Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Universumin tukema

Sivuja: 1
1
Aikani etsin foorumeilta vastauksia mutta en törmännyt samankaltaiseen tapaukseen joten nyt etsin tietoa viisaammilta tai jos jollakin ollut saman tyyppinen kokemus niin kiinnostaisi tietää mistä oikein oli kyse.

Kahdesti aijemmin olen silokkeja poiminut ja lähtenyt matkalle ja viime kerralla koin tosi haasteellisen tripin, joten päätin nyt kolmannella kerralla että otan 25 sientä,  kun viime kerralla otin reilu 30 ja tuntui että se saattoi olla jopa liikaa.

Kaverin kanssa napattiin sienet huiviin jugurttijuoman seassa ja vaikutusten alkaessa olo veltostui aikalailla ja pistimme makuulleen hetkeksi mökin terassille. Hieman naurua ja iloa tuli mukaan ja hetken päästä noustiinkin jo seisomaan ja lähettiin katsomaan auringonlaskua veden rantaan. Olo oli edelleen tosi veltto ja piti istahtaa ja maata taas hetki, mutta samalla alkoi hieman visuaaleja tulemaan ja värit korostumaan, mietin siinä että kohta mennään. Noh ulkona alko nopiaa auringonlaskettua olla tosi kylmä ja haahuiltiin sisälle lämpimään ja tosiaan haahuiltiin koska tuntu ettei keho kannattele juurikaan. Sisällä istuskeltiin ja makoiltiin taas ja äänet kuulu paremmin, jotkin asiat myös heräsivät enemmän eloon mutta ei mitäån kovin mullistavaa. Tuntui etttä väsyttää kokoajan vaan entisestään ja mulla oli pakko myös käydä oksentamassa vaikkei sieltä juuri mitään tullutkaan. Tuli myös aika surullinen olo ja se väsynyt meininki jatkui tosi pitkään ja rupesin miettimään että onko voinu mennä silokkien sekaan jotain väärääkin sieneä, mutta en usko että meni kuitenkaan. Tuntui kun olisi hieman ollut matkalla mutta ei kuitenkaan, olo oli myös vähän sumea ja huippaava, kun taas aijemmin kunnon tripeillä tuntunut että silmät ovat auenneet ja olo ollut tosi pirteä ja joku muu kuljettanut eteenpäin. Muutaman tunnin päästä olo alkoi helpottua ja normalisoitua taas ja illan päälle olikin sitten jo ihan normaalin selvä.

Tuo oli jotenki tosi harmillinen kokemus koska kaverini oli odottanut pitkään tripille pääsyä ja se ei onnistunutkaan ja meillä tuli vaan aika surumielinen ja pettynyt fiilis. Mukana oli myös kolmas tyyppi selvinpäin joka hengaili messissä niin mietin etttä voiko se jotenkin vaikuttaa, että hän olis pitänyt meitä liikaa ”todellisuudessa” kiinni?
 
Mietin että jos ottaa liian vähän sieniä niin voiko jäädä tämmöseen tilaan että on jotain vaikutuksia mutta ei kuitenkaan kaikkia ja trippi ei lähde oikein käyntiin?
Ja vaikuttaako se että ihan hetki ennen sieniä syötiin kunnolla koska oltiin ihan paskana metsässä keräilystä ja nälkäisiä? Edellisenä iltana oltiin myös käyty baarissa ja aamulla oli hieman väsyneet tunnelmat, voiko tämä vaikuttaa? Useat sienet myös mitä poimittiin oli aika pieniä verrattuna isoihin silokkeihin mitä viime kerralla löytyi.

Sivuja: 1