Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jesus.hoo.ristus

Sivuja: 1 2 3
1
Sarjoittaista päänsärkyä sairastavien jotka pohtivat sieniä hoitomuodoksi kannattaa tutustua Clusterbustersin "Playing well together" sivuun, joka listaa yleisimpiä sarjoittaiseen käytettyjä lääkehoitoja jotka joko heikentävät taikasienten vaikutusta tai estävät niiden toimimisen kokonaan (pääasiassa triptaanit).

2
Hienoja uutisia katse.

Ajan myötä löytyy oma aikataulu estoannokselle ja loppuelämä Hortonin kanssa parhaassa tapauksessa kohtausvapaata.

3
Valitsin ilmeisesti sanani huonosti. Triptaanit eivät estä sienten vaikutusta, mutta ne estävät sienten parantavan vaikutuksen Hortonissa. Triptaanit ovat ns. "sure blocker". Lisätiedot

4

Onko tuo "detox"-aika sen viikon vai minkä verran? Ja onko esto- ja kohtauslääkkeellä eri mittainen aika? Nyt on viikon verran oltu ilman estolääkettä, mutta taas Oriptania on otettu toissapäivänä ja Sumaratiota tänään. Sumaratiosta ei ollut mitään apua. Sen takia on vaikea kuvitella, että hän voisi olla useamman päivän ilman mitään kipua hellittävää lääkitystä.

Yleensä puhutaan 5 päivän detox-ajasta, tämän s**tanan kanssa 5 päivää on vaan helkatin pitkä aika. Kannattaa yrittää ajatella että jos selviää 5 päivästä, parhaassa tapauksessa kivut on ohi - loppuelämäksi. Valtaosa menee pääasiassa lääkkeellisellä hapella ja muilla keinoin tuon ajan läpi.

Sumaratio on triptaani myös. Eri lääkkeillä on eri aikoja mutta tuo 5 päivää on varman päälle pelattu. Itse karsastan vahvasti triptaanien käyttöä Hortonissa, migreenissä hyviä (johon ne on tehty), Hortonissa hiton tehokkaita kohtaukseen mutta koska tosiaan estävät reseptorien salpaamisen vuoksi paranemisprosessin hortonia sairastavan aivoissa, niin ... ainakin teoriassa ottamalla triptaanin 5 päivän välein voi jopa kroonistaa itsensä. Kaksi nykyaikana käytettyä isoa emämunauslääkintätapaa ovat myös kortisoni ja verpamil - sydänlääke jota tohtorit sanovat verenpainelääkkeeksi, jota siis käytetään estolääkkeenä - mielipuolisilla annoksilla, jopa infarktipotilas asteikolla.

Horton on nujerrettavissa. Ahkerasti clusterbustersin opiskelua ja kyselyä, siellä on todella avoin ja auttava ilmapiiri.

5
Sarjoittaisen päänsäryn potilaat/läheiset:

Ykkösosoite netissä mitä kipujaksojen terminoimiseen psilosybiinillä on http://clusterbusters.com/ sekä keskustelualue http://clusterbusters.clusterheadaches.com/

On helppo onnistua kun tietää mitä on tekemässä. Valtaosa sarjoittaisen reseptilääkkeistä salpaa juuri ne reseptorit, joihin psilosybiini kiinnittyy, suomeksi estää sienten parantavan vaikutuksen. Oriptan on taatusti tällainen kuten kaikki muutkin triptaanit. Kehon täytyy siis olla vapaa ainakin hoidon estävistä lääkkeistä (ns. detox-aika).

Triptyl on erittäin todennäköisesti vaikuttanut ei-suotuisasti myös.

Sienestämisessä on tärkeää pitää väliä annosten välillä (viisaammat osaavat sanoa tarkemmin), olisiko n. 5 päivää yleinen ohje. 1. annos "sulkee oven" (shutting the door) eli 2. annos ei vaikuta ennenkuin tämä vaikutus on päättynyt.

Hortonia sairastavat saavat asiantuntevaa ja aidosti välittävää apua Clusterbustersilta.

6
Hortonissa käytetyin on Rivea Corymbosa eli hortoilijoiden keskuudessa "RC seeds".

7
Jos sheriffit haluavat jonkun tosissaan kiinni huumausainerikoksesta niin kyllä se poste restanten hakija yhtälailla otetaan haaviin, oli sitten tilaaja tai joku muu henkilö, näin uskoisin.

10
Tähän yritin viitata ihan vaan sivustaseuraajana ja paljon shroomeryä lukeneena, että printtausvaiheessa jotain menee pieleen, joko a) printattava tavara on jo valmiiksi viallista vaikka merkkejä siitä ei ole mutta menee printteihin tai b) printit eivät ole täysin kuivia ennen säilöntää tai (epätodennäköisimpänä) c) printtausolosuhteissa (desinfiointiaine, ilma) on mätää. Ainakaan itselleni ei ole selvinnyt tuo kuivatus, missä ja miten onnistuisi minimoiden riskit.

11
Kysymyksiä kasvattamisesta / Hengityssuojista
« : Huhtikuu 11, 2012, 21:25 »
Laitetaan nyt tähän ketjuun, minkälaisia hengityssuojia käytätte? FFP3 suojat taitavat vielä löytyä kaupan hyllyltä.

Foorumin haku ei muuten mulla ainakaan toimi koskaan. Olen saanut noottia laiskuudesta kyselyissä, mutta kun ei jaksa kahlata aina koko palstaa läpi, jos haku toimisi niin kysymykset vähenisivät ainakin itselläni.


MODE: Siirsin omaksi viestiketjuksi.-Mik.is

12
Muista myös että on paikkakuntakohtaista, vesi ei ole yhtä hyvää kaikkialla ja mineraaliarvot heittelee perkeleesti.

Olen täysin samaa mieltä. Jännä juttu, että vesilaitos ei ole. Yhdessä kämpässä vesi maistui (ja haisi) jo kraanasta karmealta, 1. soitolla vesilaitokselle sain sieltä yhteyshenkilön katuosoitteen mukaan joka sanoi että "kunnan vedessä ei ole koskaan ollut mitään vikaa" no sitten asujat alkoi oireilemaan, rivarissa naapurit myös - kaikki maha vetelällä, tässä vaiheessa vesilaitoksen kanta muuttui, "keittäkää se vesi, ei suoraan hanasta vauvoille/vanhuksille". Vasta 3. soitolla sama henkilö tuli paikanpäälle mittaamaan, mutta ei suostunut maistamaan  :D Mittauksessa kuitenkin "kaikki ok" ja tarkempi tutkimus olisi pitänyt tehdä omalla kustannuksella -> kämpänvaihto. Tuota vettä maisteli tosiaan 10+ ihmistä, kaikki eivät saaneet lasillista alas. Nyt toisella paikkakunnalla, eri vesilaitos, mutta samaa kauraa...

13
Ilman omaa kasvatuskokemusta shroomeryä lukiessa on tullut monta kertaa mieleen että harva tuntuu miettivän vikaa printeissä. Jos ne itiöt säilyy tuhansia vuosia, miksei myös kontaminantit? Ja eikö terve sato voi sisältää jo jotain kontaminanttien poikasia? En tiedä, sivustaseuraajana vaan tuntuu että printtaus voi olla monen ongelman takana.

Hometalossa asuneena olen jo yli 10v. testannut uuden asunnon ilmanlaatua näin; huuhtelen esim. käytetyn ruokalautasen vain vedellä ilman tiskiainetta, mutta hieron sen kuitenkin niin puhtaaksi ettei sormiin enää tunnu ruuanjämiä. Sitten kraanasta vesikerros ja jätetään seisomaan. Jos ei 1-2 päivässä lautasella ole mitään silmäänpistävää, kelpuutan huoneilman, mitä nopeammin vedessä kasvaa jotain tai tuoksahtaa nenään sitä kehnompi ilma asunnossa on. Tämä on vain tällainen oma konsti jonka toimivuuden olen testannut useasti; tätä voi tehdä eri huoneissa, onpa tällä napattu jo yhden kylppärin homeongelmakin.

Sivuja: 1 2 3