Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mr.mushroom

Sivuja: 1
1
miten nämä yöpakkaset on alkanu vaikuttaa sieniin? yhellä paikalla mistä oon löytöjä tehny en löytäny enää oikeen muuta ku mädäntyneitä yksilöitä..samassa oli muutama muu samanhenkinen mut paremmin säilynyt. eli kannattaako enää täällä keskisuomessa missä yöpakkaset on jo jonki aikaa jyllänny mennä ollenkaa enää sieneen?? kertokaa kokeneemmat mikä on tilanne?

2
söin tänään noin 20-25 silokkia..ei ollut tarkoituskaan mitään mielipuolista saada aikaan mut lähinnä saada tatsia sienimaailmaan. tyhjään mahaan nautin kaikki  suurin osa oli ollut purkeissa ulkovarastossa 4 päivää (ulkonäkö pysyi lähes muttuumattomattomana). tätä foorumia lukiessa ajattelin että pääsisin johonkin asti mut jäin vähän alkuun. eka 10min kumma hujaus pyyhki kehon läpi..ajattelin jo että nyt se on menoa mut sit olo tasaantui pysyen kuitenkin mukavan euforisena, pupillit oli normaalia vähän laajemmat. 30min jälkeen tajusin ettei ehkä tänään mentykään minnekään..yhteenvetona oli valpastunut mieli vähän hassu olo..kuten pilven jälkipöhöt ja kumma puutuneisuus käsissä  :) ilmeisesti seuraava annokseni voisi olla suurempi? tai sit on vääriä ollut seassa..

onko kuitenkaan mahdollista saada sieniä jostain nyt kun syksy alkaa olla jo liian pitkällä varsinkin täällä keskisuomessa sienestäjä joutuu aloittamaan uuden syksyn odotuksen (yöpakkaset )??

kiitos jo tiedoista!!

Sivuja: 1