Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mikale

Sivuja: 1
1
No joo, tuo olikin lähinnä tollasta fiilistelykuvausta ja jälkeenpäin aloin miettiä että mitähän sieniä nämä on  :)

2
Mitähän nämä sienet mahtaa olla?


3
Muu sienikeskustelu / Vs: Sienet ja hoitosuhde psykiatriselle
« : Syyskuu 12, 2020, 12:00 »
Vanhahko aihe mutta kommentoinpa kuitenkin: ylempään viitaten, hyvä terapeutti ei kommentoi mitään terapian sisältöä omakantaan tai mihinkään muuhunkaan elektroniseen tietokantaan yms. Yleensä terapeutit ei käytä noita ollenkaan, korkeintaan voisin kuvitella että jos sattuu olemaan myös psykiatri ja määrää lääkkeitä niin ehkä sitten. Tosin mielestäni on ongelmallista jos sama henkilö on potilaalla terapeuttina ja psykiatrina, pitäisi olla eri ihminen.

Itse olen terapeutille ollut aina avoin ja kertonut kaiken mitä haluan, eipä se niistä voi kenellekään kertoa ja jos alkaa tuomita minua niistä niin on paska terapeutti. Tosiaan mt-alan ihmisillä on täysi vaitiolovelvollisuus ellei kyseessä ole asia joka uhkaa tosissaan toisten henkeä.

Oma terapeutti on jo melko vanha, osa-aikaeläkkeellä. Ajattelen että tuskin tässä vaiheessa enää voisin sanoa oikein mitään, mitä hän ei olisi aiemmin joltain potilaalta kuullut.

4
Tulipa nyt kokeiltua microdosettamista toisen kerran, ensimmäinen kerta oli kesällä ja siitä jäi pariksi viikoksi hieman mukavampi fiilis (kroonisesti masentuneelle tää on tosi iso juttu). Eilisen annoksen jäljiltä ei tuota fiilistä jäänyt, mikä vähän harmittaa mutta eipä kai voi muuta kuin jatkaa kokeiluja, melkeinpä kaikki muut keinot masennukseen on kokeiltu, ketamiinia lukuunottamatta.

Tämä annos oli vähän alle 0.2g, eli ehkä ensi kerralla kokeilen himpun isompaa. Ensimmäisen annoksen tarkkaa määrää en tiedä, silmämääräisesti olisin olettanut olevan samansuuntainen mutta ehkä ei.

Jotain ihan lieviä hyvänolon fiiliksiä tuli noin 1,5-2h annoksen ottamisen jälkeen, näiden kahden kokemuksen perusteella sanoisin että pitää tehdä jotain että tuntuu fiiliksiä, sohvalla maatessa ei tunnu mitään. Eka kerralla lähdin ulos taiteilemaan ja eilen alkoi jotain tuntua vasta kun aloin venytellä, se tuntui sitten yllättävän kivalta. Muutenkin asioihin koskeminen oli mukavaa mutta silleen hassun lievästi että se oli just siinä jotenkin kynnyksellä että jos kokemusta jäi miettimään niin se livahti karkuun.

Pääkipuihin ei toistaiseksi apua mutta kuten sanottu, jatketaan kokeilua.

5
Kävin tänään taas etsimässä, parikymmentä kilsaa pohjoiseen Oulusta, vanhaa metsätietä ja pellonreunaa mutta kun ei. Yhdestä paikasta löytyi paljon muunlaisia sieniä mutta ei näitä. En kyllä nyt oikein ymmärrä mikä mättää.

Tässä kuvaa kolmesta parista paikasta missä oon käynyt, onko nämä edes potentiaalisia paikkoja?
6
Vapaa aihe / Vs: Kohtaamiset maanomistajien kanssa spoteilla
« : Elokuu 30, 2020, 17:18 »
Teen ”taiteilijana” usein muutenkin kaikkea hölmöä niin en ehkä ole edes ajatellut pitääkö joku tätä tavallista oudomman näköisenä hommana. Usein saan katseita muuhunkin outoiluun liittyen ja vaan joko moljotan takaisin tai ignooraan. Kyykkiminen on ehkä se mikä eniten saattaa kiinnittää huomiota, ajattelin että jos tulee kyselyä niin sanon että terapeutti käski mindfulness-harjoituksena etsiä luonnosta ”mielenkiintoisia asioita” ja katsoa maailmaa ”eri tasolta”. Sitten voin siinä itsekin pyöritellä silmiä höpöjutuille. Suurin osa ihmisistä menee vähän noloksi terapeutin mainitsemisesta ja todennäköisesti jättää rauhaan 😀

7
Itsellä on käytössä venlafaksiini masennukseen ja triptyl migreenin estoon (estää nykyään erittäin huonosti, siksi muita keinoja etsin), onko kenelläkään muilla näistä kokemuksia?

Olen kerran ottanut pienen annoksen, en ole ihan varma lasketaanko microdoseksi mutta sinnepäin. Fiiliksiä ei pahemmin tullut, korkeintaan sellainen ihan minimaalinen ”känni”, tosin olin myös ottanut jossain vaiheessa diapamin. Kuitenkin jälkeenpäin seurasi olotila joka varmaan oli jonkunlainen afterglow, menin yöuinnille ja taiteilin ja oli mukava olo, mikä siis kroonisesti masentuneelle oli aika jättimäinen voitto. Mukavahko ja ei-niin-masennuskeloihin-jumittunut fiilis jatkui pari viikkoa, mielellään jatkaisin microdousauksen kokeilua jos löydän jostain jotain kuvattavaa. Nyt myös aika jatkuvat päänsäryt kiusana.

8
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Elokuu 29, 2020, 14:42 »
Lainaus käyttäjältä: ruoja
Oulusta 30km johonki suuntaan oon löytäny reilu pari sataa tälle kautta. Eipä oikein muuta vinkkiä tule mieleen kuin että koittaa vaan etsiä oikeista paikoista. Tämä on eeppisen pätevä teos: https://psilosybiini.info/taika/taika2015-final-print.pdf

Olen toki lukenut tuon teoksen! Jotenkin ehkä vaan huono tuuri. Taas kävin päiväkävelyllä metsässä, oon etsinyt vanhoilta pelloilta, heinätupoista, sähkölinjojen alta vaan joku nyt mättää. Onko muut sienet lähistöllä vinkki siitä että näitäkin voisi löytyä? Entä mesimarjat? Niitä on usein tullut vastaan, tai siis lehtiä lähinnä, marjoja vain ihan pari.

9
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Elokuu 29, 2020, 09:37 »
Oulun suunnalta ei ole löytynyt, tosin ensikertalainen tässä etsii... Kuljen luonnossa tosi paljon ja ehkä kuvittelin että löytyisi vähän helpommin vaan ei ole ollut tuuria yhtään 😕

Onko muilla tällä suunnalla? Onko mitään vinkkejä? Kiitos!

Sivuja: 1