Psilosybiini.info

Yleistä => Muu sienikeskustelu => Kärpässienet => Aiheen aloitti: PerusJamppa - Joulukuu 05, 2019, 03:42

Otsikko: Muskimolin erottelu
Kirjoitti: PerusJamppa - Joulukuu 05, 2019, 03:42
Pari kuukautta sitten Reddittiä selaillessa tuli vastaan jonkun Australialaisen kaverin kärpässieni kokeilut ja innostuin itekkin kokeilemaan :D

Eli siis muskimolihan on vesiliukoista joten ei tarvita mitään monimutkaista tähän. Itsehän poistin sienen jalan ja heltat, eli jäljelle jää vaan se punainen nahka (nahassa pitäisi olla suurin osa muskimolista/ iboteenihaposta) ja vähän sitä keltaista "lihaa" mitä siihen väkisinkin jää, ja tietty kuivaus. Revin nahan pieniksi paloiksi ja laitoin purkkiin ja vettä perään, purkki jääkaappiin 3-4 pvä ajaksi sekoitellen/ ravistellen pari kertaa päivässä. Tämän jälkeen otetaan esim. suodatinpaperi ja kaadetaan neste tämän läpi niin että kaikki kiinteä jää pois. Laitetaan vielä pariksi päivää jääkaappiin, jolloin alkaa noita "klimppejä" muodostumaan sinne.

Tämän jälkeen pidin uunissa 110° lämmössä ja annoin veden haihtua ja raavin kiinteän aineksen pois astialta. Itse käytin vajaan 2 grammaa kuivattua nahkaa, eli lopputuloskin oli odotetun kokoinen.

Vielä en lopputuotetta ole vielä kokeillut mutta ainakin tuon kaverin mukaan lopputuotteesta "suositeltu" aloitusdose olisi n. 100mg ja siitä kokeilemalla ylöspäin, toimii ainakin suun kautta ja polttamalla. Olisi ihan mielenkiintoista kuulla onko täällä kukaan muu kokeillut tätä.
Otsikko: Vs: Muskimolin erottelu
Kirjoitti: hemulaattori - Helmikuu 12, 2020, 22:04
Onko tilanteeseen updatea? Miten toimi? Itseä kuumottais kyllä tollasta lähteä maisteleen.
Otsikko: Vs: Muskimolin erottelu
Kirjoitti: PerusJamppa - Helmikuu 15, 2020, 16:40
Joo tulihan tota kokeiltua. Poltin ensin tupakan seassa (maistuu aika hirveältä :D) ja tuli aika mieto rentouttava vaikutus ja melkeen nukahdin sohvalle, vaikutukset kesti vähän yli tunnin.

Myöhemmin laitoin vähän kannabista sekaan ja polttelin. Vajaan 10min sisällä rupes vähän pyörimään päässä samanlailla kun pienessä humalassa. Tuli tosi jumittava olo ja vajuin sellaseen vähän unenomaiseen tilaan, kevyet euforiatkin oli.

Tuun varmaan syksyllä kokeilemaan uudelleen jos tulee kärppäreitä kerättyä, mahdollisesti isomman annoksen kanssa. Polttamalla ei ainakaan tullut yhtään tota pahoinvointia mikä on muuten aika yleistä muskimolin kanssa.