Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Tuoreimmat viestit

1
Asiantuntija en ole, mutta eiköhän 30min ennen ole ihan hyvä.

Siitä en itse tiedä mitään, että sienet aiheuttaisivat noin merkittävää verisuonten supistumista ja kipua. En siis mene takaamaan, että aspiriini toimisi.
2
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Keksin Maaliskuu 27, 2022, 20:38 »
Onko 100% Sinol yhtä tehokas desifiointiin kuin metallin punahehkuiseksi kuumentaminen? Vai onko jotain pöpöjä sun muita joita ei saa tapettua lähes puhtaalla alkoholilla?

Missä vaiheessa laitatte mikroporet? Mahtanee olla hankalaa alkoholista kostein käsinein?

Aiempi viestini oli päiväkirjamainen kysymys ajatuksistani kunnes tajusin, että semmoinen on laitonta. Tämä viesti päätyi sitten muokattuna tänne. Yksi siinä viestissäkin esittämistäni kysymyksistä kuitenkin säilyy, ja olen kiitollinen vastaajalle tai -jille! :-) Mikä ero neulan desifioinnilla ja kuumentamisella? Onko suurikin riski jättää kuumentamatta?

Teoriassa olisin kussut hommassa jo kaiken. Sab olisi, mutta itiöruisku olisi käynyt vain kiehuvassa kattilassa ja kuumennuksen sijaan olisin desifioinut 100% sinolilla injektioiden välissä. Pitänee harjoitella ennen kuin alan kasvattamaan siitakesieniä tosissaan. Kuinka vituilleen sab + steriili alusta + kiehunut vesi ruiskussa ilman foliota sekoituslasissa itiöihin sekoitettuna voi mennä?
3
Verisuonten supistumiseen auttaa ainakin aspiriini. Lsa:n kanssa tätä tullut otettua ja auttaa kovasti/poistaa kivun täysin.

Kiitos paljon vastauksesta.
Jaksaisitko vielä vinkata, että missä vaiheessa kannattaa ottaa aspiriini? Yhtä aikaa, etukäteen vai vasta jos oireita tulee (mikäli siinä kohtaa nyt enää pystyy mitään tähdätä kurkusta alas  :P )?
4
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Maaliskuu 27, 2022, 10:06 »
Ei pysty kyllä kuvasta sanomaan siitä kosteudesta. Uusintadunkkauksesta tuskin on haittaakaan, kun ei tuossa parissa viikossa näy ilmestyneen oikein mitään merkkejä pinnien muodostumisesta (jälleen sen perusteella, mitä kuvasta näkee).
5
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut karma Maaliskuu 26, 2022, 23:29 »
Näyttää kuvan perusteella ihan vaan bruisingilta.

Aa ok, osaatko sanoa tuon perusteella pitäisikö dunkata uudestaan vai odotella vielä? Tosiaan se pari viikkoa vierähtänyt terraan siirtämisestä.
6
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Maaliskuu 26, 2022, 22:36 »
Näyttää kuvan perusteella ihan vaan bruisingilta.
7
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut karma Maaliskuu 26, 2022, 20:44 »
Ei sumuttelu ole välttämätöntä, jos ilmankosteus on muuten hyvä. Usein homman pointti on se, että tuuletellessa ilmankosteus tipahtaa huomattavasti ja sumuttamalla se saadaan nopeasti takaisin sopivammaksi.
Uusi dunkkaus voi olla paikallaan kuivahtaneille kakuille. Rihmasto saattaa mennä sellaiseksi nahkamaiseksi kakun pinnalta, jos sumuttelee turhan suoraan päin niitä kasvualustoja, jolloin pinnaaminen voi kyllä olla hankalaa.

Okei, kiitos. Tuntuu, että tuuletuksen jälkeen se kosteus nousee kohtuullisen nopeasti takaisin aikaisempaan, mutta ehkä sitä vois olla hyvä suihkuttaa.

Onkohan tämä kakku jo menetetty tapaus: https://imgur.com/a/zTxgcbv Tuossa on tuota tummempaa aluetta, mutta se ei kuitenkaan tuntunut tarttuvan vanupuikkoon ja kakku ei imo haise homeelta.
8
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Mimosa Hostiliksen tilaaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Juju Maaliskuu 26, 2022, 19:17 »
Okei, kiitos tiedoista! Eli jos on tarkoitettu tulemaan voimaan nyt keväällä, niin ei sitten kai ihan vielä ole voimassa? Mistäköhän tämän lain tarkan käytäntöönpanoajankohdan saisi selville?
Asian etenemistä voi seurata näiltä sivuilta:
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/KasittelytiedotValtiopaivaasia/Sivut/HE_29+2022.aspx
https://valtioneuvosto.fi/hanke?tunnus=STM071%3A00%2F2019


Kiitos! Tässähän tulee kiire.

*Edit: Nyt kaveri teki tilauksen. Ilmoittelen sit tänne miten onnistui.
9
Muu sienikeskustelu / Vs: Sieniaiheinen kirjallisuus
« Uusin viesti kirjoittanut syväluoto Maaliskuu 26, 2022, 16:45 »
Olen samaa mieltä siitä, että tämä on varsin vastenmielinen kirja. Sain tämän jokunen viikko sitten kaverilta arvioitavaksi ja ei sinänsä edes kiinnosta lukea tätä kannesta kanteen, kun taso vaikuttaa sen verran heikolta. MUTTA mielestäni minkään teoksen tasosta riippumatta on aina mielenkiintoista seurata miten sienet ja psykedeelit esiintyvät kulttuurissa ja missä overtonin ikkunan rajat menevät. Jos joku maksaisi tästä kirjasta 15 euroa niin se voisi ehkä hetken häntä harmittaa. Mielenkiintoisempaa mielestäni on, että Rosebudilla on rohkeutta myydä tällaista kirjallisuutta ihan kivajalkamyymälässä. En ehkä kirjakauppiaalta odottaisi kompetenssia arvioida kirjan tasoa sinänsä, joten varmaan on lähinnä arvioitu, että kehdataanko ja onko tällaisen kirjan saatavilla pitäminen laillista. Ehkä joku voi ajatella, että sen pitäisi olla laitonta, koska kirja on niin paska  ;D

Otetaan analogia. Testotimo-niminen bodari käsittelee Youtube-videoillaan jonkin verran omia psykedeelikokemuksiaan. Hänen olemuksensa ei ehkä vastaa sitä, mitä psykedeelien käyttäjältä perinteisesti voisi odottaa. Vaikka eihän tämä toisaalta ole kovin kaukana siitä, että vaikkapa Joe Rogan omalla tavallaan edustaa myös psykedeelien käyttäjiä. Mitä valtavirtaisemmaksi psykedeelien käyttäminen tulee, sitä erilaisempia ja perinteisestä poikkeavampia presentaatioita tulemme näkemään. Hyvin erilaiset ihmiset tulevat käyttämään psykedeelejä ja lopputulokset tulevat poikkeamaan siitä, mihin ehkä olemme tottuneet ja mikä olisi perinteisemmälle psykedeeliskenelle mieluisaa. No kukin voi suhtautua asiaan kuten haluaa, mutta itse ajattelen, että puritaaninen mielensäpahoittaminen olisi aika tylsä reaktio siihen, että joku haluaa edustaa asiaa eri tavalla kuin mitä olisin itse tehnyt tai että tieto on virheellistä. Mieluummin katson näitä värikkäitä ja joskus kömpelöitäkin teoksia mielenkiinnolla ja seuraan mihin eri suuntiin ihmiskunta psykedeelien kanssa päätyy. Mielestäni paras tulkinta sanalle psykedeeli on, että se tarkoittaa "mieltä ilmentävää". Psykedeelit eivät yksin määrittele niiden vaikutuksia ihmisiin vaan sehän on psykedeelejä käyttävän ihmisen mielen sisällöstä ja ohjelmoinnista kiinni, että mitä sieltä tulee. Näkisin, että psykedeelien käyttämisestä tulee yksi ihmisten tapa voimistaa itsensä ilmaisua niin hyvässä kuin pahassakin ja sieltä Pandoran lippaasta tulee aivan varmasti myös paljon paskaa kaiken kansan pohdittavaksi. Jos joku ei ole siihen valmis, niin kannattaa tässä kohtaa hypätä pois kyydistä ja alkaa etsimään konservatiivisempia harrastuksia.

Kaikessa paskuudessaan tämä kirja on mielestäni kuitenkin yhdenlainen mittari siitä, missä psykedeelikulttuuri Suomessa menee ja olen hyvilläni siitä, että aiheesta kehdataan julkaista ja myydä minkätahansalaista kirjaa. Ja kerta tällainen kirja on olemassa ja myynnissä niin itse ainakin mieluummin tiedän sen olemassaolosta (vaikka en sitä koskaan aikoisi lukea), kuin että en ollenkaan tietäisi sen olemassaolosta. Seuraavaksi tietysti toivoisin, että joku lähtisi tekemään aiheesta kaupallista teosta paljon kunnianhimoisemmalla otteella.
10
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Mimosa Hostiliksen tilaaminen
« Uusin viesti kirjoittanut syväluoto Maaliskuu 26, 2022, 15:40 »
Okei, kiitos tiedoista! Eli jos on tarkoitettu tulemaan voimaan nyt keväällä, niin ei sitten kai ihan vielä ole voimassa? Mistäköhän tämän lain tarkan käytäntöönpanoajankohdan saisi selville?
Asian etenemistä voi seurata näiltä sivuilta:
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/KasittelytiedotValtiopaivaasia/Sivut/HE_29+2022.aspx
https://valtioneuvosto.fi/hanke?tunnus=STM071%3A00%2F2019