Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - avaruuskalkkuna

Sivuja: 1
1
Ajattelin aloittaa tämän topicin sen vuoksi, koska kasvatusoppaassa melkeimpä KAIKKI on tehty mielestäni liian vaikeaksi:

1) ITIÖRUISKUJEN VALMISTUSTA EI TARVITA, VAIN PRINTTI RIITTÄÄ.  --> Maissinjyvät voi keittää kattilassa, laittaa lasipurkkeihin, joihin metallikannet, joissa muutama reikä, jotka on peitetty micropore teipillä. Nuo purkit painekeittimeen kasvatusoppaan ohjeitten mukaan, jonka jälkeen jyvien jäähdytys. Tämän jälkeen purkin kannen voi avata lyhyeksi aikaa ja raaputtaa itiötä steriilillä veitsellä (veitsen sterilointiohjeet kasvatusoppaassa) purkkiin ja laittaa purkin kannen kiinni ja ravistaa. Ei siis tarvitse säätää neulojen ja itiöruiskujen kanssa, turhaa ajanhukkaa mielestäni!! <-- Tämän tekniikan onnistuminen vaatii luonnollisesti kuitenkin perushyvää siisteystasoa, hyvin pestyjä käsiä, muovihanskat ja perusjärjen, mutta jos maissijyvät on steriloitu painekeittimellä ohjeiden mukaan, kannen lyhytaikainen avaaminen ei aiheuta siistissä ympäristössä liian suurta kontaminaatio riskiä!


Huom. tämäkin on mahdollista tehdä Matyaksen ohjeistuksen (ks. topic "HELPPOA: Maissin keittäminen kasvatuskäyttöön") mukaan, jolloin kontaminaatioriski on kylläkin vähän isompi, mutta työtä entistä vähemmän. Tässä mainitulla tekniikalla kuitenkin kontaminaatioriski on jo huomattavasti pienempi kun mukana on painekeitin.

2) Ghetto pästorointi toissijaiselle kasvatusalustalle ja kasvatuslaatikko. <-- Näissä ei ole yhtään mitään uutta, vaan nämä löytyvät Hullusta mykologista sivuilta 48-49. Haluan kuitenkin tuoda nämä esille erikseen, koska Hullussa mykologissa nämä kuuluvat osioon "edistyneemmät tekniikat", joka on mielestäni hyvin ongelmallista. Tämä oppaan otsikko antaa jollain tavalla kuvan siitä, että "aloittelijan tulisi aloittaa aina perustekniikoilla eli PF-tekillä ja Shotgun-laatikolla, jossa on pohjalla perliittiä." Shotgun-laatikon tekeminen perliittipohjalla, jonne laitetaan PF-kakkuja on mielestäni erittäin työlästä ja laatikon hoitaminen vaatii paljon työtä, puhumattakaan kakkujen valmistuksesta suhteessa saatavaan satoon. Ghetto pastoröinti perus vermikuliitti-kookosuitu-kahvinpuru- kasvualustalle on TODELLA helppoa ja kasvatuslaatikko, johon tuo laitetaan, on PALJON helppohoitoisempi kuin shotgun-laatikko ja sato on KOVA. Kasvatusoppaassakin lukee seuraavalla tavalla laatikosta: "Sienilaatikko on suhteellisen hoitovapaa, mutta joskus voi olla tarpeen sumutella sitä." --> Laatikko, jossa on muutamia suht hyvän kokoisia reikiä, ylläpitää ilmankosteutta erinomaisesti siltikin niin, että hapensaanti laatikossa ei jää liian vähäisesti (VS. Laatikkoa ei siis tarvitse reijittää täyteen ja laittaa perliittiä pohjalle ylläpitämään ilmankosteutta, samalla kun laatikkoa tuulettelee ja suihkuttelee monta kertaa päivässä). Kumma, että näin helppohoitoisen laatikon sijaan jotkut alkavat jopa väsäämään täysin automatisoituja laatikoita hirveällä työllä  :o

Kehoitan siis aloittelijoitakin lukemaan ilman pelkoa noista hurjista "edistyneemmistä tekniikoista" oppaan sivuilta 48-49, koska kyseessä ei mielestäni ole edistyneempi tekniikka, vaan pikemminkin yksi perustekniikka, johon aloittelijan kannattaisi tutustua.

3) AURINKO PILVISENÄKIN PÄIVÄNÄ ON PAREMPI KUIN PÄIVÄNVALOLAMPPU!! Kasvatusoppaassa ei korosteta tarpeeksi luonnonvalon, eli auringonvalon erinomaisuutta kasvatusvalona. Sen sijaan oppaassa sanotaan "Parhaat tulokset saadaan kun käytetään ns. päivänvalolamppua tai energiansäästölamppua, jonka värilämpötila on 6500K." <-- Tämä väite ei kokemukseni tai tieteen mukaan pidä kuitenkaan paikkaansa, koska pilvisenäkin päivänä auringonvalon värilämpötila on moninkertainen verrattuna päivänvalolamppuun. Valon ja pimeän syklin pieni ja isompikin heilahtelu (esim. kesä vs. syksy) ei myöskään mainittavasti mielestäni vaikuta satoon. Talvisin pimeimpinä aikoina auringonvalon lisäksi on hyvä käyttää jonkin verran tukena päivänvalolamppua, mutta se siitä. Laatikkoa voi siis toisin sanoen pitää lähellä ikkunaa yötä päivää ja sato on erinomainen ja myös orgaanisempi, kun valaistuksena ei ole keinotekoista valaistusta. Tämä vaihtoehto ei tietysti kaikilla ole mahdollinen, mutta jos on niin voin kertoa, että ei tarvitse käyttää aikaansa korkean värilämpötilalampun etsimiseen ja ajastimen hankkimiseen, mihin itse käytin aikoinani aivan turhan määrän energiaa...


Toivottavasti tästä viestistä on joillekkin hyötyä proseduuriensa yksinkertaistamisessa. Henkilökohtainen toiveeni on myös, että Hullun mykologin seuraavassa painoksessa tässä viestissä tuomani näkökulmat tulisivat hieman selkeämmin esiin, koska itse voin myöntää, että olen nuoruudessa käyttänyt todella paljon turhaa energiaa huonojen satojen parissa.. Eri mieltäkin saa toki olla näistä  esittämistäni huomioista ja täydentääkkin saa.

2
En nyt halua olla mitenkään kuumotteleva, mutta varmaan ihan mukava teidänkin kaikkien saada tästä vähän uutta tietoa.

Nyt on siis Tullin ja virkavallan resurssien haaskaus viety aivan uudelle tasolle. Tilasin erikoisemman itiöprintin ulkomailta, se jäi tulliin. Tullissa oli ilmeisesti niin vähän aseita, heroiinia, amfetamiinia ja kaikkea muuta YHTÄ VAARALLISTA KUIN NE KAUHEAT TAIKASIENTEN ITIÖPRINTIT etsittävänä, että näkivät hyödylliseksi ottaa printtini, lähettää sen tullin laboratorioon ja kasvattaa siitä rihmastoa, tehdä sille kemialliset kokeet ja todeta että "itiöistä kasvaa  psilosybiinia sisältävää rihmastoa". Siitä sitten kuulusteluihin, jossa minä hölmönä kielsin kaiken kun ajattelin, että eihän tästä voi nyt herranen aika ongelmia seurata. Poks, bitcoin ostosta tiedustelu pankkiini, josta en siitäkään uskonut, että ne yhden kämäsen printin takia jaksaisivat senkin tehdä (nuorempana kun tilailin ketkua, DMTä ja essoja yms. ja jäi joskus tulliin, eivät ikinä kattoneet tilitietojani :O). No väärässä olin ja hoomoilasena hämmästelin kuulustelussa, että mitäköhän täällä tapahtuu.

Sitten kuulusteluista meni vielä noin puoli vuotta ja sitten vielä syyttäjäkin näkee hyödylliseksi tuhlata käräjäoikeuden resursseja yhden itiöprintin takia. Poks, siitä käräjille ja elämäni ensimmäinen merkintä sakkorekisteriin nimikkeellä "Huumausainerikoksen valmistelu". Ja lasku oli 30 päiväsakkoa tästä seikkailusta. Teki mieli valittaa hovioikeuteen, mutta onneksi tulin järkiini, kannoin vastuun ja lopetin meidän oikeusjärjestelmän resurssien tuhlaamiseen, oikeusjärjestelmällä, kun on tärkeä paikka yhteiskunnassamme huonosta huumausainelainsäädännöstä huolimatta. Ja olinpa onneksi siinä välissä saanut jo hyvityksenä uuden printin ja jakanut sadon ja kasapäin printtejä eteenpäin 8) .

Jos saan antaa oman henkilökohtaisen suosituksen tämän kokemuksen jälkeen niin se on: Älkää kieltäkö ja valehdelko, että ette olisi mitään tilanneet. Sen sijaan hankikkaa mikroskooppi ja tehkää sen lisäksi mieletöntä ja kantaaottavaa itiötaidetta (joka on oikeesti vaikuttavaa!) ja siinä vaiheessa, jos meidän rakas oikeuslaitos päättää jatkaa vieläkin arvokkaiden resurssien tuhlausta niin näytätte teidän taideteoksia ja mikroskooppia osoittaaksenne, että kyseisellä printillä on teille muita käyttötarkoituksia kuin huumausainerikoksen valmistelu.

Ps. Yllättävää oli, että kotietsintää ei ikinä tullut.. Saapa nähhä aikooko ne vielä minnuu kiusata tulevaisuudessa nyt kun kunnollisena kansalaisena ja päihteettä olen elellyt jo pitkään (psilosybiini on ollut ennen kaikkea terapiaväline, jota harvoin olen käyttänyt).

Sivuja: 1