Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - PerusJamppa

Sivuja: 1 2
1
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2021
« : Elokuu 29, 2021, 14:02 »
Taas löytyi riittävästi muutamalle matkalle. Odotellaan innolla mitä syyskuu tuo tullessaan. Monet yksilöt olivat edelleen tuollaisia kuivia käppyröitä, mutta paikoitellen näkyi niitä tummanruskeita sopivan kosteassa kasvavia mitä on yleensä tottunut näkemään.

2
Itsekin tullut useamman kerran käytyä lenkillä tripillä. Parhaimmillaan varmaan tullut tripin aikana käveltyä lähemmäs 11km. Minullakin heräsi uudestaan kiinnostus eräjormailua ja ylipäätään luontoa kohtaan kun aloin perehtymään sillokkeihin muutama vuosi sitten - ja nykyään yritänkin viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona luonnon äärellä.

3
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2021
« : Elokuu 24, 2021, 11:38 »
Uudeltamaalta löytyi tarpeeksi muutamalle matkalle. Edelleen sen verran kuivaa että todella monen lakit olivat jo löytäessä sellaisia kuivia käppyröitä. Vähän kun sataisi vielä lisää.

4
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2021
« : Elokuu 11, 2021, 16:25 »
Myös Uudellamaalla spottasin eilen iltalenkillä reilu kymmenisen kappaletta. Kuvan laatu hirveä kun kuvauskalustona toimi kännykkä ja taskulamppu, palaillaan astialle kunhan joku päivä otan järkkärin mukaan ja lähden kiertämään pari pellon reunaa.

5
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Syyskuu 30, 2020, 02:12 »
Vähä aika sitten tuli löydettyä melko suuria yksilöitä, parissa oli jopa hieman bruisingia jalan alapäässä jota olen ainoastaan pari kertaa silokeissa nähnyt.

6
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Syyskuu 09, 2020, 22:16 »
Uudellamaallakin kiitos runsaiden sateiden rupesi silokit kasvamaan oikein urakalla. Kävelin heinäpellon reunoja pitkin ympäri ja taaimmaisesta nurkasta löytyi oikein kunnolla näitä. Osa oli alkanut mädäntyä ilmeisesti koska oli paikoitellen jopa liiankin märkää, paljon pieniä yksilöitä tuli jätettyä kasvamaankin.

7
Suippumadonlakki / Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Heinäkuu 27, 2020, 18:28 »
Etelästä löytyi kymmenisen kappaletta pieniä suippumadonlakkeja. Taas intuitio käski käydä lenkin varrella vilkaisemassa miltä spotilla näyttää. Aluksi tuntui ettei siellä olisi ainuttakaan, mutta hetken kun oli paikallaan niin rupesi pienenpienet silokit osumaan silmiin. Lisää sateita odotellessa.

8
Kärpässienet / Vs: Muskimolin erottelu
« : Helmikuu 15, 2020, 16:40 »
Joo tulihan tota kokeiltua. Poltin ensin tupakan seassa (maistuu aika hirveältä :D) ja tuli aika mieto rentouttava vaikutus ja melkeen nukahdin sohvalle, vaikutukset kesti vähän yli tunnin.

Myöhemmin laitoin vähän kannabista sekaan ja polttelin. Vajaan 10min sisällä rupes vähän pyörimään päässä samanlailla kun pienessä humalassa. Tuli tosi jumittava olo ja vajuin sellaseen vähän unenomaiseen tilaan, kevyet euforiatkin oli.

Tuun varmaan syksyllä kokeilemaan uudelleen jos tulee kärppäreitä kerättyä, mahdollisesti isomman annoksen kanssa. Polttamalla ei ainakaan tullut yhtään tota pahoinvointia mikä on muuten aika yleistä muskimolin kanssa.

9
Kärpässienet / Muskimolin erottelu
« : Joulukuu 05, 2019, 03:42 »
Pari kuukautta sitten Reddittiä selaillessa tuli vastaan jonkun Australialaisen kaverin kärpässieni kokeilut ja innostuin itekkin kokeilemaan :D

Eli siis muskimolihan on vesiliukoista joten ei tarvita mitään monimutkaista tähän. Itsehän poistin sienen jalan ja heltat, eli jäljelle jää vaan se punainen nahka (nahassa pitäisi olla suurin osa muskimolista/ iboteenihaposta) ja vähän sitä keltaista "lihaa" mitä siihen väkisinkin jää, ja tietty kuivaus. Revin nahan pieniksi paloiksi ja laitoin purkkiin ja vettä perään, purkki jääkaappiin 3-4 pvä ajaksi sekoitellen/ ravistellen pari kertaa päivässä. Tämän jälkeen otetaan esim. suodatinpaperi ja kaadetaan neste tämän läpi niin että kaikki kiinteä jää pois. Laitetaan vielä pariksi päivää jääkaappiin, jolloin alkaa noita "klimppejä" muodostumaan sinne.

Tämän jälkeen pidin uunissa 110° lämmössä ja annoin veden haihtua ja raavin kiinteän aineksen pois astialta. Itse käytin vajaan 2 grammaa kuivattua nahkaa, eli lopputuloskin oli odotetun kokoinen.

Vielä en lopputuotetta ole vielä kokeillut mutta ainakin tuon kaverin mukaan lopputuotteesta "suositeltu" aloitusdose olisi n. 100mg ja siitä kokeilemalla ylöspäin, toimii ainakin suun kautta ja polttamalla. Olisi ihan mielenkiintoista kuulla onko täällä kukaan muu kokeillut tätä.

10
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Lokakuu 17, 2019, 21:41 »
Täältä etelästä löysin uimarannan viereiseltä nurmikolta vähäsen, kasvaneet sen verran pienellä alueella koko syksyn että luulisin jonkun jättäneen lakin laskemaan itiöitä siihen kohtaan. Kiitokset sille tuntemattomalle henkilölle.

Eilen tuli vielä keräiltyä ja kuivattua gramman verran.

11
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Syyskuu 13, 2019, 22:32 »
Alkavat olla joo hyvän kokoisia. Saman mäen/ metsäaukean olivat myös kärpässienet vallannut. Ihan kun ne yrittäis kertoa mulle jotain :D

12
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Syyskuu 04, 2019, 22:44 »
Sipoosta löytyi tänään metsästä nurmilauhan peittämällä vanhalla tieuralla n. 50 yksilöä ja kasvamaankin jätin.

13
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Elokuu 18, 2019, 22:35 »
Tänään Vantaalla löysin 20min kyykkimisen jälkeen jo ihan hyvän kourallisen. Kaikki 10m sisällä joten spotilla on varmasti paljon enemmänkin, alkoi hämärtämään niin päätin että joku toinen päivä käyn uudestaan kattomassa.

14
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Heinäkuu 25, 2019, 19:29 »
Onnea löydöstä! Olisiko mahdollista tieteen nimissä kertoa vähän paikan olosuhteista (toki paljastamatta liikaa spotin tuntomerkkejä)? Onko ollut sateita? Säätietojen historian mukaan ei mutta ehkä jotain paikallista?

Meitin järkeen ei oikein käy tämänkaltainen :D Ehkä sienetkin on sekaisin ilmastomuutoksesta..

Oli tossa aiemmin pari viikkoa viileämpää keliä ja muutaman päivän satoi reilummin, spotti on metsäaukea mäessä jolla leveyttä n. 20 metriä niin aurinko ei koko päivää porota suoraan siihen. Päähän tuli vaan yhtäkkiä ajatus että käympä vilkuilemassa miltä spotilla näyttää. Nous täälläkin takasin hellelukemiin viimeviikon lopulla.

15
Suippumadonlakki / Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Heinäkuu 24, 2019, 14:25 »
19.7 löytyi ensimmäiset yksilöt näinkin etelästä kun Vantaalta. Innolla odottelen, että miltä syksy tulee tänä vuonna näyttämään.

Sivuja: 1 2