Psilosybiini.info

Yleistä => Sivuston toiminnasta ja käytöstä => Aiheen aloitti: Ylläpito - Maaliskuu 12, 2017, 11:51

Otsikko: Uusi palvelin, suuria parannuksia tietoturvaan ja wiki poistettu käytöstä
Kirjoitti: Ylläpito - Maaliskuu 12, 2017, 11:51
Eilen 11.3.2017 sivustomme siirrettiin teknisistä ja hallinnollisista syistä uudelle palvelimelle ja samalla karsimme käytöstä pois ohjelmistoa, joka oli jäänyt vähäiselle käytölle ja lisäsi turhaan ylläpitotarvetta. Tämän lisäksi otimme käyttöön pitkän aikaa toivottuja tietoturvaominaisuuksia. Mikäli ongelmia tai puuttuvaa sisältöä ilmenee, ilmoitathan sen välittömästi tässä viestiketjussa.

IP-OSOITTEET POISTETTU KESKUSTELUPALSTAN TIETOKANNASTA
Useiden toivomusten mukaisesti käyttäjien jäljittämisen joissakin tapauksissa mahdollistaneet tallennetut IP-osoitteet on tyhjennetty foorumiohjelmiston tietokannasta. Kokeilemme nyt myös IP-osoitteiden tallentamisen poistamista kokonaan keskustelupalstalla, ilmoittakaa jos ongelmia ilmenee. Teknisiä yksityiskohtia voidaan selittää pyydettäessä. IP-osoitteet eivät tallennu myöskään pikakeskustelun tietokantaan.

WIKI POISTETTU KÄYTÖSTÄ
Aiemmin käytössä ollut Mediawiki jäi niin vähäiselle käytölle, että sitä ei enää asennettu uudelle palvelimelle. Joitakin artikkeleita vanhasta wikistä tullaan siirtämään foorumin puolelle, ilmoittakaa tähän viestiketjuun puuttuvaa sisältöä.

Palaute ja kysymykset ovat erittäin tervetulleita!
Otsikko: Vs: Uusi palvelin, suuria parannuksia tietoturvaan ja wiki poistettu käytöstä
Kirjoitti: Matias - Maaliskuu 13, 2017, 14:47
Käytössä oleva pikakeskusteluohjelma näyttäisi tallentavan IP-osoitteet keskustelupalstan antaman tiedon mukaisesti, eli tällä hetkellä käyttäjien todelliset IP-osoitteet eivät tallennu foorumille eivätkä myöskään chattiin! Aloitusviestiä muokattu uuden informaation mukaisesti.
Otsikko: Vs: Uusi palvelin, suuria parannuksia tietoturvaan ja wiki poistettu käytöstä
Kirjoitti: vescuu - Kesäkuu 01, 2018, 21:55
Näköjään serveri sijaitsee panamalla eli ei taida suomen viranomaiset helpolla edes saada osotteita.