Psilosybiini.info

Muu keskustelu => Vapaa aihe => Aiheen aloitti: Kukkahattusetä - Toukokuu 12, 2018, 00:10

Otsikko: Kesän avaus
Kirjoitti: Kukkahattusetä - Toukokuu 12, 2018, 00:10
On se vaan niin mukavaa kun kesä on täällä ja huomenna korkataan se alkaneeksi. Ensimmäiset metsä bileet tiedossa ja kattauskin on enenmän kuin kohdallaan. Arviolta reilut 400 mikkiä per naama höystettynä riittävällä määrällä sellaista vihreetä yrttiä.
Otsikko: Vs: Kesän avaus
Kirjoitti: Tapahtumahorisontti - Toukokuu 12, 2018, 21:11
Voisin itsekin fiilistellä vähän tapahtumia. Kevät on ollu kyllä taas hyvää ja korkean muutosnopeuden aikaa. Pikku hiljaa valmistuvat opinnot, uusi asunto ihanan tyttöystäväni kanssa, musiikkiprojektit joista mainitakseni huomenna oleva ensimmäinen keikka, Louhen käärmeet esiintyvät. Kasvukausi ja terminen kesä alkaa olla käsillä, kasvit, sienet, rohdot. Tänään keräsin voikukan juuria maasta, ne antaa juurensa tällä hetkellä helpohkosti. Oon joka kevät koittanut vähän paastot, se on tuntunut aika vaikealta ajatukselta, kun on ollut myös mieli ja ruumis aika herkillä / ayuervedisesti vata dosha dominoi liikaa. Kuitenkin, hyvää meininkiä elämä täynnä !! Tänään koivut hiirenkorvilla. Polttelin juuri spliffin; Islannintimjamia, kotimaista timjamia, kolme kesää sitten ulkokasvatettua Typhoonia.

Peaz, Luv & Harmony <3
Otsikko: Vs: Kesän avaus
Kirjoitti: Ideakonsultti - Toukokuu 15, 2019, 13:24
Täytyy se viikonloppuna mennä mettään kävelemään ja istua nauttimaan sieniteetä ja ihmetellä luonnon kauneutta.
Otsikko: Vs: Kesän avaus
Kirjoitti: ruoja - Heinäkuu 03, 2019, 10:45
En viitsinyt tämän takia omaa ketjua tehdä tai aloittaa mitään virallista havaintoketjua kaudelle mutta jossain näyttää jo Suippumadonlakkia löytyvän: https://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Number/26072275#26072275