Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ShaRbC

Sivuja: 1
1
Tähän laatikkoon ei kiinnitetä hanskoja. Laatikon toiminta perustuu ilman liikkumattomuuteen ja siihen tulee reilun kokoiset reiät. Liian pienet reiät aiheuttavat ilmavirtauksia käsien mennessä sisään ja ulos laatikosta, mikä kasvattaa kontaminaatioriskiä. Suuremmat reiät pitävät ilman paremmin paikallaan.

Tarvittavat välineet:

  • Vähintään 45 litrainen, läpinäkyvä muovilaatikko (mielellään 60+). Kiinnitä muotoon ja kokoon huomiota, että se on tarpeeksi syvä ja korkea sisältämään tarvitsemasi välineet. Clas Ohlsonista löytyy ainakin hyvänmuotoisia 45 litraisia, tosin se on hieman pienehkö. (Saa vinkata, jos joku tietää mistä löytää isompia järkevänmuotoisia laatikoita. Monet tuntuvat olevan korkeita ja kapeita).
  • Akkuporakone. Ei tarvitse olla 12 mm istukka, kuten isommissa ja järeämmissä reikäporanterissä. Eli halvin vain mikä rautakaupasta löytyy.
  • REIKÄSAHASARJA BOSCH 7-OS 26-64 MM HSS-BIMETALLI. Saa muistaakseni clasulta myös. Huom! Nämä samat terät ovat loistavia monotuben reikien tekoon.
  • Kaasupoltin (esim. Motonetistä).
  • Puukko.

Aseta laatikko ensin pöydälle, millä sitä käyttäisit. Istu pöydän ääreen ja kuvittele millä korkeudella ja leveydellä reikien kannattaa olla, jotta voisit työskennellä hartiat ja kädet rentona laatikon sisällä. Yleensä olkapäiden leveys on melko hyvä. Reikiä ei ainakaan kannata tehdä liian lähekkäin. Mikäli kaadat Agaria petrimaljoihin, kannattaa reikien olla myös tarpeeksi korkealla, jotta pääset käsiksi pinon ylimpiin maljoihin, (vaihtoehtoisesti pinot voivat tietysti olla matalampia).

Halutessasi voit merkata laatikkoon kuulakärkikynällä mihin kohtaan reiät olisi hyvä tehdä. Tämä helpottaa hieman reikien poraamista oikeaan kohtaan. Laita porakoneeseen isoin yllä mainitun reikäsahasarjan terä ja tee yksi iso neliön muotoinen reikä poraamalla neljä pienempää reikää liittenä olevan kuvan punaisten ympyröiden mukaisesti.

Tämän jälkeen kuumenna puukkoa kaasupolttimella, jotta voit helposti leikata/sahata rosoisuudet ja ylimääräiset muovijämät reunoista pois (ylemmässä kuvassa siniset viivat). Puukon kuumennus pitää tehdä noin 10 sekunnin välein jäähtymisen takia.

Toisessa liitteessä lopputulos. (Itselläni reiät jäivät hieman liian alas. Petrimaljapinon ylimpiin maljoihin on hiukan hankala päästä käsiksi).

2
Viime syksynä ensimmäisen kerran pääsin tutustumaan sieniin silokkien muodossa. Nyt kun omat cubensiskasvatukset olivat tuottaneet satoa pääsin kokeilemaan myös niitä. Odotukseni olivat, että cubensis on suurin piirtein samanlainen kuin semilanceata, mutta yllätyin miten erilaiset olot niistä loppujen lopuksi tuli. Annoskokoni oli suurin piirtein kuivana 2 grammaa. Silokkeja olin syönyt n. 15-20 kpl annoksina. En tiedä ovatko yhtään vastaavan kokoiset annokset, mutta yhdessä kolmesta silokkikokemuksestani voisin sanoa, että annos tuntui ainakin erittäin vahvalta, joten en pelännyt ottaa kahta grammaa cubensista, jonka täältä luin olevan "vahva" annos.

Ensimmäisenä huomasin, että cubensis oli huomattavan paljon psykedeelisempää ja että ottamani annos oli melko vahva. Näin kuvioita ja fraktaaleja joka puolella ja ympäristö myöskin muovautui helposti. Jos esim. katsoin raidallista paitaa, kaikki ympärillä näytti raidalliselta. Silokkien kanssa en ollut kokenut tällaista ollenkaan. Silokit eivät tuoneet itselläni ikinä erityisemmin mitään visuaaleja, vaan kaikki vain näytti sanoinkuvaamattoman kauniilta, muttei mitenkään vääristyneeltä tai erityisen kuvioituneelta. Jos katsoin seiniä pitkään, niin saattoi silokeissakin kyllä nähdä kuvioita, mutta se ei ollut kovin korostunut aspekti. Cubensis tuntui muuttavan muotoja ja tekevän seinistä ja asioista liikkuvampia. Itselle tuli jostain syystä näkemistäni visuaaleista jotenkin olo kuin olisi jossain amatsonin sademetsässä, mikä oli kyllä mielenkiintoista. Värit ja salmiakin muotoiset kuviot olivat jänniä, mutta silokkien aiheuttama suorastaan liikuttava kauneus tuntui uupuvan.

Seuraava iso ero minkä huomasin oli se, että cubensiksissa keskittymiskykyni oli todella huono kun trippi pääsi vauhtiin. Pystyin keskittymään yhteen asiaan vain muutamia sekunteja, jonka jälkeen jokin uusi ajatus tai idea valtasi tajuntani. Kokeilin parikin kertaa, kuinka kauan voin keskittyä yhteen asiaan, esim. kävelemään portaita tietoisesti ja onnistuin ehkä 5-6 sekuntia, kunnes tietoisuus tästä katosi ja aloin miettimään muita. Tämä oli siinä mielessä ikävää, että oli vaikea rentoutua ja nauttia kokemastani, kun ideoita lenteli päässä jatkuvasti ja tuntui, että koko ajan pitää tehdä jotain muuta mitä juuri äsken tein. Tämä loi hyvin sekavan kokonaisuuden. Silokkien kanssa tällaista ongelmaa ei ollut ollenkaan. Pystyin keskittymään helposti mitä tahansa teinkin ja rentoutumaan. Ajatukseni eivät pomppineet asiasta toiseen jatkuvalla syötöllä ja pystyin istahtamaan alas ja nauttimaan maailman kauneudesta kaikessa rauhassa. Olisiko tämä cubensiksien aiheuttama sekaisuus ja halu tehdä koko ajan jotain johtunut vain liian isosta annoksesta?

Kolmantena selkeänä erona oli tunteiden ailahtelu cubensiksilla. Katsoessani hetken leffaa (hetken vain siksi, että en voinut keskittyä siihen ollenkaan), eläydyin todella vahvasti näkemääni. Iloisissa kohdissa tulin iloiseksi ja surullisissa surulliseksi. Tunteeni muuttuivat hyvin vahvasti ympäristön perusteella. Musiikkia kuunnellessani (https://www.youtube.com/watch?v=BU2vTxn7nJw) huomasin saman. Mystisissä kohdissa aloin ihmettelemään ja kyselemään mielessäni itseltäni kaikkea. Kun biisi alkoi loppua, aloin itsekin istahtaa alas ja miettimään olikos tämä tässä. Kun seuraava biisi lähti käyntiin ja pirteämmällä kohdalla, niin piristyin itsekin ja taas teki mieli lähteä liikkumaan. Mitään tällaista en ollut silokkien kanssa kokenut. Silloin tunteeni pysyivät täysin normaaleina, tai no normaalia huomattavasti positiivisempina, mutta ympäristö ei vaikuttanut silloin siihen mitenkään. Olin vain onnellinnen alusta loppuun, eikä se siitä muuttunut.

Neljäntenä sanoisin, että cubensisten kanssa efektit tuntuivat tulevan hyvinkin aalloittain. Hetken aikaa visuaalit ovat todella voimakkaat, sitten kuin sormia napsauttamalla ne katosivat ja muutaman sekunnin tuintui kuin olisin ollut selvin päin. Sitten taas pikkuhiljaa efektit hiipivät voimakkaammiksi ja saattoivat taas kadota hetkeksi. Tämä liittyi varmaankin aiemmin mainitsemaani sekavuuteen. Silokkien kanssa tätäkään ei ollut, vaan efektit (valojen ja kaiken muunkin kauneus) oli tasaisesti päällä alusta loppuun. Samalla kun tuo efektien katoaminen tapahtui niin yleensä alkoi myöskin uusi ajatusketju. Ajatukset saattoivat vaihdella muutamien sekuntien väliajoin, mutta tuo efektien katoaminen tapahtui ehkä vajaan minuutin välein. Tosin ajantajuhan tuossa hommassa katoaa, mutta suunnilleen tuolta se tuntui.


Efektien kasvu ja yllättävä katoaminen illustroituna sahalaitaisella aallolla.

Viimeisenä voisin mainita, että sain vähän fyysisesti huonohkon olon cubensiksista. Tämä myös tuntui vaikuttavan vähän negatiivisella tavalla, koska tunteet olivat niin herkästi ailahtelevat niin vatsassa oleva kevyt huono olo ei parantanut asiaa. Silokeista en ole koskaan saanut pienintäkään pahoinvointia. Olin syönyt itseni aivan liian täyteen aiemmin päivällä, mutta siitä oli noin 5-6 tuntia, joten en ole varma vaikuttiko se. Olin 6 oluttakin juonut juuri ennen sienien syöntiä, mutta silokkien kanssa olen myös juonut, enkä niistä ole huonoa oloa saanut. Saattoi olla vain huono tuuri nyt.

Siinä varmaan pääpiirteittäin tärkeimmät asiat mitä koin. Olin melko väsynyt ennen sienten syöntiä, joten se saattoi myös vaikuttaa sekavuuteen. En sanoisi että tämä cubensistrippikään huono olisi ollut, mutta olisin kaivannut enemmän selkeyttä. Yritän ensi kerralla ottaa todennäköisesti sen 1,5 grammaa ja katsoa miten eroaa. Jätän todennäköisesti myöskin alkoholit väliin ja katson, että olen fyysisesti ja henkisesti mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Joku täällä taisi joskus mainitakin, että silokit ovat henkisempiä ja selkeämpiä. Tästä olen samaa mieltä tämän ensimmäisen kokemukseni perusteella, mutta täytyy testata vielä enemmän vähän kevyemmillä annoksilla ja otollisemmilla muuttujilla.

Sivuja: 1