Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kukkahattusetä

Sivuja: 1
1
Laki ja päihdepolitiikka / Vapo jossa jäämiä tullissa ?
« : Syyskuu 27, 2018, 13:36 »
Onko kokemuksia tullin kanssa kun vapo mukana, jota käytetty ?
Ajattelin sanoa, jos vinkuvat, että käytettynä ostin Damista, mutta ei pitäisi maalaisjärjellä ajatellen tulla ongelmia.

-Setä

2
Käyttökokemukset / Vs: TOLET pilvissä
« : Elokuu 30, 2018, 22:18 »
onks kellää muul käyny niin et ajan mittaa on tolet noussu moni kertasiks

ekoi settei riitti 15 yksilöö, nyt tarvii 7 gemmii cubesiksii et saa vaikutukset..hiljallee vaa noussu tollee 7 kertasiks :P

Itsellä käynyt juuri näin. Alle 7g tatteja ei sano oikeastaan yhtään mitään. Joskus kun otti 2,5g niin olo oli mitä mainioin. Vaikka olisi 3kk väliä, niin ei mitään vaikutusta.

3
Käyttökokemukset / Vs: Lsd:n vaikutus sieni toleihin
« : Heinäkuu 27, 2018, 18:31 »
Kiitti hyvästä vastauksesta.

Varmaan sama homma kuin oppareissa. Jos kokeilet heroiinia, niin kaikki kesymmät tuntuu pitkään lähinnä siltä, että jotain puuttuu, eikä siitä osaa nauttia.

Pitäs yrittää kunnon tauko pitää tosiaan. Ajattelin, että happo tauolle ja kokeilee tatteja sillon tällöin ja katsoo mitä tapahtuu.

-Setä

4
Käyttökokemukset / Lsd:n vaikutus sieni toleihin
« : Heinäkuu 26, 2018, 16:43 »
Moi.

Ongelma on kun tatit ei oo sanononut pitkiin aikoihin juurikaan mitään 4-7g annoksilla kuivaa cubensista. Joskus muinoin sanoi paljonkin, mutta ei enää.

Mietinkin, että onko happo jotenkin vaikuttanut pidemmällä aikavälillä asiaan. Sitä tullut jonkin verran nautiskeltua 400+ mikkiä annoksilla. Vaikka olisi tyyliin 2kk väliä edellisestä happoilusta, niin tulos sienillä silti melko kehno.

Kokemuksia asiasta ? Ei ole lääkityksiä päällä muuta kuin närästykseen.

Olisin erittäin kiitollinen vinkeistä millä saisi tatit toimimaan.

-Setä

5
Vapaa aihe / Kesän avaus
« : Toukokuu 12, 2018, 00:10 »
On se vaan niin mukavaa kun kesä on täällä ja huomenna korkataan se alkaneeksi. Ensimmäiset metsä bileet tiedossa ja kattauskin on enenmän kuin kohdallaan. Arviolta reilut 400 mikkiä per naama höystettynä riittävällä määrällä sellaista vihreetä yrttiä.

6
Vapaa aihe / Vs: Sienet Indonesiassa ?
« : Huhtikuu 27, 2018, 22:44 »
Noniin. Ei ollut porukalla kokemusta asiasta, eli vastaan itselleni.

Sienet ovat tuoreita ja myydään annos pusseissa. Kuulemma turistit ottavat pussin kahteen pekkaan ja rohkeimmat ottavat kokonaisen... Hetken tuumasin ja minä kun inhoan vajareita, niin otin sitten kaksi pussia. Setä laittoi sienet blenderiin valitsemani appelsiini mehun kera ja hurrr kone käyntiin. Sangen epämääräistä taikajuomaahan siitä tuli ja lasi eteen. Hölkynkölkyn sinne meni ja hyi saatana taisin sanoa.

Lähdimme sitten emännän kanssa kävelemään kämpille päin ja pysähdyimme katselemaan jotain vaatteita matkalla. Noin viidentoista minuutin kohdalla alkoi tapahtua ja tuumasin, että ei saatana vielä on matkaa kotio. Äkkiä kotiin ja siitä se alkoi semmoinen kyyti matkustajan penkillä ilman turvavöitä. Ihan positiivinen kokemus, mutta aikas rankkaa menoa oli välillä, aika useastikkin. Myös antoisaa keskustelua muurahaisten kanssa mahtui mukaan.

Hyviä ovat sumatran taikatatit sanon mä :)

7
Vapaa aihe / Sienet Indonesiassa ?
« : Maaliskuu 23, 2018, 14:37 »
Tervehdys taas.

Onko kellään kokemusta Indonesian sienistä ? Tarkermmin Sumatran ja lake Toban. Olen ensi viikolla lähdössä sinne ja ensitilassa tarkoitus paikallinen taikapirtelö koeajaa. Joten olisi kiva tietää oikeahko dose valmiiksi.

Cambodiassa nautiskellut paikallisia tatteja kyllä ja sen pohjalta 5g kuulostaa hyvältä, toki kuuntelen mitä paikalliset on mieltä.

-Setä

8
Muu sienikeskustelu / Vs: Smart shopit
« : Tammikuu 16, 2018, 18:18 »
Damissa ainakin azarius on pätevä kauppa. Loistava palvelu ja snorttauskin kävi kätevästi myyntitiskillä kun ostettiin kannaa. Erikoinen tuote kyllä ja vetää hyvinkin vertoja heikolle pirille. Rotterdamista löytyy varmasti kaikki tarpeellinen eli ei sen takia Damiin tartte mennä. Tosin Dami on niin makee mesta kesällä dallailla ties missä päissään ja ihmetellä 🙃

9
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Valhalla tryffeli
« : Heinäkuu 26, 2017, 06:06 »
Laittomia ovat. Meillä kävi hyvä tuuri kun randomilta saatiin tyyliin 40% pepsiä 50,-/g 😊

10
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Valhalla tryffeli
« : Heinäkuu 18, 2017, 06:17 »
Nyt kun Amsterdamin matka on jo ovella, niin kattaus suunnitelmat alkaa olla valmiit. Kysyisinkin nyt, että löytyykö kokemuksia valhalla lajikkeesta ? Netistä löytänyt jonkin verran tietoa esim, että on tykein lajike mitä Damista saa ja zamnesian 0-5 asteikolla luokiteltu kuutoseksi 🙃

Annostus tyyliin 5g normi, 10g voimakas ja 15g vain erittäin kokeneille tsykonauteille. Paketissa 15g eli pakkohan se on koko satsi nykästä naamaan, ettei hukkaan mene yhtään. Setting on aurinkoinen vondel park ja reppu täynnä hasista & kukkaa ☺️

11
Vapaa aihe / Vs: Egokuolema
« : Kesäkuu 24, 2017, 11:00 »
Onhan se erikoista kyllä, kun katsot ja kuuntelet itseäsi kehon ulkopuolelta. Siinä tosiaan tulee niitä ajatuksia, että miten muuttaa käytöstään kohti "parempaa" minää. Varmasti itsekkin kehittynyt prosessin seurauksena 🤔

12
Vapaa aihe / Vs: Egokuolema
« : Kesäkuu 20, 2017, 14:12 »
Itsellä tulee välillä sellaista itsetutkiskelua kehon oman minän ulkopuolelta. Katson itseäni jossain tapahtuneessa tilanteessa neutraalissa katsojan ominaisuudessa, täysin ilman omia arvoja tai näkemyksiäni.

Välillä opettavaa ja toisaalta pelottavaa 😬

Mitä lie tuo sitten on 🤔

13
Salviaa kun en ole kokeillut vielä, ja Damissa tarkoitus kokeilla, niin yksi asia askarruttaa mieltä:

Extractia ajatus kokeilla kielen alla ja mietin vain, että kun ensimmäinen setti on ohi, niin miten jatkaa. Eli mikä on seuraavan dosen suuruus (tole / jääkö pohjille edellistä), jos vaikka saman kaltaisen tripin haluaa perään ?

-Setä

14
Vapaa aihe / 20-23.7 Amsterdam
« : Kesäkuu 20, 2017, 11:38 »
Tervehdys kanssamatkustajat 😉

Onko kyseisenä aikana ketään kyseisessä kaupungissa ? Ajatus syödä tryffeileitä ja tutustua salviaan 😋
Kohtuu kokenut alan harrastelija olen ja ihan normi äijä "terveellä" järjellä höystettynä.

Ei haittaisi, jos löytyisi samankaltaista seuraa ?

-Setä

Sivuja: 1