Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - aosod

Sivuja: 1
1

Jos kyseessä kerran on ensikasvatus, saattaisi olla hyvä idea fruitata yksi kakuista suoraan (tämän nesteytät ennen terraan laittoa) ja ottaa mahdollisimman paljon printtejä. Näin turvaat harrastuksen jatkumisen, eikä kaikki mene plörinäksi, jos bulkki sattuukin menemään pilalle.
Tämähän voisi kuulostaa hyvältä idealta! Pystyykö tuon yhden nesteytetyn kakun siis laittamaan samaan astiaan vai onko tarve tehdä toinen laatikko(esim tollainen shotugn boxi) sille erikseen.

2
Moro! Olis tarkotus nyt ensimmäistä kertaa kokeilla kasvattaa tuolla PF-tek tekniikalla, rupeaa olemaan kaikki hommattu ja tiettyyn pisteeseen asti homma onkin selvä mutta muutama kysymys olisi vielä. Eli siis mikäli onnistun tuommoisiin 3dl juomalaseihin tekemään tuon alkuvaiheen niin miten siitä eteenpäin. Ideana olisi siis tuo kookoskuitu/vermiitti/kahvi bulkki tehdä muovilaatikkoon missä tuo jätesäkki teipattuna pohjaan. Jos siis laseja on tuo 6x3dl ja sekoitussuhde bulkkiin 1:3 niin paljonko tuota vermiittiä ja kookoskuitua nyt tulisi sotkea tuossa ämpärissä jos tekee tuon ghettopästöröinnin. Eli turpoaako ainesosat vai laitanko kuivapainoja tuon 1:3 mukaan. Toinen kysymys tuosta PF-tek kakun sotkemisesta sitten tuohon bulkkiin eli onko nyt näin että niitä kakkuja pidetään veden alla ennen kuin sekoitetaan muoviastiaan bulkin kanssa ja sitten ensiksi reiät tilkittyinä pimeeän kolonisoitumaan jonka jälkeen nostetaan valoon ja avataan ilmankiertoreiät?
Tulipa sotkuinen viesti mutta toivottavasti joku ymmärtää auttaa!

3
Moro! Mistä noita itiölaskeumia mahtaisi saada jos kiinnostaisi tuota kasvatusta ruveta kokeilemaan?

4
Hei! Itsellä nyt 2 sienikokeilua takana joista toinen enempi mieluisa ja enempi vaikutuksia vaikka olikin pienempi annos(johtuen varmaan polttelusta huipun kohdilla). Näistä tämä toinen trippi vaikka oli todella mieluisa ja hauska tuli yhdessä kohtaa fiilis että mikään yhtäkkiä ei olekkaan totta ja oli jotenkin hankala palata millään tapaa ajatukseen että maailma olisikin todellista(tuntui siis siltä kuin kaveriemme kanssa olisimme vain liikkuva taulu tai jotain vastaavaa). Onko muilla ollut vastaavia kokemuksia?

Sivuja: 1