Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - PerusJamppa

Sivuja: 1
1
Suippumadonlakki / Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Heinäkuu 27, 2020, 18:28 »
Etelästä löytyi kymmenisen kappaletta pieniä suippumadonlakkeja. Taas intuitio käski käydä lenkin varrella vilkaisemassa miltä spotilla näyttää. Aluksi tuntui ettei siellä olisi ainuttakaan, mutta hetken kun oli paikallaan niin rupesi pienenpienet silokit osumaan silmiin. Lisää sateita odotellessa.

2
Kärpässienet / Muskimolin erottelu
« : Joulukuu 05, 2019, 03:42 »
Pari kuukautta sitten Reddittiä selaillessa tuli vastaan jonkun Australialaisen kaverin kärpässieni kokeilut ja innostuin itekkin kokeilemaan :D

Eli siis muskimolihan on vesiliukoista joten ei tarvita mitään monimutkaista tähän. Itsehän poistin sienen jalan ja heltat, eli jäljelle jää vaan se punainen nahka (nahassa pitäisi olla suurin osa muskimolista/ iboteenihaposta) ja vähän sitä keltaista "lihaa" mitä siihen väkisinkin jää, ja tietty kuivaus. Revin nahan pieniksi paloiksi ja laitoin purkkiin ja vettä perään, purkki jääkaappiin 3-4 pvä ajaksi sekoitellen/ ravistellen pari kertaa päivässä. Tämän jälkeen otetaan esim. suodatinpaperi ja kaadetaan neste tämän läpi niin että kaikki kiinteä jää pois. Laitetaan vielä pariksi päivää jääkaappiin, jolloin alkaa noita "klimppejä" muodostumaan sinne.

Tämän jälkeen pidin uunissa 110° lämmössä ja annoin veden haihtua ja raavin kiinteän aineksen pois astialta. Itse käytin vajaan 2 grammaa kuivattua nahkaa, eli lopputuloskin oli odotetun kokoinen.

Vielä en lopputuotetta ole vielä kokeillut mutta ainakin tuon kaverin mukaan lopputuotteesta "suositeltu" aloitusdose olisi n. 100mg ja siitä kokeilemalla ylöspäin, toimii ainakin suun kautta ja polttamalla. Olisi ihan mielenkiintoista kuulla onko täällä kukaan muu kokeillut tätä.

3
Suippumadonlakki / Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Heinäkuu 24, 2019, 14:25 »
19.7 löytyi ensimmäiset yksilöt näinkin etelästä kun Vantaalta. Innolla odottelen, että miltä syksy tulee tänä vuonna näyttämään.

Sivuja: 1