Psilosybiini.info

Muu keskustelu => Vapaa aihe => Aiheen aloitti: Malchievous - Elokuu 15, 2013, 18:49

Otsikko: Podcastit
Kirjoitti: Malchievous - Elokuu 15, 2013, 18:49
Mitä podcastejä kuuntelette jos kuuntelette ollenkaan? Todella upea formaatti josta olen saannut aivan uskomattoman paljon irti.

Lempparini on Duncan Trussell Family Hour (http://duncantrussell.com/). Sopii ehdottomasti tämän foorumin porukalle kaikin puolin. Duncanin loistavaan verbaaliseen psykedeliaan kannattaa ehdottomasti tutustua. Hyvä jakso Duncaniin tutusmiseen voisi olla vaikka tämä http://thedrunkentaoist.com/episodes/episode-21-duncan-trussell-and-net-indra (http://thedrunkentaoist.com/episodes/episode-21-duncan-trussell-and-net-indra). Ei ole Family Hourista vaan Danielle Bonellin Drunken Taoist podcasti. Duncani vieraana loistaa ja episodi sisältää naurua, filosofiaa ja motivoivaa keskustelua. Erityisesti naurua.

Ei huumori osaltolta löytyy Aubrey Marcuksen Warrior Poet. (http://www.warriorpoet.us/) Sisältää paljon keskustelua psykedeeleistä, shamanismista, terveellisestä elämästä, tavoitteista ja kaikesta sellaisesta.

Sitten on tietenkin Joe Rogan Experience (http://joerogan.net/podcasts/). Huumoria ja asiaa. Joe Rogan jauhaa paskaa monesti mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Pitkiä episoideja ja niitä tulee useasti.

Tossa nyt aluksi. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan vähintään Duncaniin. Voi muuttaa elämän.
Otsikko: Vs: Podcastit
Kirjoitti: Malchievous - Elokuu 16, 2013, 18:49
Duncan Trussell Truth (http://www.youtube.com/watch?v=xK8wx9v18rk#ws)

Ärsyttävä musiikki taustalla, tyhmä video ja loistava puhe.
Otsikko: Vs: Podcastit
Kirjoitti: Pehmo - Marraskuu 14, 2017, 00:42
Mykologi Paul Stamets vierailemassa Joe Roganin podcastissa

Otsikko: Vs: Podcastit
Kirjoitti: imukala - Marraskuu 14, 2017, 08:43
Edellämainittujen lisäksi olen nauttinut joey diazin podcasteista, ei ehkä sovi herkemmin loukkaantuville ihmisille. Lisäksi dan carlinin hardcore history podcastit ovat erittäin mukavaa kuunneltavaa.