Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nyäpikkä

Sivuja: 1 2 3 ... 24
1
Vapaa aihe / Vs: Bittiraha (Bitcoin)
« : Tammikuu 03, 2014, 00:55 »
https://en.bitcoin.it/wiki/Main_Page
https://en.bitcoin.it/wiki/Trade

Tällä hetkelllä hieman harmittaa että onnistuin missaamaan tuon yli $1000 huipun, jos olisin myynyt silloin ja ostellut vaikka alta $500 olisin tuplannut pelimerkkini. Voitolla silti ollaan ihan kivasti, kohta voisin vuokrata kämpän jostain lämpimämmästä maasta ja jatkaa treidailuja siellä.

2
Vapaa aihe / Vs: Uutisia
« : Tammikuu 03, 2014, 00:45 »
Denverin kaupunki Coloradossa neuvoo pössyttelemään tai mussuttelemaan oikein:

http://www.colorado.gov/marijuanainfodenver/  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ???

3
Vapaa aihe / Vs: Dokkarit.
« : Joulukuu 25, 2013, 19:44 »
Secrets Of The Dead - The Mystery Of Zulu Dawn

Dokkari Isandlwanan taistelusta ja zulujen sotilaslääketieteestä, mm. eräitä tuttuja substansseja mainittu.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Isandlwanan_taistelu

4
Tietoa kasvattamisesta / Vs: DIY Hanskalaatikko
« : Marraskuu 17, 2013, 00:45 »
Aloin miettimään laatikon ergonomiaa, pitääkö hanskareikien välttämättä sijaita samalla seinällä - jos lootassa reikäseinät muodostaisivat vaikka suoran kulman niin yltäisikö nurkkiin  paremmin? Onko noi hanskat ihan jotkut siivouskumihanskat?

5
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2013
« : Marraskuu 10, 2013, 18:26 »
Yhä edelleen löytyy, tänään vakiosspoteiltani n. 30 kpl. Osa oli levähtänyt lakeistaan oudon muotoisiksi mutta vieressä kavavista nuorista yksilöistä ja mausta tunnistin ne semeiksi. Muutama sellainen semin oloinen mutta heltoistaan harmaa jäljitelmä yritti huijata mua mutta maku paljasti ne ihan joksikin muuksi lajiksi.

6
Mikäpä estää kasvattamasta itse, jos sienistä kerran on apua?

7
Eipä ainakaan näkynyt poliiseja vahtimassa sitä koivupökkelöä, josta viimeksi irroitin pakurikäävän.
Siispä nyt jos tapahtuisi sellainen sivilisaation romahdus että tulta pitäisi kanniskella mukana niin kuiva pakuri olisi siihen omiaan. Tätä pitää testata vaativissa retkiolosuhteissa.

8
Chagalla on muutakin käyttöä kuin teenä:

Amazing True tinder fungus (Chaga)

9
Vapaa aihe / Vs: Bittiraha (Bitcoin)
« : Marraskuu 07, 2013, 21:58 »
No ehditkö tehdä ostot ennen tätä viimeisintä nousua?
Hurjimpien arvioiden mukaan ensi vuonna ollaan jo nelinumeroisissa lukemissa.

10
Käyttökokemukset / Vs: Ensimmäinen trippini
« : Lokakuu 29, 2013, 21:45 »
Mitä lajiketta miten iso annos?

11
Muu sienikeskustelu / Vs: Itsetuhoisuus sienissä
« : Lokakuu 28, 2013, 20:06 »
Ainakin mä tunnen olevani enemmän elossa ja läsnä kun otan elämässä riskejä, harrastan esim. urheillajia, jossa väärästä tilannearviosta voi olla seurauksena hengenlähtö. Asia ei enää tässä vaiheessa juurikaan huoleta, ilmeisesti olen jo aika sinut oman kuolemani kanssa ja jos ei henki lähde urheillessa niin ehkäpä sitten jollain muulla tavalla. Ehkä jopa tiedostamatta toivonkin lähteväni harrastaen sitä mistä pidän, voittaa taatusti 10-0 kaikki sairaalan letkuissa katetroituna makailut. Saatan ehkä lähteä jopa oman käden kautta jos tulevaisuus vaikuttaa liian tuskaiselta. Sienten käyttö ei kyllä ole muttanut näitä keloja suuntaan eikä toiseen, sienet saattavat tuoda tietoisuuteen uusia näkökulmia asioihin mutta lopulliset päätökset tekee "minä", tuo sekava kokoelma toinen toisiaan tiedostamattomia ehdollistumia  ^-^.

12
Kukaties lähivuosina geenihakkerointi kehittyy sen verran että jostain psilosienestä voidaan muokata siirtogeeninen LSD-25:ta (tai jotain muuta tryptamiinia) tuottava lajike?

13
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2013
« : Lokakuu 17, 2013, 21:41 »
^ Saattaapi lauantaina olla moni spotti jo lumen alla, myräkän pitäisi alkaa jo huomenna. Kelivaroituksia annettu yms. Kävin eilen poimimassa talteen yhden aikaisemmalla reissulla näkemäni noidankehän, jota en silloin pystynyt poimimaan sivullisten läsnäolon takia. Varret napsahtelivat jäisinä helposti poikki.

14
Vapaa aihe / Vs: Bittiraha (Bitcoin)
« : Lokakuu 15, 2013, 18:45 »
Kaksi aihetta käsittelevää ketjua yhdistetty.

Onkohan kenelläkään foorumilaisella myydä bittirahaa? Voisin vihdoinkin saada aikaiseksi sijoittaa tähän ja hankkisin niitä mieluiten anonyymisti maksamalla käteispostituksella.

https://localbitcoins.com/ . Kannattaa olla ostoissa varovainen, ilman escrow-tiliä myyjä saattaa kusettaa ja pitää rahat antamatta mitään vastineeksi. Itse en ole tuolta ostoa kokeillut, treidailen saiteilla bitstamp.net ja btc-e.com. Kumpikin on vaikuttanut luotettavalta puljulta. Kannattaa säätää asetuksissa rahansiirroille sähköpostivarmennukset ja ottaa sähköpostissa käyttöön tuplavarmenteet (esim. salasanan lisäksi vaihtuva koodi kännykkään tai lista varakoodeja mm. gmail tarjoaa noi).

Kurssin downswingeistä ei kannata huolestua, ne ovat hyviä tilaisuuksia tankata lisää BTC:tä.

15
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2013
« : Lokakuu 11, 2013, 20:57 »
Voi tätä ilon päivää, sain vihdoin kauden kunnolla avatuksi. Vakiospoteilta muutama kaunis semiympyrä tuotti uunivuoan verran satoa kuivumaan talven varoiksi. Ja kuormasta söin, Tampereen korkeudelta.

Sivuja: 1 2 3 ... 24