Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Qufwan

Sivuja: 1 2 3 ... 6
1
Suippumadonlakki / Vs: Silokkihavainnot 2015!
« : Lokakuu 04, 2015, 19:38 »
Kutsun itseni tervetulleeksi takaisin kahden vuoden takaa! Nopeasti meni aika ja kaksi vuotta heilahti kuin huomaamatta, todella ihanaa nähdä vanhoja nimimerkkejä vielä kirjoittelemassa, ja uusia myös! :)
Jokatapauksessa aiheeseen, kävin tänään kääntymässä Porvoon suunnalla ja ilokseni huomasin silokkien kasvavan, kauaa en kerännyt mutta about 30 minuutissa tuli kutakuinkin sama numeromäärä silokkeja.  Huomenna takaisin tutkimaan tarkemmin :)

3
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Violetinpunaista rihmastossa
« : Marraskuu 11, 2013, 16:44 »
Se voi olla huulipunahometta, lainaan nyt jonkun kuvaa galleriasta ilman lupaa. Näyttääkö se vähän tämän tyypiseltä? [smg id=4360]

4
Onko teillä sieni+kannabis kombossa alkanut surisemaan korvissa, että ei etes kuule mitään muuta kuin sen surinan.
Ei, mutta mulla on kyllä lähtenyt taju. Sitä ennen surisi kovaa.
Edit: Täh, ei surissut, mutta surisi? Mitähän mä yritän vastata. Jokatapauksessa on surissut.

5
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Lokakuu 08, 2013, 13:46 »
https://www.youtube.com/watch?v=cRhLrdURA4o
Niin ihanaa, kaunista. Täydellistä

6
Siinä on Hiihtodopingia

Voisin hyvin kuvitella liikunnan sopivan sienten vaikutuksen kanssa, riippuen annoksesta tietenkin. Pienillä annoksilla olo on todella kevyt ja jos esim. nostaa lasin tuntuu kuin mitään ei olisi edes kädessä. Yksi tuttuni pisti tämän kerran testiin ja alkoi nostella penkillä painoja, Tulos pysyi samana mutta kokeili kumminkin vielä 10kg normaalia suuremmilla painoilla ja muistaakseni sekin nousi, ei ainakaan tulos huonontunut. En tosin ehkä suosittele kokeilua

7
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Valaistus
« : Syyskuu 23, 2013, 22:22 »
En usko että valolla saat nopeammin kasvamaan, kyllähän toi sentti-kaksi on ihan hyvä vauhti. En näe mitään omituista siinä.
Luonnonvaloon itse luottanut ja hyvin ovat kasvaneet.

8
Tämän tapaisten kokemusten vuoksi itse halajan sitä "huonoa" matkaa enemmän kuin "pelkkää valoa ja rakkautta", sitä saa tarpeeksi jo kun ei ole vaikutuksen alaisena.

Hmmm... voiko valoa ja rakkautta saada "tarpeeksi"? Ei ainakaan liikaa. Sulla on kyllä tosi hyvin asiat.
Mä näen kaiken valona ja rakkautena, myös sen pimeyden vain yhtenä valon aspektina, joten liikaa sitä ei varmaan voi saada. :)
Mutta tarkoitin kyllä justiinsa sitä onnellisuutta, tietoisuuden, elämän sietämätöntä keveyttä... Ehdotonta rakkautta.
Tarpeeksi sitä piisaa kunhan vaan on vastaanottavainen.
Ja olen täysin samaa mieltä, mulla on kyllä tosi hyvin asiat Nyt ja Aina.

9
Suuri kiitos jakamisesta!
Ollut varmasti opettavainen kokemus. Tämän tapaisten kokemusten vuoksi itse halajan sitä "huonoa" matkaa enemmän kuin "pelkkää valoa ja rakkautta", sitä saa tarpeeksi jo kun ei ole vaikutuksen alaisena.

Pohjaton kuilu joka jatkuu joka suuntaan, pakoon ei pääse kun on alasti itsensä edessä.

Kaunista, kiitos.


10
Käyttökokemukset / Vs: Punainen ystäväni
« : Syyskuu 12, 2013, 01:09 »
Olipas mukava lukea, ja vielä tien päältä. Vuosia tuntenut kiinnostusta jo kärppäreitä kohtaan mutta en ole saanu aikaiseksi kerättyä, tai viime syksynä keräsinkin mutta ne joutui mystisesti imuriin :)
Tänä syksynä sitten.

11
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2013
« : Syyskuu 11, 2013, 14:47 »
Terveisiä Itä-Uudeltamaalta, alle kahdessa tunnissa löytyi 232 kappaletta.
Olen erittäin iloinen <3 :)

Edit: Kävin vielä myöhemmin ja maa lahjoitti 160 kappaletta, eli päivän saldo oli 380 kappaletta
Paikkana toimi sama viimevuotinen spotti: [smg id=2919]
Varmaan 50x50m alueella on todettu kasvavan, ties vaikka jatkuisi vielä pidemmällekkin

12
Hei taas pitkästä aikaa!

Horton on loistanut poissaolollaan, viimeisin kohtaus oli 20.8.2012 kuten aiemmista viesteistä saattaa huomatakkin.  :)

Hoitoa jatketaan nyt siten, että näin reilun vuoden jälkeen on tarkoitus nauttia tuloksia antanut 1,5 gramman annos kuivattuja sieniä eikä suinkaan odotella milloin kohtaukset taas alkaisivat. Kohtaukset ovat aiemmin tulleet noin 2 vuoden välein eli niitä ei nyt välttämättä olisi tulossa, mutta lääkitään nyt varulta kuitenkin.

Noista aiemmista viesteistä pitäisi selvitä kaikki lääkitykseen liittyvät tiedot, mutta toki voi heittää privaa jos on jotain kysyttävää. :)
Kiitos jakamisesta! Saa hymyn huulille ja muutenkin todella iloisen fiiliksen kun kuulee kuinka suurta apua sienistä todella on :)

13
"Aloittelijoille" suositellaan yleensä 10-30, ite söin vahingossa 80 ja rakastuin. Ja annos pysyy kutakuinkin samana kuivattuna myös, Silokeista ei pahemmin vaikuttavat aineet katoa kun ei sisällä psilosiinia sen suuremmissa määrin, tottakai psilosybiinikin "haihtuu" muttei puolessa vuodessa mitenkään merkittävästi.
Muutenkin noi vaikuttavien aineiden vähenemiset on omasta mielestä vähän niin ja näin, kunhan muistaa säilyttää niin että on hapen kanssa mahdollisimman vähän tekemisssä, ja vaikka pakastimessa ilmatiiviisti :)

14
Ahh, no sitten ei ole hätää. Itsekin odotan myös että kaikki kasvavat isoksi ennenkuin rypästä alan rikkomaan, aborttaa muuten

15
Suotavaa olis ottaa se mahdollisimman nopeesti pois lakin alapuolella olevan kalvon revettyä, sen jälkeen vaikuttavat aineet sienessä ei pahemmin enää lisäänny vaikka koko kasvaakin. Ja kyllä se jossain vaiheessa alkaa pilaantumaankin, varsinkin jos et ole paikalla huolehtimassa tuulettelusta sun muusta

Sivuja: 1 2 3 ... 6