Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Avalon

Sivuja: 1
1
Moden huomautus: Seuraavat 5 viestiä on jaettu toisesta viestiketjusta (Kärpässienten käyttö) omaksi aiheekseen.


Mun sienikirja ilmoitti punakärpässienelle kai vain yhden ruksin kolmesta, eli lievin myrkyllisyysaste. Et osataan sitä joissakin piireissä kirjoitella.

Ja vähän off-topicina pohdiskelin, onko kärpässienistä ortodoksista puhua psykedeeleinä, kun vaikutukset sopisivat "Kokeneemman aloittelijan psykoaktiivioppaan" mukaan juuri deliriantteihin tai dissoihin. Hallusinogeeni joka tapauksessa.

2
Aattelin linkittää tämän tekstin tänne, koska itse olen pitänyt hyvänä teoksena psykedeelisistä kokemuksista kiinnostuneille. Eli jos kiinnostaa lukea erästä tulkintaa siitä, miten psykedeeliseen kokemukseen tulisi valmistautua ja niin edelleen, niin tämä on ihan kiva näkemys asiasta. Ja itse tosiaan pidin.
 
http://www.erowid.org/lang/fi/fi_psychedelic_experience_faq.shtml

3
Onko foorumilaisilla kokemuksia sienten (tai muiden niihin rinnastettavien psykedeelien) aiheuttamista flashbackeistä, eli näin kotoisammin takaumista, itsellään tai läheisillään? Kiinnostaisi tuo mahdollisuus, että vaikutuksiin verrattavia oloja syntyisi jälkeenkinpäin.

Itse olen yrittänyt (ehkäpä hieman epäterveellisesti) ajaa itseäni lähemmäksi tätä tilaa muistelemalla kokemuksia, psyykkaamalla itseäni lähemmäksi noita fiiliksiä ja hakeutumalla samoihin tilanteisiin ja paikkoihin, kuin tuolloin. Ainoa tulos tähän mennessä oli, kun kirjoitin ensimmäisestä tripistäni raporttia. Kesken kirjoittamisen valtasi tunne, joka esti keskittymästä yhtään mihinkään. Täydellinen kyvyttömyys keskittyä mihinkään. Vielä en ole varma, oliko kyseessä väsymys tai jokin muun tekijän aikaansaama oire, vai muisteluiden aiheuttama palautuminen tripin aikaisiin tiloihin.

Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia?

[Otsikkoa muutettu hieman tiedon löytämiseksi. -Ylläpito]

4
Kärpässienet / Kärpässienten käyttäminen
« : Elokuu 31, 2010, 00:11 »
Aiemmalla foorumilla toitoteltiin parikymmentä sivua sitä, kuinka punakärpässienten kuivaus tai muu vastaava työstäminen on kultaakin arvokkaampaa, jos haluaa pitää terveydestään huolta. Pienet määrät harvoin on tietenkin oma juttunsa, mutta itse kyllä ihan eri päihteiden ja lääkkeiden yhteisvaikutusten vuoksi olen yrittänyt eilaisia toksisia aineita näistä poistaa. Omaksuin tekniikaksi ilmakuivauksen noin vuoden ajan ja uunissa kymmenisen minuuttia 80 celsiusasteen lämmössä. Vielä ovat lakit kyllä maistamatta, mutta eiköhän tässä ehdi. Onko jollakin foorumilaisella muita näkemyksiä siitä, kuinka punakärpässieniä kannattaisi käsitellä, jos niitä haluaa ilman esimerkiksi maksaan ja munuaisiin kohdistuvia myrkytyksiä käyttää.

Ja kaikkihan tämä tapahtui ennen lääkelain päivitystä, jossa kärpässienistä tuli lääkeaineita. Eli tulkinnoista riippuen voi nykyään kerääjää uhata syyte lääkeainerikoksesta.

5
Ystäväni oli kiinnostunut tästä kysymyksestä, ja kun en osannut mielestäni tarpeeksi hyvin vastata, päätin ottaa yhteyden kokeneenpaan ja asiansa paremmin tuntevaan harrastajakuntaan. Kysymys kuuluukin seuraavasti: Kuinka esimerkiksi vieraat tai naapurit voivat havaita asunnossa olevan sieniviljelmän?

Itse olen ymmärtänyt, että lähestulkoon ainoa tapa huomata viljelmä on nähdä itse kasvatustila. Kummoisia hajuja tai meteleitähän nuo tarvittavat välineet pidä. Vai onko jokin erikoisempi viritelmä, joka saattaisi esimerkiksi aiheuttaa jotain havaittavia ääniä tai muita aistiärsykkeitä?

Sivuja: 1