Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kookospahkina

Sivuja: 1 2
1
Ystävälläni joka pohtii sienien testausta on orastavaa uniongelmaa. Satunnaista nukahtamisvaikeutta yms. Vaikuttaako psykedeelit, yksi tai kaksi käyttökertaa, uniin ja unen laatuun jne.. Ystäväni ei haluaisi pahentaa orastavaa uniongelmaansa.

Lisäksi, ystäväni rakastaa satunnaista, noin kerta kuussa tapahtuvaa kannabiksen käyttöä. Olen lukenut että joillain psykedeelit ovat "pilanneet" kannabiksen.. Onko nämä yksittäistapauksia vai onko tämä jopa todennäköistä? Kokemuksia?

Ystäväni kiittää:)

2
Hello

Pääseekö foorumin discordiin suoraan discordista? Kun tää linkki täällä ei aukase discordia vaan menee playkauppaan missä puhelin alkaa sekoilemaan. Kiitos

3
Vahvistakaa että tämä syksy ollut ainakin näin eteläsuomessa vaikeahko harrastuksen parissa?!

Itse olen aloittelijana panostanut nyt suhteellisen paljon kuvailureissuihin ja tuntuu että alkusyksy oli kovin kuivaa, niitä sateita odoteltiin ja nyt äkisti taas jo tuli yöpakkaset ja ensilumet ja kausi alkaa olemaan paketissa. Onko nämä mun reissut ollut ihan turhia vai onko muillakin ollut normaalista poiketen vaikeuksia?
Ainut spottikin oli metsäkoneella ja raivureilla pilattu :-\.
Pohjoissuomen kuvailureissu yhden kokemuksen mukaan taas oli aivan onnistunut..

No, jäihän käteen nyt ainakin kokemusta ja pienoinen palkinto kovasta työstä.. Ehkä ensivuonna paremmalla taidolla ja onnella ::)

4
Heipsan!

Alkaa vähän taistelukestävyyttä vaatimaan kun spotti on todella laaja ja kauttaaltaan indikaattoreita täynnä mutta vain yhdestä neliömetrin kokoisesta alueesta löytyy aina tuo max neljä yksilöä kerrallaan. Varsinkin kun kerran olen päässyt unelmaspotille mutta sinne ei enää paluuta ole :(.

Näistä nyt olen taas lähes varma mutta silti olisi kiva saada varmistusta.

Itselle tunnistamista helpottavaksi asiaksi on tullut tuo varren kimmoisuus. Yksilöt ovat aina että: dojoing! Tässä mä olen ;D. Onko muita vastaavan näköisiä lajeja joissa tuo varsi on yhtä ”joustava”?

Kiitos taas!

5
Right right??

6
Velho- ok, thanks! Vähänofftopic mutta pystyyköhän noita saada leviämään tuohon omalle pihanurmelle jos käy räpsimässä itiöitä ja emiä tonna pintamultaan😬😂

7
Kookospahkina - Nuo kaksi ovat liian nuoria yksilöitä poimittavaksi, koska helttojen suojukset eivät ole vielä avautuneet ja täten itiöemät eivät ole ehtineet levittää itiöitä. Kannattaa ihan suosiolla jättää pienet yksilöt luontoon sikiämään. Kaikki muut löytösi ovat haprakkaita (Psathyrella).
Ok. Eli tuo yksi oikeanpuoleisin kupissa on ok jo kerättäväksi ja oikeaa lajia? Kaksi liian varhain poimittuja mutta oikeata lajia?. ”Itiöemät eivät ole ehtineet levittää itiöitä?” Mitä tällä tarkoitat? Onko noissa pienimmissä kuitenkin psilosybiiniä mutta sienien kannatta antaa levittää itiöitä jotta tulee uusia pienokaisia?
En kai noita pienimpiä ala kuitenkaan pois heittämään? Käyttöön?

Kiitos

8
Noista pienimmistä ei liene epäselvyyttä kun löytyi samasta paikasta kuin muutkin varmat tapaukset, mutta onko nuo vielä liian pieniä poimittavaksi? Onko taikaa vai kannattaisiko suosiolla jatkossa jättää kasvamaan kokoa? Yhden vielä pienemmän jätin sinne muhimaan..

Sitten nuo isommat.. Aika hyvin jo mielestäni tunnen suippumadonlakin mutta eikös nää isommat nyt ole jotain muuta? Samoja elementtejä kyllä paljon että en ihmettele että joku sekoittaa.. Jalkakin tuollainen ”kultainen” niinkuin kuuluu.. Tosin koko vähän turhan kookas ollakseen semi.. Otin nyt kuitenkin yhden varmuudeksi mukaan..

Vielä on maa tosi kuivan tuntoista täällä🤦🏼‍♂️

9
Thuglyfe - Vaaleampi on hiippo. Tummempi näyttää suippumadonlakille, mutta vähän epäselvä kuva.

Kookospahkina - Kaikki suippumadonlakkeja. Suippumadonlakit voivat kasvaa myös suhteellisen suureksi. Näyttää jo vähän mädäntymään päin olevan nuo alemmissa kuvissa olevat.

Sienisimi - Hiippoja ja mahdollisesti nääpiköitä.

”Mädäntymään päin?” Käyttökelpoisia?🤔

10
Mitenkäs? Tuo iso ihmetyttää. Mutta toisaalta kaikki merkit natsaa

11
Kipossa olevat vissiin on aika varmoja mutta mites nuo pari? Sama paikka. Lakin muoto ja jalan väri vähän hämää. Heltat kyllä tuollaiset violetinruskeat niinkuin suipoissakin..

12
Jatkoa...

13
Hitti? Nuo isot ja toisaalta tuo pieni millä kovin vaaleat heltat mietityttää. Samalta paikalta kaikki parin metrin alueelta.

14
Sähkölinjojen alta metsäautotien varrelta, Päijät-häme. Taas vähän erilainen kuin aikaisemmat löydöt. Yksi vähän isompi ja nuo pienemmät jätin sinne hautumaan. Jalka joustava, lakki limainen. Ihmetytti tuo lakin läpikuultavuus. Eikö tuo nyt ole, onhan tuo? Hitti vai huti?

Kannattaako tuollaisia vielä kerätä minkä otin vai antaa kasvaa vielä? Kuinka kauan noiden pienten kasvuun menee että ovat bueno?

Kiitos

15
Kuinka usein spotilla kannattaa käydä? Tarkoitan että kuinka nopeasti suippumadonlakki kasvaa ihan huomaamattomasta kuvattavaksi asti? Kannattaako spotilla pyöriä parin päivän välein?

Ja toiseksi, oletteko havainnoinut esim kuupikkaiden ja muiden lookalike-sienien aikataulua suhteessa suippiksiin? Tarkoitan ensihavaintoja. Kun tuntuu että noita muita löytyy jo sieltä täältä mutta nämä kyseiset loistavat poissaolollaan.

Ps. muistutetaanpa nyt vielä itselle että aikaistahan nyt vielä on. Täysi kesä ulkona :o

Sivuja: 1 2