Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - inneda

Sivuja: [1]
1
Kärpässienet / Sienten laatu/kunto
« : Syyskuu 27, 2012, 14:38 »
Kotimatkalla aivan tossa talon edessä kasvoi kaksi punakärppäriä joten nappasin ne mukaan ohimennen. Toinen oli n 8cm halkaisijaltaan ja toinen 15cm. Nyt kotona katsellessa se isompi oli aivan heikossa kunnossa, punainen väri lähtenyt ja ne nyppylät olivat ihan kummallisen näköisiä joten rupesin miettimään että ehken taida tehdä sille mitään.

Onko tuolla laadulla tai kasvuvaiheella paljon eroa vaikuttavien aineiden määrään?

Myös tässä samalla kysäisisin että eikös ne aineet mitä tästä haen olekin siinä pinnassa eli siinä punaisen värin alueella?

2
Kärpässienet / Vs: Kärpässienistä
« : Elokuu 12, 2012, 04:44 »
Itse kavereille tokaisin että kertokaahan kun näette kärppäreitä jos ette itse kehtaa mua varten poimia. Oon muutamia reseptejä jo kattellut valmiiksi ja aion testata jokaista kunhan noita alkaisi löytymään. Huomenna käyn pyöräilylenkillä.

Tosiaan multa tulee sitten kokemuksia tulemaan ja palautetta resepteistä. Myöhemmin.

3
Vapaa aihe / Vs: Ekstraterrestriaaliset elämänmuodot
« : Elokuu 12, 2012, 04:39 »
Eikös juttu mennyt niin että todiste siitä että avaruudessa on muutakin älyllistä elämää on se että meihin ei ole otettu vielä yhteyttä?  :D

4
Ajattelin vähän udella Marzineista. Puhetta että sitä voisi käyttää viihdetarkoitukseen olen nähnyt, mutta onko kellään itseasiassa kokemuksia?

Itse rohkeana idioottina päätin kokeilla, vedin 5 nappia ja odottelin vaikutuksen alkamista joten torkuin puolituntia, ja sitten heräsin ja en oikeastaan tuntenut mitään erikoista. Ei ollut mitenkään erilainen olo. No luulin ettei tepsi minuun ja oli tosiaan se kymmenen pillerin paketti ostettu joten yks päivä vedin 5 lisää eri päivänä. Oli jotenkin hassu olo ja muistan sen että kun piirtelin niin oli hauskan näköistä kun en pystynyt keskittämään näköäni paperiin ja yksi viiva muuttui kolmeksi viivaksi. Ei siinä tainnut muuta tapahtua, ja tämä oli illalla niin jossain vaiheessa päätin mennä nukkumaan.

En usko että kokeilen uudestaan koska mitään jännää ei tapahtunut, mutta jos jollain olisi kokemuksia esim 10 pillerin annoksesta niin haluaisin kuulla koska olisi vielä sen verran mielenkiintoa, mutta en viitsi itse kokeilla.


Asiasta toiseen, onko jollain antihistamiineilla jotain viihde arvoa? Ymmärsin että joitakin annoksia käytetään nukahtamiseen ja jos ottaisi vielä siitä enemmän niin lopputuloksena voi olla kaikenmaialman hallusinaatioita. En uskalla ruveta itse kokeilemaan mitään joten olisi mielenkiintoista kuullu muiden kokemuksia ensin ja millä aineilla.

5
Kärpässienet / Vs: Kärpässienihavainnot 2012
« : Heinäkuu 27, 2012, 23:56 »
Missäpäin suomea?

Sivuja: [1]