käytöstä, sekä muista mahdollisista hoitokeinoista ym.

Palataan asiaan myöhemmin toivottavasti samoissa merkeissä :)

2
Hei taas pitkästä aikaa!

Horton on loistanut poissaolollaan, viimeisin kohtaus oli 20.8.2012 kuten aiemmista viesteistä saattaa huomatakkin.  :)

Hoitoa jatketaan nyt siten, että näin reilun vuoden jälkeen on tarkoitus nauttia tuloksia antanut 1,5 gramman annos kuivattuja sieniä eikä suinkaan odotella milloin kohtaukset taas alkaisivat. Kohtaukset ovat aiemmin tulleet noin 2 vuoden välein eli niitä ei nyt välttämättä olisi tulossa, mutta lääkitään nyt varulta kuitenkin.

Noista aiemmista viesteistä pitäisi selvitä kaikki lääkitykseen liittyvät tiedot, mutta toki voi heittää privaa jos on jotain kysyttävää. :)


3
montako kertaa olette käyttäneet sieniä ennenkuin horton alko nöyrtyyn? ja mimmoisilla annoksilla?


Kolme kertaa, annostus 0,5g, 1g ja 1,5g. Tuolla puolellatoista loppu säryt, tosin vielä seuraavana päivänä tuli kohtaus. Noista aiemmista viesteistä voi lukea lisää mm. triptaanien lopettamisesta ym. jutuista mitkä saattaa vaikuttaa sienien toimivuuteen.

20.8 oli viimeisin kohtaus.

4
Hei!

Näin 3 viikon kohtauksettoman ajan jälkeen varmaankin tohtii jo sanoa, että päänsäryt ovat tämän sarjan osalta ohi! :) Tosiaan tuon 20.8. jälkeen ei ole tullut yhtään kohtausta.

On kyllä aivan selvää millä lääkityksellä ensi kerrallakin lähdetään särkyjä hoitamaan tai ehkä jo ennaltaehkäisemään.  ;)

Kiitokset vielä näistä aiemmista neuvoista hoidon suhteen! Ja muille hortonista kärsiville, kokeilemisen arvoista iltapäivälehtien "asiantuntevista" varoituksista huolimatta.  :)

5
Heipä taas!

Tilanne on täällä jatkunut seuraavanlaisesti:

13.8.2012:
Ei tullut kohtausta.

14.8.2012:
Päänsärky tuli normaaliin tapaan järkyttävän kipeänä.

Mielenkiintoisesti samana päivänä tähän ketjuun kirjoitettiin "detox"-ajasta, jonka olisi hyvä kestää n. 5 päivää. Sattumalta seuraavat 5 päivää, eli 15.-19.8. olivat täysin kohtauksettomia päiviä eikä mitään triptaaneja syöty tänä aikana!  :)

19. päivä avokkini otti sitten aamulla loput 1,5 grammaa. Sienistä tuli hieman huono olo mutta se meni myöhemmin ohi. Annos aiheutti aika paljon ahdistavaa oloa, osittain varmasti valmistautumisen puutteen vuoksi. Olo tasoittui kuitenkin sängyssä makaamalla ja musiikkia kuuntelemalla.

20.8.2012:
Tänään päänsärkykohtaus tuli taas normaaliin aikaan aamulla. Avokkini otti kohtaukseen Zolmitriptaan nimistä lääkettä. Kohtaus kesti n.2 tuntia.

Saa nyt nähdä kuinka tästä eteenpäin menee. Tiedä sitten oliko sienien nauttimisella vaikutusta tämän päivän kohtauksen tulemiseen. Aiemmin tosin sieniä seuraavana päivänä kohtaus on tullut ja vasta sen jälkeen jäänyt vähemmälle.

Kaikenkaikkiaan kohtaukset ovat sienien nauttimisen jälkeen vähentyneet huomattavasti, kuten noista aiemmista viesteistäni huomaa. Toivotaan että ne nyt jäisivät kokonaan pois! Ja toivottavasti tuo tänään otettu triptaanilääke ei kokonaan estä sienien vaikutusta...

Mutta tällaiset terveiset täältä, palataan asiaan taas myöhemmin!

Kysykää toki jos viestissä on jotain epäselvyyksiä, ei niitä tahdo itse huomata!  ;)

6
Sarjoittaisen päänsäryn potilaat/läheiset:

Ykkösosoite netissä mitä kipujaksojen terminoimiseen psilosybiinillä on http://clusterbusters.com/ sekä keskustelualue http://clusterbusters.clusterheadaches.com/

On helppo onnistua kun tietää mitä on tekemässä. Valtaosa sarjoittaisen reseptilääkkeistä salpaa juuri ne reseptorit, joihin psilosybiini kiinnittyy, suomeksi estää sienten parantavan vaikutuksen. Oriptan on taatusti tällainen kuten kaikki muutkin triptaanit. Kehon täytyy siis olla vapaa ainakin hoidon estävistä lääkkeistä (ns. detox-aika).

Triptyl on erittäin todennäköisesti vaikuttanut ei-suotuisasti myös.

Sienestämisessä on tärkeää pitää väliä annosten välillä (viisaammat osaavat sanoa tarkemmin), olisiko n. 5 päivää yleinen ohje. 1. annos "sulkee oven" (shutting the door) eli 2. annos ei vaikuta ennenkuin tämä vaikutus on päättynyt.

Hortonia sairastavat saavat asiantuntevaa ja aidosti välittävää apua Clusterbustersilta.

Kiitos tiedoista ja linkeistä!
On kyllä v-mäinen tilanne: Oriptan lievittää oireita mutta estää sienien vaikutuksen.. Ja ilmankaan ei tahdo pärjätä.

Onko tuo "detox"-aika sen viikon vai minkä verran? Ja onko esto- ja kohtauslääkkeellä eri mittainen aika? Nyt on viikon verran oltu ilman estolääkettä, mutta taas Oriptania on otettu toissapäivänä ja Sumaratiota tänään. Sumaratiosta ei ollut mitään apua. Sen takia on vaikea kuvitella, että hän voisi olla useamman päivän ilman mitään kipua hellittävää lääkitystä.

7
Kolme kohtauksetonta päivää ehti olla, tänään sai taas herätä ikävissä merkeissä... Oriptankaan ei nyt auttanut. Täytyy vielä kokeilla sitä 1,5 gramman annosta.

8
Hei!

Saattaa tulla väärään threadiin, mutta kysympä kuitenkin, kun ensimmäisestä kerrasta on kyse.

Eli tilanne on tämä: avokillani on nyt kolmas "sarja" menossa Hortonin syndroomaa, edellisestä on aikaa noin 4 vuotta. Varsinaista diagnoosia ei ole tehty, mutta kaikki oireet ovat siihen viittaavia. Lääkkeitä on määrätty (migreenin estoon ja yhdellä ensiapukäynnillä Imigrania tms. nenäsuihkeena) tuloksetta. Happihoitoa ei ole vielä kokeiltu, mutta se on seuraava kokeilu ensiavussa. Kohtauksia on noin 1-2 kertaa päivässä ja kivut ovat aivan sietämättömiä...

Monessa paikassa luki tästä psilosybiinillä sairauteen olevasta vaikutuksesta ja ajattelin kysyä muutamia kysymyksiä.

1. Voiko jo tähän aikaan vuodesta löytää suippumadonlakkeja?
2. Kuinka paljon niitä pitäisi löytää, jotta ne riittäisivät lääkeaineeksi? 10 kpl? 20 kpl?
3. Pitääkö tähän lääkitsemiseen varautua yhtä tarkasti kuin varsinaiseen trippiin?
4. Onko henkilön painolla väliä sienien annostukseen?
5. Voiko noin pienellä annostuksella olla jotain suuriakin negatiivisia vaikutuksia?

Avokki otti ehdotuksen sienien käytöstä avoimesti vastaan ja ajattelin selvittää hänelle valmiiksi näitä asioita. Täytyy kyllä myöntää ettei itsellenikään tullut aluksi mieleen edes ehdottaa sieniä, mutta kun ymmärsin kuinka harmitonta niiden käyttö oikeasti on, niin tätä täytyy ehdottomasti kokeilla. Olemme lähdössä n. 3 vkon päästä ulkomaille, mutta en usko että lomasta voi nauttia niin kauan kuin kohtaukset jatkuvat. Saattaa olla ettei lähdetä koko reissuun.. Olisi mahtavaa, jos kohtauksiin saisi helpotusta ennen sitä. Ja muutenkin mahdollisimman pian!

Asiaan liittyen voi laittaa myös yv:tä jos haluaa.

Kiitos vastauksista!

Heipä hei ja päivitystä tilanteeseen! :)

Siitä on aikalailla tasan viikon verran kun ekan kerran luin psilosybiinin mahdollisesta parantavasta vaikutuksesta Hortonin syndroomaan. Kertoilen nyt päiväkirjamuodossa kuinka asiat ovat täällä edenneet.

5.8.2012:
Ensimmäinen kokeilu huurumadonlakeilla oli 0,5 gramman annos. Parin tunnin paaston jälkeen nautitusta annoksesta ei tullut mitään huumaavia vaikutuksia, ainoastaan nauratti hieman tavallista enemmän. Saman päivän aamuna jätettiin pois pari viikkoa päällä ollut Triptyl-estolääkitys.

6.8.2012:
Päänsärky tuli aamulla hieman normaalia myöhemmin, ja ehkä ihan vähän kivuttomampana. Ohjeiden mukaan avokkini päätti kokeilla sieniä seuraavan kerran vasta seuraavana päivänä.

7.8.2012:
Annos nostettiin 1 grammaan, ja se nautittiin ennen yleensä pian heräämisen jälkeen tulevaa kohtausta. Päänsärkykohtausta ei tullut koko päivänä! :) Varsinaisia huumaavia vaikutuksia ei tälläkään annoksella ollut, hieman "sekava" tai tavallisesta poikkeava olo meni ohi tunnin-parin sisällä sängyllä makoillessa. Pupilleista huomasi että jotain oli nautittu, mutta pupillitkin normalisoituivat muutamassa tunnissa.

8.8.2012:
Päänsärkykohtaus tuli aikalailla normaaliin aikaan, mutta selvästi aiemaa lievempänä. Kohtaus meni ohi Oriptan-migreenilääkkeellä.

9.8.2012 & 10.8.2012:
Kumpanakaan päivänä päänsärkykohtausta ei ole tullut! :)

Tällä hetkellä näyttää todella hyvältä! Täälläkin kokemuksena oli, että estolääke saattaa blokata myös psilosybiinin vaikutuksen. Tarkoituksena on mahdollisesti ottaa vielä 1,5 gramman annos ensi viikon alussa (eli n. viikko estolääkityksen lopettamisen jälkeen), mutta jos kohtauksia ei tule, niin loput sienistä jätetään seuraavaa sarjaa varten.

Tuntuu aivan uskomattomalta, että näinkin yksinkertaisella keinolla saattaa tämän järkyttävän, normaalia elämää estävän sairauden estää! Kiitos asiasta foorumille kirjoittaneille ja ylläpidolle tämän tiedon levittämisestä.  :) Päivittelen asian etenemisestä sitä mukaa kun jotain kerrottavaa tulee. :)9
Hei!

Saattaa tulla väärään threadiin, mutta kysympä kuitenkin, kun ensimmäisestä kerrasta on kyse.

Eli tilanne on tämä: avokillani on nyt kolmas "sarja" menossa Hortonin syndroomaa, edellisestä on aikaa noin 4 vuotta. Varsinaista diagnoosia ei ole tehty, mutta kaikki oireet ovat siihen viittaavia. Lääkkeitä on määrätty (migreenin estoon ja yhdellä ensiapukäynnillä Imigrania tms. nenäsuihkeena) tuloksetta. Happihoitoa ei ole vielä kokeiltu, mutta se on seuraava kokeilu ensiavussa. Kohtauksia on noin 1-2 kertaa päivässä ja kivut ovat aivan sietämättömiä...

Monessa paikassa luki tästä psilosybiinillä sairauteen olevasta vaikutuksesta ja ajattelin kysyä muutamia kysymyksiä.

1. Voiko jo tähän aikaan vuodesta löytää suippumadonlakkeja?
2. Kuinka paljon niitä pitäisi löytää, jotta ne riittäisivät lääkeaineeksi? 10 kpl? 20 kpl?
3. Pitääkö tähän lääkitsemiseen varautua yhtä tarkasti kuin varsinaiseen trippiin?
4. Onko henkilön painolla väliä sienien annostukseen?
5. Voiko noin pienellä annostuksella olla jotain suuriakin negatiivisia vaikutuksia?

Avokki otti ehdotuksen sienien käytöstä avoimesti vastaan ja ajattelin selvittää hänelle valmiiksi näitä asioita. Täytyy kyllä myöntää ettei itsellenikään tullut aluksi mieleen edes ehdottaa sieniä, mutta kun ymmärsin kuinka harmitonta niiden käyttö oikeasti on, niin tätä täytyy ehdottomasti kokeilla. Olemme lähdössä n. 3 vkon päästä ulkomaille, mutta en usko että lomasta voi nauttia niin kauan kuin kohtaukset jatkuvat. Saattaa olla ettei lähdetä koko reissuun.. Olisi mahtavaa, jos kohtauksiin saisi helpotusta ennen sitä. Ja muutenkin mahdollisimman pian!

Asiaan liittyen voi laittaa myös yv:tä jos haluaa.

Kiitos vastauksista!

Sivuja: 1