Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mehikasvi

Sivuja: 1 2
1
Oletteko tätä tekniikkaa kokeilleet dunkanneet ennen kasvatustilaan siirtoa, vaiko vain satojen välissä?
 Ilmeisestikin voin käyttää sekundäärisenä kasvualustana mitä vain kasvualustaksi sopivaa. Murskaanko maissi-rihmasto -kakun toissijaiseenalustaan kasvatuslaatikkoon, vai asetanko sen vain materiaalin päälle/sisään?

Olen kokeillut sekä dunkattuna että ilman. En huomannut eroa. Eli tuskin tarpeellista.
Sopivat kelpaa. Murskaa niin kolonisoituu nopeammin ja tasaisemmin.

2
Tatin juurella ei taida olla vielä pinnejä joten käsin kiertämällä uskaltaa ottaa.

3
Sulla on ihan hyvä sydeemi. Arvaan että kuvassa tuo pullo on käytössä koska ilmakiveä ei ole ja että terran pohjalla ei ole vettä vaan pelkkää lekasoraa.pullosta letku menee varmaankin suoraan terran ilmatilaan. Pullon tarkoitus siis tuupata kosteaa ilmaa terraan.

Ilmakivisysteemisi lienee tehokkaampi kuin kuvan vaihtoehto.

4
http://i.imgur.com/lOLuX.jpg

mitähän nämä mahtaa olla ja uskaltaako syödä, sain nämä tutulta eikä mitään hajua itellä et mitä vois olla, pahoittelen epäselvää kuvaa

Haha! Joo uskaltaa noita syödä. Sienet ,voita ja sipulia pannulle, kun kypsiä niin kermaa perään. Kastike sopii perunoiden kanssa mutta myös riisi tai pasta käy.

Tässä muutama selkeämpi kuva: https://www.google.fi/search?hl=en&sugexp=les%3B&tok=7zbK9gQK2WL_xUbhlc0r0Q&pq=keltavahvero&cp=3&gs_id=s6&xhr=t&q=suppilovahvero&client=firefox-a&hs=KrT&rls=org.mozilla:en-GB:official&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=35277026&biw=1108&bih=794&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=WjV8UOTwI6aO4gTqgIG4CQ

5
Mielenkiintoista. Kerro lisää. Minkälainen maaperä? Mitä kasveja spotilla on? Onko puita lähistöllä? Kuinka lähellä? Mitä puita? Lannoitetaanko nurmea ja millä?

6
Luin englanninkielistä sienifoorumia koko yön ja vaikuttaa siltä että ongelmani johtuvat liian vähäisestä ilmanvaihdosta. Hiilidioksidia siis liikaa. Avasin kasvatustilan alaosaan lisää reikiä ja jatkossa tuuletan enemmän. Katsotaan kuinka käy.

7
Myös tietokoneita kasaavat liikkeet ovat varmaankin pullollaan noita pussukoita.

8
Matyaksen tekniikka kissahetkeä myöten. Paitsi että ruuttasin itiösuspensiota enkä rapsutellut printtiä. Rihmastoitui mukavasti ja kakku tuoksuu siltä miltä pitää. Stabiloitu viikko. Dunkattu noin 8 tuntia ennen kasvatustilaan siirtoa.

Maissikakku on terrassa ihan sellaisenaan rasian kansi allaan. Ei katetta eikä vuokaa.
Kasvatustilana muovilaatikko jossa kuplarinkula pohjalla, vettä ja kevytsoraa. Muutama reikä laatikon yläosassa. Tuulettelen ja sumutan melko harvoin. Lämpötila 24c.

Ensimmäiset pinnit ilmestyivät noin viikko kasvatustilaan siirron jälkeen. Ensimmäinen sato eli ravinteitakin pitäisi riittää. Kakut sienineen sekä laatikko olleet koskematta sekä liikuttelematta.

Jotenkin minulla on semmoinen fiilis että saattaisi olla eduksi dunkata uudestaan ja pyöräyttää vermikuliitissa.


9
Mitäköhän teen väärin? Ensimmäiset 2 kakkua ovat alkaneet tuottamaan emiä mutta ne kaikki lopettavat kasvunsa ja varteen ja lakkiin alkaa muodostua rihmastoa. Kaikki emät ovat noin tulitikun mittaisia, kahden tulitikun paksuisia ja lakki on alle herneen kokoinen, yksikään ei avaa pikkuruista lakkiaan.

Samassa kasvatustilassa PF-tek kakut kasvoivat normaalisti.

Edit: Matyas, sun pitäis keksiä nimi tälle tekniikalle :)

10
Voi laittaa eri lajikkeet samaan laatikkoon/telttaan.

11
Lisää raporttia:

Itiösuspensiolla ruutatut rasiat ovat olleet nyt täysin kolonisoituneita muutaman päivän. Kysynkin nyt samaa kuin osteri: Pitääkö nämä dunkata ennen ensimmäistä satoa? Ja kuinka helposti menevät hajalle? Olen aiemmin vain PF-tek systeemillä kasvattanut.

PF-tek kakun ytimellä aloitetut rasiat lähtivät ihan kivasti kolonisoitumaan, mutta vihreä home valtasi alaa ennenkuin rihmasto kerkesi kaikkialle. Tätä systeemiä en kyllä vielä täysin unohda. Jatkossa aion testailla lisää.

12
Raporttia:

Itiösuspensiolla ruutatut rasiat näyttävät kasvavan rihmastoa. Vertailin ankarasti internetin kuviin cobwebistä ja taitavat ne ihan rihmastoa olla. Kasvupisteet ovat tosin vielä niin pieniä että saatan olla väärässä.

Myöhemmin tein myös toisen kokeilun: Kaikkensa antaneesta PF-tek kakusta leikkasin ulkokuoren pois, murensin kakun ytimen ja sekoitin maissirasioihin. Vielä ei kasvua näy mutta toivon että tämä toimii. Kuvittelen että tällätavalla voi saada nopeampia tuloksia. Myöskään itiöitä ei tarvitse "tuhlata".

13
Käyttökokemukset / Vs: Kristallin kirkas tajunnantila?
« : Elokuu 23, 2012, 11:04 »
Koetko itse tehneesi jotakin eri tavalla tai suhtauneesi eri tavalla näillä 4 tripillä? Onko elämässäsi tapahtanut muuta kasvua joka on tuonut perspektiiviä elämään?

Hieman ennen näitä neljää viimeisintä trippiä söin myös sieniä muutaman kerran mutta silloin meno oli tavanomaista häröilyä. En keksi mitään selitystä sille miksi nämä viimeiset 4 trippiä ovat olleet näin erilaisia.

14
Käyttökokemukset / Kristallin kirkas tajunnantila?
« : Elokuu 22, 2012, 01:27 »
Elon varrella on tullut maisteltua sieniä, kaktuksia sekä LSD:tä. Kokemukset ovat olleet aina mielenkiintoisia ja viihdyttäviä. Jopa se kerta kun söin LSD:tä niin paljon että kadotin itseni ja todellisuuden ihan kokonaan. Jokaiselta tripiltä olen jotain oppinut. Tosin ei mitään kovin mullistavaa.

Aiemmat tripit ovat aina olleet enemmän tai vähemmän sekavia häröilyhetkiä. Nyt kuitenkin viimeiset 4 sienitrippiä ovat olleet täysin erilaisia. Ajatus on ollut kristallinkirkas. Jopa tripeistä kolmas jolloin söin 12grammaa kuivattua cubensista. Tripin jälkeen muistan kaiken selkeästi ja ajatukset joita tripin aikana käsittelin olivat järkeviä vielä selvinpäinkin. Myös muiden henkilöiden mielestä joille olen ajatuksistani kertonut.

Tämä on minulle uutta ja mullistavaa. Jonkinsortin valaistuminen. Hallusinaatiot joista olen aiemmin nauttinut täysin rinnoin, vaikuttivat tälläkertaa lähinnä hieman häiritseviltä sivuvaikutuksilta. Olenko nyt vain henkisesti kypsempi kuin silloin joskus yli 10 vuotta sitten kuin viimeksi trippailin? Vai olenko vihdoin syönyt tarpeeksi monta kertaa näitä veijareita ja sienien taikatonttu on päästänyt minut seuraavalle levelille?

Onko muilla foorumilaisilla joitain vastaavanlaisia kokemuksia? Koen olevani näissä hommissa vielä aloittelija. Luulen että foorumilta löytyy paljon kokeneempia olentoja. Innokkaana odotan mitä sienet voivat minulle vielä näyttää ja opettaa.

15
Ihana tek. <3
Printtejä ei ole saatavilla joten kokeilen miten onnistuu itiösuspensiolla ruuttaus. Pitänee ruutata reilusti, mutta varoa kastelemasta liikaa. Raportoin sitten myöhemmin.

Sivuja: 1 2