Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Psilocybin Laden

Sivuja: 1
1
Terve vain kaikille tasapuolisesti keskustelupalstalle. Muutamat kasvatukseen liittyvät asiat askarruttavat:

1. Minkälainen ilmankosteuttaja on paras vaihtoehto tavalliselle, n. 35 litran muovilaatikolle? HuMyssä mainitaan "ns. propelli-tyyppinen kostutin", kääntyykö tämä englanniksi Cool Mist Humidifier vai Ultrasonic Humidifier? Mistäs putiikeista näitä oikeanlaisia kosteuttajia kannattaa lähteä etsimään? Osaisiko joku suositella jotain tiettyä mallia?

2. Voiko ilmankosteuttaja olla liian tehokas? Ymmärtääkseni ilmanvaihtoa ei voi olla liikaa, kunhan kosteus pysyy >90%?

3. Tarkoittaako ilmapumpun l/h-luku sitä, kuinka monta litraa ilmaa pumppu siirtää tunnissa? Jos näin, niin eikö silloin yksi 100l/h-pumppu riitä enemmän kuin tarpeeksi optimaalisen ilmanvaihdon saavuttamiseksi tässä aiemmin mainitussa 35 litran kasvatustilassa?

4. Voiko sienivaiheessa sumutettavaan veteen sekoittaa isopropanolia/muuta desinfiointiainetta?

5. Uskaltaako osittain kontaminoituneen PF-kakun sieniä syödä? Voivatko pöpöt tarttua sieneen, vaikkei sieni olisikaan suorassa kosketuksessa kontaminaatioiden kanssa?

6. Mitä hyötyä on ostaa kosteusmittari, jos ne ovat niinkin epätarkkoja kuin ovat? Eikö kosteuden kertyminen kasvatustilan pinnoille kerro että kosteus on riittävä?

Sivuja: 1