Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Nyäpikkä

Sivuja: 1 2 3 4
1
Vapaa aihe / FBI sai Silk Roadin suljettua
« : Lokakuu 02, 2013, 23:58 »
Ja puuhamiehen kiinni palvelimineen ja melkoisen läjän bitcoineja haltuunsa. Oli muuten pienoinen myyntipaniikki mrGoxilla, heilahteluissa olisi helposti tehnyt 20% voittoa pariinkin otteeseen. Ei mennyt ihan kohdalleen tämäkään treidaus mutta voittoa tuli silti.

http://www.theguardian.com/technology/2013/oct/02/alleged-silk-road-website-founder-arrested-bitcoin

Pitänee olla hollilla 17.10. jos USA:n velkakatto kolisee ja paniikki heijastuu BTC:n puolelle. USA on neropattien maa, tajusivat sentään olla lomauttamatta FBI:ta ja muita pamputuspalveluja.

2
Vapaa aihe / Suomen henkisin paikkakunta?
« : Syyskuu 26, 2013, 19:58 »
Viime aikoina on vahvasti alkanut tuntua siltä että asun ihan väärällä paikkakunnalla. Huomaan välillä kaipaavani samanhenkistä älyllistä seuraa vaikka yhteisiin sienimatkoihin mutta sellaista ei täältä (en sano mistä) tunnu löytyvän. Olisiko jollain mielessä jokin Suomen kunta jossa asujamisto olisi jotenkin henkisesti valveutunutta (enkä siis tosiaan tarkoita mitään umpimielistä lahkokristittyjen tuppukylää), tiedostavaa ja avointa uusille ideoille? Pääkaupunkiseutu voidaan unohtaa heti kättelyssä, sen asumiskulut ylittävät budjettini ja muutenkin paikat on onnistuttu pilaamaan liialla rakentamisella.

3
Mitä tapahtuisi jos sienifarmari olisi kärsimätön ja söisi tuollaisen kokonaan kolonisoituneen rasiallisen maissia (olettaen ettei muita kontaminaatioita ole). Tulisiko vaikutuksia ja jos niin millaisia?

4
Oujee. Tuli siis koettua täysi päihdeympyrä, alku jollain kuivalla viime sadon 12 semillä, sitten fiilistelyjen jälkee puoliltapäivin baanalle ja siideriä ja kaljaa koneeseen. Ja tähän kuosiin liittyen heikkotasoista seuraa (johtuen ihan läsnäolosta samalla nurmikolla kun ei herrasmies kehtaa poistuttaa naisia vaikka olisivat tyhmiä ja rumia). Ja tähän turhautuneena uudelleen himaan, jossa 10 semiä lisää. Toinen kierros ei tuonut juurikaan viihdearvoja lisää, valmiiksi päälläoleva vitutus ja turhautuminen sensijaan kohosivat uusiin korkeuksiin ja kitalaessa muhinut kaljasakka maistui entistä voimakkaammin. Taidan olla lisäksi saamassa flunssan, pientä epäsemimäistä sekavuutta ja kurkkukipua havaittavissa. Ehkäpä ensi kerralla pelkkää semien ja huonon seuran sekakäyttöä.

5
Muu sienikeskustelu / ÄO sienissä
« : Toukokuu 19, 2013, 13:18 »
Tässä voisi olla tutkimussarkaa, sienitripin aikana voisi tehdä http://www.iqout.com/ älykkyystestin ja tutkailla miten IQ korreloi dosen suuruuteen. Kuka rohkenee avautua ensimmäisenä omasta tuloksestaan? Tietty jossain vaiheessa dosea kasvatettaessa testin suoritus menee vaikeaksi ellei kenties mahdottomaksi.

6
Vapaa aihe / Humoristiset lööppiotsikot
« : Helmikuu 16, 2013, 17:44 »
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013021516680846_ul.shtml

Löyhkäävä kauhuristeily pääsi satamaan - ”Moni parkui ja sekosi”  :D

Tässähän olisi näivettyvälle telakkateollisuudellemme uusi aluevaltaus: kun tuollainen iso risteilylaiva on käytännössä ISO kelluva high-tech paskatankki, niin rakennetaan se sellaiseksi jo alusta pitäen että tämä paskatankkiominaisuus toimii moitteettomasti vaikka sähköt olisivat poikki. Laivasta tulisi siis jättimäinen kelluva ulkohuussi, jossa paska valuisi säiliöönsä ihan painovoimaisesti ja matkustajat voisivat viettää rattoisia tuokioita huussirei'illään, joita löytyisi niin neukkareista, baareista kuin käytävienkin laidoilta, hyteistä puhumattakaan. Hätätilanteita(?) varten olisi back-uppina joukko bajamajoja aurinkokannella, joiden tyhjentely antaisi ihan uutta ulottuvuutta firmojen tiimihengenkohennusmatkoille.  :D

Varustamo hukkuisi pian tilauksiin myydessään näitä paskateemacruisailujaan ms Sh*t happens:iin. Botskin nimikilpailun ehdotuksista voisi tulla hauskoja.


7
Vapaa aihe / Suuri ego + kyvyttömyys oppia = tie tuhoon
« : Helmikuu 04, 2013, 11:00 »
Tulin lukeneeksi tämmöisen artikkelin Celayan taistelusta Meksikon sisällissodassa. Antoi paljon ajattelemisen aihetta siitä, miten komentajan pätemisenhalu yhdistettynä kyvyttömyyteen oppia virheistä merkitsee lähes aina verilöylyä alaisten keskuudessa. Jälki on yleensä vielä pahempaa jos aiemmin on saavutettu sarja voittoja jollain taktiikalla ja tuudittauduttu omaan voittamattomuuteen. Vastustajan aliarviointi on sitten se lopullinen niitti.

http://www.exile.ru/articles/detail.php?ARTICLE_ID=8223

8
Olisiko jollain tiedossa mitään tee-ite reseptiä, jolla pakurijauheen saisi muunnettua aktiiviseksi ihovoiteen komponentiksi. Jotain öljyä luultavasti tarvitaan solukalvojen parempaan läpäisyyn, mutta liukenevatko pakurin ainesosat öljyyn? Pikaisella googlettamisella "chaga skin cream" tuotti aika monta tuotemainosta, joissa oliiviöljy näkyy olevan yhtenä komponenttina ja ehkä jotain aloe veraa. Olisiko järkeä keittää massiivisen konsentroitu annos pakuriteetä, suodattaa porot ja sekoittaa sitten oliiviöljyyn 1:1 ja vetää seos emulsioksi jollain tehosekottimella? Tarviiko tuossa uuttamisessa avuksi wiinaa tai jotain muuta poolista liuosta?


9
Miten kävisi sellaisessa hypoteettisessa(?) tapauksessa että täyttäisi kylpyammeen haalealla sieniteellä ja menisi sitten siihen alastomana makaamaan? Eikä joisi tippaakaan. Vaikuttaisiko mitenkään? Jos vaikuttaisi niin miten? Onko kokemusta sienimössön käyttämisestä kasvonaamiona?

10
Lueskelin tuota hampun ulkokasvatusopasta wikibooksissa ja aloin kehittelemään ajatusta. Onkohan olemassa sellaista tosi laiskan puutarhurin Suomen oloissa pärjäävää ulkokasvatuslajiketta joka kasvaisi itsekseen huomaamatta muiden kasvien suojaamana? Lähinnä olen ajatellut löytää jostain sopivasta saaresta etelärinteisen paikan, johon esikasvatetun taimen voisi tökätä kasvamaan ja käydä kesän aikana kitkemässä/kastelemassa ehkä kerran pari ja sitten korjata sadon ennen syyssateita. Mulla on vene ja tiedän montakin sopivaa saarta joissa ei kovin usein turisteja liiku ryteikköisyyden ja punkkivaaran takia. Etenkin punkit olisivat oivia vahtikoiria tässä projektissa ja saarissa hirviä ja jäniksiäkään ei niin usein pyöri hamppua syömässä. Joissakin rantatörmissä olen nähnyt kasvamassa reheviä nokkosia, joten ravinteita maaperässä näyttäisi ainakin olevan ja nokkoset jopa muistuttavat hieman hamppua. Jos kylväisi nokkosten kaveriksi puskan keskelle? Etanoista en osaa sanoa millaisen riskin muodostavat, kokeilemalla varmaan selviää. Joissakin saarissa on myös pienehköjä hakkuuaukioita, joissa tuskin kukaan liikkuu kuin satunnaisesti, luulisi tuommoisellakin paikalla ainakin valoa ja suojaa löytyvän.

Yritin päästä hamppufoorumille opiskelemaan alaa mutta jostain syystä se "hyväksyn säännöt" -sivu uudelleenohjaa mut Googlen portaaliin.

11
Suippumadonlakki / Nurmen/lauhakon värierot
« : Lokakuu 01, 2012, 23:32 »
Olettekos semispoteilla huomanneet sellaista ilmiötä että sienirihmastot auttavat selvästi nurmikkoa kasvamaan ympäristöään paremmin, esim. tänään havaitsin vakipaikallani kellastuneen ruohon ympäröimiä vihreän ruohon laikkuja, jotka kasvoivat reunoiltaan semejä? Tuommoiset selvästi taustastaan erottuvat ruoholaikut on helppo bongata kauempaakin, tosin muutkin kehäsienet kuin semit näyttävät synnyttävän näitä. Semien itiöpöly vieläpä korostaa näitä läiskiä entisestään.

12
Huomasin tämän ketjun psyvaultissa: http://psyvault.net/viewtopic.php?f=68&t=5098

Musta tuntuu että olen tuollaisia läikikkäitä sammalia nähnytkin haapojen rungoilla, mutta väri oli kylläkin sellainen kellertävä, ehkäpä joku sukulaislaji. Jatkossa voi siis sienireissulle lähtiessään ottaa mukaan teräsharjan ja kihvelin. Puunrungoilla kasvavien sammalten keruu onnistuu varmaan talvellakin jos runko on lumesta vapaa.
Kerätystä sammalmössöstä voinee keitellä jonkinlaista kannabinoidipitoista öljyä, jos nuo sammaleen kannabinoidit ovat rasvaliukoisia kuten THC? Kauankohan menee ennenkuin tämäkin kasvi julistetaan laittomaksi tai lääkelistalle? Voin jo kuvitella Ilta-Pulun lööpit: "Kuin kannabis! Suomusammalhuume villitsee nuorisoa, tappelivat teräsharjoilla haavikossa"...

13
Muu sienikeskustelu / Kolhitun sienen sinistyminen
« : Heinäkuu 18, 2012, 01:43 »
Olikos jollain foorumilla puhetta sienen kolhujen sinistymisestä? Olikos se merkkinä mahd. psykoaktiivisten yhdisteiden läsnäolosta? Asia rupesi askarruttamaan kun löysin koivun punikkitatin ja sehän tunnetusti alkaa sinertää, jos sen mallon leikkelee tai repii paloiksi. Jonkinlaisesta hapettumisreaktiosta lienee kyse.

Löysin maininnan: "Koivunpunikkitattia ei saa syödä raakana, koska se voi aiheuttaa pahoinvointia."..
Onkos joku testannut tätä ihmiskokein? Viihdearvoa?

14
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2166482/Mushrooms-stopped-coal-forming-300-million-years-ago--discovery-key-creating-new-biofuels.html

Eli siis joskus 290 miljoonaa vuotta sitten sattui mutatio ja sienet oppivat syömään ligniiniä, joka ennen sitä oli mahdollistanut hiilen kasatumisen geologisiin kerrostumiin. Mutta sieniä oli siis jo ennen tätä aikaa - mitä ne käyttivät ravinnokseen?

15
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Melatoniinia ja unten maille
« : Toukokuu 18, 2012, 18:07 »
Jostain oli näämmä siunaantunut kaapinpohjalle tuommoisia 5mg melatoniinitabletteja. Olen iltana muutamana ottanut tuollaisen puolikkaan 2,5mg ja kokemukset ovat olleet tämänoloisia:

- väsymystä pukkaa, ajatuksen juoksu tuntuu tahmealta
- uni ei kuitenkaan tunnu tulevan heti, silmissä kieppuu pientä hypnagogiaa (voi tietty johtua sienten käyttöhistoriasta, oon pari kertaa ottanut melaa jälkihehkuissa)
- unet ovat ihmeen realistisia, värikkäitä, lämpö- ja tuntoaistilla varustettuja.
- aamulla hieman energiaton pöhnäolo.

Kiintoisaa tavaraa, viihdearvo voisi musta piillä siinä että pystyt muuttamaan tuollaisen ylirealistisen unen lucidiksi ja teet sitten mitä huvittaa. Tällä voisi luoda omat kosmoksensa. Ehkä kokeilen kombottaa sienten kanssa ja tutkailla viekö väsymys voiton valveillaolosta.

Sivuja: 1 2 3 4