Psilosybiini.info

Dimetyylitryptamiini (DMT)

Poissa tattinen

    • Viestejä: 103
    • Karma: 4
    • Profiili
Nyt tässä tapauksessa kun DMT:stä puhutaan, niin kyseessä on kyllä yleisesti melko turvalliseksi havaittu aine. Kunhan DMT:tä nautitaan edes etäisesti normaalien annosmäärien puitteissa niin ei siitä pitäisi ainakaan fyysistä vaaraa syntyä, kunhan henkilö ei vain käytä mitään muuta siinä ohella.
Niin ja DMT:n käytöstä ei taida löytyä edes mainintoja mistään haitallisuustilastoista? Psilosybiini sen sijaan on aivan viimeisten joukossa (0,2% kaikista käyttäjistä).
Sinänsä vähän omituista, että psykedeeleillä harvemmin (ainakin tilastojen mukaan) saa aikaan pidempiaikaista ongelmia/mielenterveyden häiriöitä. Vaikka siis oikein voimakas DMT-kokemus pistää kuulemma todellisuuden aivan uuteen uskoon, ja lähes samoihin tiloihin isot annokset psilosybiiniä voi viedä.
Kun taas vertailun vuoksi esimerkiks tavallinen amfetamiini ei näihin verrattuna tunnu käyttäjälleen lähes miltään, ja se aina antaa ne ennalta arvattavat ja toivotut vaikutukset (jos siis kaikki muuten on itsen ja ympäristön kannalta ok), mutta paljon todennäköisemmin siitä on mahdollista saada em. ongelmia. Näin sanoo tilastotkin.