Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sieniherra

Sivuja: 1 2 3
1
Kiitos, toivottavasti helpottavat kipua :)

2
Söin kaikki kerralla ja eikä illan aikana olossa ollut havaittavissa mitään muutosta, oli vissiin liian pieni annos mulle.. Seuraavaksi 100kpl ? Kuinka paljon sienten koolla on väliä? Kiitos vastauksista.-
Lääkityksiä alla?

3
Valitettavasti eivät ainakaan Suippumadonlakkeja, näyttäät enempi seitikeiltä, en suosittelisi syömään :)

4
Huomenia. Ehkä tästäkin tulee hyvä päivä !

Camel - A Song Within A Song (Live Audio)

5
Suippumadonlakki / Vs: Bongaa spotti
« : Elokuu 12, 2013, 10:12 »
Hah. Myös itsekin työreissulta palasin eilen kouvolan suunnilta. Kutostietä tietenkin. Pistin myös silmille kun yritin bongailla oikean näköistä heinikkoa että koko matkan ajan näkyi olevan potentiaalisia paikkoja. Ja varsinkin yksi voimalinja oikealla puolella pisti silmään. Näytti erittäin lupaavalta. Kenties sama paikka veti simät puoleensa :)

6
Toi kyllä muistoja takaisin taannoisilta retkiltä, varsinkin suuremmilla annoksilla. Pystyin hyvin samaistumaan tekstiisi kylmillä väreillä. Tuo " osana koetta" tuntuu olevan yleinen kun tarpeeksi syvälle mennään. Spekuloida voi loputtomiin. Mutta itse sanoisin sen olevan yksi lähellä oleva"vyöhyke" ennen Egon kokonaista murenemista. Samalla palautui mieleen nopeasti muisto että tuosta tilasta pääsisi vielä seuraavaan. Mutta siihen tarvitsi hieman opastusta.- kiitos jakamisesta !

7
On tuoreita lehtiä tultu kuivattua ihan pöydällä, poltelttu sellaisenaan. Olen pistänyt huomioon etten alussa saanut kovinmoisia oloja aikaseksi. Joutui polttamaan monta grammaa putkeen ja keuhkoihinhan se sattui jossain määrin. Nykyisin tarvitsen paljon vähemmän toimiakseen. Olen myös pannut merkille kasveissa yksilöllisiä eroavuuksia toimivuudessa, vaikka samasta kasvista on pistokkaat alunperin.

Lehtiä voit napsia huoletta pois, varsinkin jos kellastuneita valmiiksi, yleensä pieni kosketus riittää ja ne putoaa itsestään pois. Salvia on kestävimpiä kasveja mitä olen kohdannut, sopeutuu lähes kaikkiin olosuhteisiin ja vaikka ottaisit kaikki lehdet pois ja katkaset varren alhaalta poikki, tulet näkemään 1kk sisällä uusia kasvukärkiä jokatapauksessa !

8
Vapaa aihe / Vs: Unilanka - Unet ja painajaiset
« : Heinäkuu 22, 2013, 09:55 »
Hui.. Onkohan tässä jotain pintaa syvempää kun luettuani tekstin yläpuolella muistan myös hähneeni paljon unia käärmeistä, ja yleensä liittyen sieniin myös.

9
Näin on

10
Vapaa aihe / Vs: HS: Huume kauppaa taikasieni foorumilla
« : Huhtikuu 02, 2013, 15:33 »
"ompas huono aprilliläppä, kun vielä päivän myöhässä postaa", ajattelin, mutta itsehän tässä päivän myöhässä liikkeessä.. tata spläsh

11
Vapaa aihe / Vs: HS: Huume kauppaa taikasieni foorumilla
« : Huhtikuu 02, 2013, 12:41 »
onko jotain henkilökohtaista tämän takana Pege? mielestäni ei kovin mukavaa tuollainen,  "pilai" ei  kovin luovaa. Olisiko mahdollisuutta tavata henk. kohtaisesti?

12
itselläni hyvin samanlaisia tunteita/ajatuksia, mutta pikku hiljaa olen saanut rakennettua "väliä" näihin tunteisiin ja ajatuksiin.

Sadhguru. Tällä "gurulla" oli minulle paljon tarjottavaa, mihin pystyin helposti samaistumaan. Oli kyseessä Kosminen ahdistus tai ero/kuolema tai surua.Tuntuu että pakko laittaa muutama pätkä. Uskoisin jos ootte vastaanottavaisella asenteella tänään liikenteessä, saattaisi jokaiselle olla jotain napattavaa. Shanti.

Siinä ahdistukseta jotain Meditation for anxiety and stress relief

Ja tässä yksi minulle inspiroivasta luennosta. Suosittelen lämpimästä Why is Breaking Up a Relationship So Painful?

13
Vapaa aihe / Vs: Testaa oletko introvertti
« : Maaliskuu 15, 2013, 19:05 »
En itsekkään osannut ennalta sanoa kumpaa olisin enempi. Tuloksena olikin Ambivertti !

15
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Joulukuu 02, 2012, 00:29 »
Parempaa pitää etsiä yksinäiseen iltaan.
Trio Tetris - Tattarmosshen

Sivuja: 1 2 3