Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Normijätkä

Sivuja: 1 2
1
Hyvin tuttuja ajatuksia ja tuntemuksia Singularity. Tänne on tullutkin jo monia aivan loistavia ja ihania vastauksia aiheeseen liittyen. Hienoa! Näitä on ilo ja kunnia lukea. ^-^

Jep.

Tietoisuus, jonka aistimme lähinnä aistiemme avulla mielessämme, mahdollisesti jatkuu vaikka keho lakkaa olemasta

Voit myös nähdä tämän toisinpäin. Mitä jos tietoisuus onkin tietoinen aisteista ja aisteilla ei ole omaa tietoisuutta? Eli aistit ovat tietoisuuden heijastuma tai modulaatio (miten haluat asian nähdä). Ja tämä periaate on kaikkien muidenkin asioiden kanssa sama. Eli alkuperäiseen todellisuuteen eli tietoisuuteen ei ole missään vaiheessa syntynyt mitään tietoisuudesta eriävää vaan kaikki on tätä yhtä ja samaa tietoisuutta. Ja tietoisuus ei tarvitse objekteja heijastamaan oman tietoisuutensa itselleen. Tietoisuuden luonto on itsetietoisuus. Objekteja ei ole, ne on modulaatiota samaan tapaan kuin värit led-ruudussa (se ruutu on tämä tietoisuus), eli tapahtumat ruudulla on värejä, ja värit taas on tätä itsetietoista näyttöä... Jatkumo, eli aika (liike ja liikkumaton tila/avaruus), on osa leffaa, joka on pelkästään edelleenkin tätä näyttöä. Kun leffa (eli värit) häviävät myös aika-avaruus häviää mutta tämä näyttö ei häviä vaan pysyy ns. kirkkaana itselleen. Ei lakkaa olemasta vaikka konseptit olemassaolosta ovat lakanneet. Siis tämä, joka on tietoinen silmistä ja kehosta. Tietoinen kehosta joka näyttää olevan tietoinen tekstistä tietokoneen ruudulla. Eli tämä on "subjekti", jolle jopa subjektiivisuus näyttäytyy objektiivisena ja täten illuusiona koska mitään erillistä ei ole niin kuin ylempänä tuli mainittua.

Näitä ei voi kyllä mielellä käsittää. Pitää jotenkin saada se kokemus. Kokea se "minä" ja "minuus" objektiivisesti ja nähdä että ne eivät ole muuta kuin ajatusten ja tunteiden cocktaili joka ei edes ole kokoajan läsnä.

Mikä on aina ollut muuttumattomana läsnä läpi elämän?

2
Mut onko kellään muulla sellasia kokemuksia että muut vois lukea sun ajatuksii ?!? ??? 
Sillai ahdistaa ja pelottaa et nyt toi tietää sen nyt se tietää tyylisesti ja joskus joku tietää jonku asia mitä oot ajatellu ja se vaa tuntuu silt et se olis lukenu sun ajatuksii joteki päässy pää sisäl ???

Juu kyllä. Tuntuu ihan siltä kuin esim. vastaantulijat kadulla kokisi sun ajatuksiin liittyvän värähtelytaajuuden. Ei siis välttämättä lue suoraan ajatuksia mutta näyttää tuntevan sun omat intentiot ja mielentilat. Eli jos ajattelet negatiivisesti jostakin henkilöstä niin ne käyttäytyy tylysti sua kohtaan ja jos oot taas empaattisella päällä niin ihmiset hymyilevät yms. Katsot jotain henkilöä takaraivoon ja se kääntää pään jne.

Mutta tällä on enemmän tekemistä ykseyden kanssa. Ne toiset ihmiset eivät ole "toisia" vaan ne voi nähdä heijastuksina tai peilikuvina. "Sun vartalo" on myös heijastus, se ei ole sinä mutta se on sun peilikuva niin kuin kaikki muutkin asiat, ihmiset mukaanlukien. Niin kuin yöunissa. Jos meet hyvällä mielellä nukkumaan niin todennäköisemmin näet mukavia unia painajaisten sijaan. Ja unien henkilöt heijastelevat ns. "sisäisiä" olotiloja.

Ja kai tääkin pitää mainita; Loppujen lopuksi et ole mikään tietty unessa esiintyvä asia. Voit toki sanoa ja kokea olevasi uni kokonaisuudessaan. Mutta mikä olet ilman ajatuksia? Mikä olet kun mikään ei kysy "Mikä olen"? Ja mikä olet kun mikään ei kysy edes "Olenko olemassa vai en"?

*Syvä helpotuksen huokaus...  ^-^

3
Vapaa aihe / Vs: Psykedeelisen rockin suosituksia
« : Helmikuu 05, 2015, 10:49 »
Mars Volta on kohtuullisen psykedeelistä mun mielestä. Vaatii ehkä muutaman kuuntelukerran ennen kuin useimmat biisit alkaa kolahtelemaan.

4
Termin itseoivallus luonteesta ei taideta siitäkään olla aivan yksimielisiä; tuntuu, että kaikki määritelmät on melko suurpiirteisiä sen suhteen. Olisin kaivannut vähän seikallisempaa alustusta tämänkaltaiselle puhenaiheelle.

Mystisestä kokemuksellisuudesta keskusteleminen on aina vähän vaivalloista, sillä "Minkä ylipäänsä voi sanoa, sen voi sanoa selvästi, ja mistä ei voi puhua, siitä on vaiettava."

Enpä pitäisi tuota lainausta minään kosmisena lakina muttet tainnut siinä mielessä sitä kirjoittaakaan. Alunperin ajattelin pistää ihan vain simppelin gallupin pystyyn mutta tässä foorumissa ei taida kyseisenlaista toimintoa olla olemassa.

En siis aloittanut tätä ketjua informaationjakamismielessä vaan enemmänkin nimenomaan galluppimielessä (vittu mikä sana, galluppi...:D). Mutta ehkä suurin osa ihmisistä ei vain koe että tässä olisi mitään mainitsemisen arvoista... Mielenkiintoista sinänsä.

5
Mitä tarkoitat? Realisaatio on sanakirjan mukaan synonyymi "toteutumisen" kanssa ja itserealisaatio vaikuttaisi olevan jonkin sortin uudissana.

Tossa otsikossahan se lukee tarkennettuna. Käänsin tuon suoraan englannin kielestä (Self realization) ja vasta nyt tajusin että sen suomenkielinen vastine taitaakin olla "itseoivallus". Ei näiden asioiden kanssa kannata kuitenkaan olla kielellisesti erityisen pedantti. Kyse on kuitenkin suorasta kokemuksesta jota ei voi kuvata sanoin henkilölle jolla ei ole kokemuksellista ymmärrystä asiasta. Sanoja voi tietty käyttää hyväksi luuppaavien ajatusmallien kysenalaistamiseen mutta kyse on loppujen lopuksi kuitenkin sanattomasta oivalluksesta.

edit:

Vaihdoin tuon otsikon termin kun kerran oikea suomenkielinenkin vastine on olemassa.

6
Kuinka moni teistä on kokenut tämän simppelin oivalluksen joka on läsnä tässäkin hetkessä? Mulla itselläni on fiilis että tämä on yleisempää kuin mitä oletammekaan. Olisi kiva kuulla joitain mietteitä aiheeseen liittyen ja ehkä kertomuksia "ensiheräämisistä", miksei kysymyksiäkin aiheeseen liittyen jne.

8
Samoja asioita on meikäläisenkin elämässä ollut kuin aloitusviestissä. Tosin en varsinaisesti koe olevani pelkästään aivot. En voi loppujen lopuksi sanoa mikä oikeastaan olen (tai mikä en ole) ja se on vapauttavaa. Ja voin myös olla kokematta itseä ollenkaan, tosin tätä ei teknisesti voi enää kutsua kokemiseksi vaikka kyseessä onkin todellinen "asia". Asia/avaruudellisuus/vapaus/potentiaalisuus/kaikkeus jossa kokeminen tapahtuu (mikään noista em. sanoista ei muuten kuvaa sitä). Mutta... En todellisuudessa ole mikään eksklusiivisesti havainnoitava asia. Voin tosin tietyssä mielessä kokea olevani tämä vartalo aivot mukaanlukien esimerkiksi.

Mutta noi peililäpät ja silmät erityisesti on mullekin aika jännä aihe. Mulla on fiilis että ne silmät näyttää vierailta sen takia kun takaisin ei katsokaan henkilö joka olet kuvitellut olevasi. Ja tässähän ei sinänsä ole mitään negatiivista. Ja välillä näkee muitakin ihmisiä joiden silmistä heijastuu jotain suurta ja mysteeristä. Mutta harvemmin näkyy kovinkaan syvästi.

Alan Watts sanoi muuten jossain luennossaan että silmille voisi kehitellä oman joogansa. Brahman meditaatiota silmiin katsoen tms. Eli kun katsot toisen olennon silmiin niin katsot itseasiassa ykseyttä/buddhaa/heränneisyyttä silmiin. Ja myös se joka katsoo on tämä sama heränneisyys katsomisen muodossa näennäisesti. Absoluuttisessa mielessähän ei ole mitään rajaa näkemisen ja nähdyn välillä vaan ne ovat yksi ja sama.

Ja se kielenkäytön vaikeus näistä asioista puhuttaessa..  :-X

9
Tässä parit artistisuositukset kun kerran Bonobostakin tykkäät.

Szjerdene
http://youtu.be/1vTtB17Dldw

Machinedrum
http://youtu.be/4RitmQqx6vY

Ta-ku
http://youtu.be/BAQtIFtM250

10
Käyttökokemukset / Vs: Kristallin kirkas tajunnantila?
« : Syyskuu 04, 2012, 13:34 »
Kristallin kirkas tajunnantila vastaa aika hyvin "minunkin omaa" kokemusta. Ei oo viimekertoina tullut mitään suurempia hallusinaatioita mutta kuolemaa ja olemista on tullut käsiteltyä ns. sanattomasti.

Mutta joo, jonkun näköinen transsendentaalinen tila on nykyisin päällä päivittäin (osan päivää selkeästi) vaikka sieniä on viimeksi tullut vedettyä noin 9 kuukautta sitten. Osittain kys. kokemista voisi kuvailla selkouneen vertaamalla. Kuin olisi hereillä unessa.

11
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Huhtikuu 03, 2012, 13:46 »
Tripin aikana olin muun muassa aivan varma että olin tullut joko hulluksi tai jumalaksi, uskoin olevani ainoa oikeasti tietoinen olento maailmassa (trippikaverini olivat vain sienistä johtuvia älykkäitä avaruusolentoja). Tästä tietenkin seurasi se että koska minulla ei ole kokemusta tai havaintoa maailmasta jossa minua ei ole olemassa täytyy minun siis olla kuolematon, jotta maailma olisi olemassa.

Erittäin tuttua settiä.

13
Käyttökokemukset / Vs: Sienet ja eläimet
« : Syyskuu 06, 2011, 23:19 »
Toi ei oo muuten pelkka yhteensattuma etta toi kissa ilmestyi tuohon konepellille. Video ei taida nakya ellette ole kirjautuneena youtubeen.

Driving On Salvia Extended Version

14
Käyttökokemukset / Vs: Sienet ja eläimet
« : Syyskuu 06, 2011, 22:57 »
Mulla linnut tulee parvekkeelle ihmettelemaan yms. Mutta ilman sieniakin elaimet normaalisti ihmettelee kun kavelen ulkona. Tanaan viimeksi esim. kettu seurasi mua iltalenkilla noin 50 metria. Satuin katsomaan taakse ja kettu hyppas puskaan, jatkoin kavelya ja katoin taakse taas ja se kettu oli taas mun takana. Olin siis taysin selvana liikkeella. Taa ilmio on mulle jokapaivaista ja johtuu kasittaakseni heranneesta kundalinista (ihmisetkin tuijottavat btw.).

15
Tuli kerran oivallettua että mä oon se, joka on aina nähnyt kaiken ja tulee olemaan mukana kaikessa kivassa ja kaikessa paskassa aina. Tätä oivallusta seurasi mahtava lämmön ja sympatian tunne itseä kohtaan, huomasin että olin unohtanut miltä rakkaus tuntuu. Tämän jälkeen elin nykyhetkessä melko täysin seuraavat 2-3 tuntia. Joka ikinen hetki kuihtui saman tien kun oli syntynytkin ja uusi (sama) hetki oli jo tilalla.

Sivuja: 1 2